in , , , ,

Πράσινο του Φασκόμηλου: 46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού

διακόσμηση σπιτιού με πράσινο του φασκόμηλου,πράσινο του φασκόμηλου,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,
διακόσμηση σπιτιού με πράσινο του φασκόμηλου,πράσινο του φασκόμηλου,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,

Το πράσινο του φασκόμηλου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για τη διακόσμηση του σπιτιού και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη: είναι καταπραϋντικό και ηρεμιστικό, συνδέεται με τη φύση και το πράσινο και δεν είναι ενοχλητικό, χωρίς να τραβάει όλη την προσοχή σας, προσθέτει απαλά μια πινελιά χρώματος στο χώρο. Το πράσινο του φασκόμηλου στο σπίτι σας θα το κάνει να φαίνεται πιο φιλόξενο και γαλήνιο και μπορείτε ευκολά να ενσωματώσετε αυτή την όμορφη απόχρωση του πράσινου στη διακόσμησή σας. Φλοράλ Διακόσμηση Σαλονιού: 35 Ρομαντικές Ιδέες

Πράσινο του φασκόμηλου στα σαλόνια

Πώς να ενσωματώσετε το πράσινο του φασκόμηλου στη διακόσμηση του σαλονιού; Η πιο δημοφιλής λύση είναι ένας τοίχος έμφασης ή ακόμα και όλοι οι τοίχοι για να δημιουργήσετε μια διάθεση αμέσως. Τα έπιπλα, οι ταπετσαρίες και τα αξεσουάρ με πράσινο του φασκόμηλου είναι επίσης μια ωραία ιδέα για ένα σαλόνι. Οι πράσινοι τοίχοι από φασκόμηλο θα γίνουν ένα όμορφο σκηνικό για έναν καφέ δερμάτινο καναπέ ή μερικές γκρι επενδυμένες καρέκλες στο σαλόνι σας.

46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Πράσινο του Φασκόμηλου

Πράσινο του φασκόμηλου στα υπνοδωμάτια

Το πράσινο φασκόμηλο είναι ένα τέλειο χρώμα υπνοδωματίου λόγω της απαλότητας και της καταπραϋντικής αίσθησης που προσφέρει. Βάψτε τον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι και η κρεβατοκάμαρά σας θα μετατραπεί αμέσως σε έναν φιλόξενο και ήρεμο χώρο. Τα κλινοσκεπάσματα με πράσινο του φασκόμηλου μπορούν να ταιριάξουν με τον τοίχο τονισμού και να το κάνουν πιο συνεκτικό το χώρο.

Δείτε ακόμη 6 Διαχρονικές Παλέτες Χρωμάτων για Διακόσμηση Σπιτιού

Πράσινο του φασκόμηλου στις τραπεζαρίες

Ένας τοίχος σε πράσινο του φασκόμηλου στην τραπεζαρία θα ηρεμήσει τον χώρο δημιουργώντας μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα για φαγητό και συζήτηση. Επιλέξτε βερνικωμένα και μαύρα έπιπλα και προσθέστε φυτά σε γλάστρες στο χώρο.

Πράσινο του φασκόμηλου σε βρεφικά δωμάτια

Το πράσινο του φασκόμηλου είναι ένα εξαιρετικό χρώμα ουδέτερο ως προς το φύλο για βρεφικά δωμάτια και θα το κάνει πιο φιλόξενο ταυτόχρονα. Πηγαίνετε για έναν τοίχο έμφασης και προσθέστε πινελιές πράσινου του φασκόμηλου εδώ κι εκεί με μαξιλάρια, παιχνίδια και διάφορα είδη διακόσμησης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πράσινο του φασκόμηλου στα μπάνια

Τα πλακάκια στο πράσινο του φασκόμηλου ή απλά βαμμένοι τοίχοι έμφασης θα κάνουν το μπάνιο σας όμορφο, γαλήνιο και ευάερο. Τέτοιες χρωματικές πινελιές είναι εξαιρετικές για πολλά στυλ διακόσμησης, από αγροικία έως μοντέρνα, γι’ αυτό έχετε κατά νου το πράσινο του φασκόμηλου όταν σχεδιάζετε τον χώρο μπάνιου σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση άγχους,αντιμετώπιση κούρασης,συμβουλές υγείας,υγεία,

9 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Όταν Έχετε Άγχος και Κούραση

Νύχι που σου μπαίνει στο δέρμα; Αυτό μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου

Νύχι που σου μπαίνει στο δέρμα; Αυτό μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου