in , , , ,

9 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Όταν Έχετε Άγχος και Κούραση

αντιμετώπιση άγχους,αντιμετώπιση κούρασης,συμβουλές υγείας,υγεία,
αντιμετώπιση άγχους,αντιμετώπιση κούρασης,συμβουλές υγείας,υγεία,

Σύμφωνα με την επιστήμη, το άγχος είναι η ρίζα πάνω από 30 από τα καθημερινά μας προβλήματα. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τη διάθεση, τον ύπνο, την ενέργεια, ακόμα και τα μαλλιά και το δέρμα σας. Μετά από μια κουραστική μέρα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το άγχος και την κούραση. Αντιμετώπιση του Άγχους Χωρίς Φάρμακα “παίζοντας” με το Σώμα σας: 8 Κόλπα για να Απαλλαγείτε από το Άγχος και τον Πόνο Εύκολα

Κάντε στο πρόσωπό σας μασάζ

brightside

Το μασάζ 3 σημείων βελονισμού το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση μετά από μια κουραστική μέρα. Τα πρωινά τρίβετε το μέτωπό σας από το κέντρο μέχρι τις άκρες του φρυδιού σας. Τα απογεύματα, περάστε τα δάχτυλά σας από τη γέφυρα της μύτης στο πηγούνι σας. Και κάθε βράδυ, κάντε κυκλικές κινήσεις ακριβώς κάτω από τους κροτάφους σας κοντά στα αυτιά σας. Κάντε αυτά για μερικά λεπτά.

Ζωγραφική με αριθμούς

© Shutterstock.com

Οι ψυχολόγοι ενθαρρύνουν τη ζωγραφική για ενήλικες ως τρόπο χαλάρωσης, ανακούφισης του άγχους και απαλλαγής από κάθε ανησυχία. Αυτές οι δραστηριότητες ονομάζονται «θεραπεία τέχνης», στην οποία εμπίπτει η ζωγραφική με αριθμούς.

Ξεκινήστε το πλέξιμο ή το κέντημα

© Depositphotos.com

Το βελονάκι ή το πλέξιμο μπορεί πραγματικά να βοηθήσει. Αυτά τα χόμπι εμπνέουν τη δημιουργικότητα και περιλαμβάνουν κυρίως επαναλαμβανόμενες κινήσεις και μοτίβα, που βοηθούν να ηρεμήσει το μυαλό. Αφού ολοκληρώσετε το πλεκτό σας, έχετε 2 πράγματα: ένα προσωπικό δώρο και μια θετική ματιά στα πράγματα

Κρατήστε ημερολόγιο

© Shutterstock.com

Το γράψιμο σε ημερολόγιο μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του άγχους σας. Εκτός από το να αναδείξετε τη δημιουργική σας πλευρά, το ημερολόγιο μπορεί να προσεφέρει πιο υγιή μυαλό και ακόμη και μια πιο ενεργή ανοσολογική απόκριση.

Δείτε ακόμη Τι Είναι το Βραδινό Άγχος και πώς να το Διαχειριστείτε για καλύτερη ζωή

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καταναλώστε λίγο μέλι

© Depositphotos.com

Τα φυτικά οφέλη της κατανάλωσης ανεπεξέργαστου φυσικού μελιού εκτείνονται από την υψηλή διατροφική αξία ως μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών. Εκτός από αυτά, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, να διατηρήσετε τον εγκέφαλό σας υγιή και να καταπολεμήσετε την απώλεια μνήμης.

Χρήση συσκευής αρωματοθεραπείας

© Shutterstock.com

Το να έχετε μια συσκευή αρωματοθεραπείας στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ βολικό όποτε αισθάνεστε κουρασμένοι μετά από μια μέρα εργασίας και θέλετε απλώς να χαλαρώσετε και να διαλογιστείτε. Η διάχυση του αγαπημένου σας μείγματος αιθέριων ελαίων κατά του στρες στο χώρο σας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης, της ορμόνης που ευθύνεται για το στρες.

Τσιμπήστε και κάντε μασάζ τα αυτιά σας

brightside

Οι ξαφνικές παρορμήσεις να μείνετε ξύπνιοι το βράδυ μπορούν να περιοριστούν με απλά τσιμπήματα στο αυτί σας. Τα αυτιά μας έχουν σημεία βελονισμού που απαιτούν απαλό μασάζ για να μας βοηθήσουν να κοιμηθούμε ήσυχοι. Απλώς κάντε μασάζ στην αντιέλικα με κυκλικές κινήσεις και προχωρήστε στον λοβό του αυτιού για 2 λεπτά.

Καταναλώστε πράσινο τσάι

© Shutterstock.com

Εκτός από το ότι σας βοηθά να χάσετε βάρος, το πράσινο τσάι έχει επίσης αποδεδειγμένα οφέλη για τη διατήρηση ενός υγιούς μυαλού και σώματος. Περιέχει L-θεανίνη, ένα αμινοξύ που μειώνει το άγχος και το στρες και αυξάνει την εστίαση.

Απομακρύνετε τα gadget σας

© Shutterstock.com

Το να μην χρησιμοποιείτε gadget για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να αλλάξει δραστικά τη μέρα σας. Με λιγότερη διέγερσή από τις διαδικτυακές ειδοποιήσεις, μπορείτε να είστε λιγότερο ανήσυχοι και αγχωμένοι. Τα μάτια σας μπορούν επίσης να ξεκουραστούν από το μπλε φως που προέρχεται από τις οθόνες του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας.

πηγή

Δείτε επίσης 5 Έξυπνες Τεχνικές για να Απαλλαγείτε Γρήγορα από το Άγχος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση με παλιά βαρέλια,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,DIY έπιπλα,DIY διακοσμητικά,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές,

Παλιά Βαρέλια: 22 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού για να απογειώσετε τον χώρο σας

διακόσμηση σπιτιού με πράσινο του φασκόμηλου,πράσινο του φασκόμηλου,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,

Πράσινο του Φασκόμηλου: 46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού