in , , , ,

Πώς να Αντιμετωπίσετε τα Σημαντικότερα Προβλήματα Ομορφιάς στο Πρόσωπό σας

προβλήματα ομορφιάς προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
προβλήματα ομορφιάς προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η εμφάνιση ενός ατόμου είναι πολύ σημαντική – είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε όταν συναντάμε κάποιον. Όμως πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα του προσώπου τους. Μερικές φορές αρκεί απλώς να αλλάξετε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας. Τι γίνεται όμως αν αυτό δεν λειτουργεί; Ευτυχώς , υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τα σημαντικότερα προβλήματα ομορφιάς στο πρόσωπό σας. Εκατομμύρια Αόρατα Ζωύφια Κάνουν Πάρτι στο Πρόσωπό σας Κάθε Βράδυ

Ρυτίδες

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι μπανάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξωτερικά για την εξομάλυνση των ρυτίδων. Μπορείτε να φτιάξετε πουρέ μπανάνας και να τον ανακατέψετε με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Αν θέλετε, προσθέστε γιαούρτι ή χυμό πορτοκαλιού.

Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό και χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα.

Ερεθισμοί

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εκτός από τον καθαρισμό των δοντιών, η οδοντόκρεμα είναι κατάλληλη για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς στο δέρμα.

Όμως πριν την χρησιμοποιήσετε, είναι καλύτερο να ελέγξετε την αντίδρασή σας σε αυτήν. Απλώστε λίγη πάστα σε ένα υγιές κομμάτι δέρματος και περιμένετε λίγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν δεν υπάρχει αρνητική επίπτωση.

Σπυράκια

© Depositphotos.com

Χρησιμοποιήστε πατάτες για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια. Απλώστε το χυμό της πατάτας στα σπυράκια και αφήστε το μέχρι να στεγνώσει. Μετά από αυτό, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Αυτό θα βοηθήσει να ξεραθούν τα σπυράκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξηρό δέρμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το αβοκάντο έχει καταπραϋντική και ενυδατική δράση στο δέρμα. Επομένως, είναι εξαιρετικό για να απαλλαγείτε από την ξηρότητα. Κόψτε την σάρκα του αβοκάντο και ανακατέψτε την σαν κρέμα. Απλώστε την στο δέρμα και αφήστε την για 15-20 λεπτά. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε τη μάσκα.

Λιπαρή επιδερμίδα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μια ντομάτα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάστασή του. Ανακατέψετε την ντομάτα με τη ζάχαρη (1 κουταλάκι του γλυκού) και απλώστε την στο δέρμα. Αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το. Αυτό θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λιγότερο λιπαρό.

Αραιωμένα φρύδια

© Depositphotos.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα για να κάνετε τα φρύδια σας πιο πυκνά. Απλώς τρίψτε τα απαλά με ένα βαμβάκι βουτηγμένο στο γάλα. Ξεπλύνετε τα φρύδια σας με νερό μετά από 15 λεπτά.

Δείτε ακόμη 2 Δημοφιλείς Ινδικές Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για Νεανικό Πρόσωπο

Ακμή

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το πράσινο τσάι θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της ακμής. Φτιάξτε δυνατό τσάι και περιμένετε μέχρι να κρυώσει. Βρέξτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και σκουπίστε το πρόσωπο. Αφού απορροφηθεί το τσάι, πλύνετε το δέρμα.

Εάν έχετε σημάδια από ακμή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού. Αραιώστε το χυμό λεμονιού με νερό και βρέξτε τις ουλές. Αφήστε το για 15 λεπτά και ενυδατώστε το δέρμα αφού αφαιρέσετε το μείγμα. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν έχετε βαθιές ουλές.

Μεγάλοι πόροι

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηλόξυδο για να σμικρύνετε τους πόρους στο πρόσωπο. Ανακατέψτε το με νερό σε αναλογία 1:1 και απλώστε το στο δέρμα. Αφήστε το για 5 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε την ξηρότητα.

Διπλοσάγονο

© Depositphotos.com

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο. Η χρήση τσίχλας είναι η πιο απλή. Απλώς πάρτε ένα κομμάτι τσίχλας και μασήστε το για λίγη ώρα. Αυτό ενεργοποιεί και δυναμώνει τους μύες του πηγουνιού.

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το αμυγδαλέλαιο είναι καλό για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Απλώστε απαλά μερικές σταγόνες στο βλέφαρο με κινήσεις μασάζ το βράδυ. Ξεπλύνετε το κατά τον πρωινό καθαρισμό.

Τρίχες στο πρόσωπο

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να αφαιρέσετε τις τρίχες από το πρόσωπό σας, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ειδικό μείγμα. Ανακατέψτε ένα ασπράδι αυγού με ½ κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη σε μια ομοιογενή πάστα. Απλώστε το μείγμα στην περιοχή με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και αφήστε το να δράσει για περίπου 5 λεπτά.

Όταν στεγνώσει τελείως, αφαιρέστε την πάστα απαλά και γρήγορα. Όλες οι τρίχες θα κολλήσουν στην πάστα.

Δείτε επίσης Γιατί να τρίψεις Ντομάτα στο Πρόσωπο: 3 Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς με Ντομάτα για Λαμπερό Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 27

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ντεμοντέ μοντέρνες τάσεις μόδας,ξεπερασμένες τάσεις μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

Μοσχοβολήστε το σπίτι σας Χωρίς Χρήματα: Το κόλπο με το Βαμβάκι που θα αναβαθμίσει το σπίτι σας κατά 10 μονάδες

Μοσχοβολήστε το σπίτι σας Χωρίς Χρήματα: Το κόλπο με το Βαμβάκι που θα αναβαθμίσει το σπίτι σας κατά 10 μονάδες