in , , , , ,

Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες

Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες
Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες

Τα παστέλ είναι από τα πιο διαχρονικά χρώματα για τη διακόσμηση του σπιτιού, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, είναι τέλεια λύση για πολλούς εσωτερικούς χώρους και είναι υπέροχα όταν λαχταράτε το χρώμα αλλά δεν θέλετε καθόλου φωτεινά. Διακοσμήστε το σπίτι σας με αποχρώσεις της μέντας που είναι μια πραγματικά παστέλ απόχρωση, χαρούμενη και καταπραϋντική ταυτόχρονα. 55 Ιδέες Παστέλ Διακόσμησης Κουζίνας

Διακόσμηση Σπιτιού: Πράσινη ή μπλε απόχρωση μέντας

Υπάρχουν δύο βασικές αποχρώσεις της μέντας: το μπλε και το πράσινο και μπορείτε να επιλέξετε ό,τι προτιμάτε. Το πρώτο φαίνεται πιο ψυχρό, ενώ το δεύτερο είναι πιο ζεστό. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση της απόχρωσης και να επιλέξετε πιο ανοιχτούς ή φωτεινούς τόνους.

Ποια στυλ ταράζουν με τις αποχρώσεις της μέντας

Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι το πράσινο και μπλε της μέντας είναι ως επί το πλείστων vintage και shabby chic χρώματα, χρησιμοποιούνται ευρέως σε mid-century modern, σκανδιναβικούς, ρουστίκ, ακόμη και σύγχρονους χώρους δίνοντας μια λεπτή πινελιά χρώματος .

Διακόσμηση Σπιτιού: Κουζίνες σε αποχρώσεις της μέντας

Πού θα δείτε κυρίως αποχρώσεις της μέντας; Στις κουζίνες! Το μπλε και το πράσινο της μέντας είναι από τους πιο δημοφιλείς τόνους για να προσθέσετε χρώμα στις κουζίνες, ειδικά σε ρετρό και σκανδιναβικές. Μπορείτε να τις ενσωματώσετε σε ντουλάπια, πλάτες κουζίνας, συσκευές και τοίχους έμφασης ή ακόμα και όλους τους τοίχους. Τα ντουλάπια μέντας μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με κάποια άλλα, πιο φωτεινά ή πιο σκούρα ντουλάπια για να δημιουργήσουν μια μοντέρνα εμφάνιση σε δύο τόνους. Με τι να συνδυάσετε τη μέντα; Με ουδέτερα, με πιο βαθύ πράσινο ή μπλε τόνους, με χρυσό και ορείχαλκο για περισσότερη κομψότητα.

58 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Αποχρώσεις της Μέντας

Δείτε ακόμη Λευκά Σαλόνια: 47 Ιδέες Ολόλευκης Διακόσμησης Σαλονιού

Μπάνια σε αποχρώσεις της μέντας

Η μέντα είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα για τα μπάνια αν έχετε βαρεθεί το λευκό. Αυτή η απόχρωση είναι αρκετά ανοιχτή αλλά δεν είναι πολύ ενοχλητικοί. Μπορείτε να ενσωματώσετέ τη μέντα με πλακάκια, έπιπλο νιπτήρα, τοίχους έμφασης και μικρότερα αξεσουάρ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Άλλοι χώροι σε αποχρώσεις μέντας

Πού αλλού μπορείτε να διακοσμήσετε με αποχρώσεις μέντας; Σε σαλόνια, τραπεζαρίες, γραφεία στο σπίτι, πλυσταριά και παιδικά δωμάτια – κυριολεκτικά οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Εδώ το πράσινο και το μπλε της μέντας μπορούν να ενσωματωθούν σε τοίχους και τοίχους έμφασης, έπιπλα και αξεσουάρ, έργα τέχνης και υφάσματα, εξαρτάται από εσάς πώς θα το κάνετε και η ποσότητα των αποχρώσεων μέντας στον χώρο εξαρτάται επίσης από εσάς.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Κάντε το Καθιστικό σας Φιλόξενο Προσθέτοντας Αυτά τα 28 Χρώματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Τρόποι Ώστε οι Οικιακές Συσκευές σας να Διαρκέσουν Περισσότερο

6 Τρόποι Ώστε οι Οικιακές Συσκευές σας να Διαρκέσουν Περισσότερο

Δεν πρόλαβες να Λουστείς; Αυτά είναι Τα 5 Καλύτερα Ξηρά Σαμπουάν Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη σου

Δεν Πρόλαβες να Λουστείς; Αυτά είναι Τα 5 Καλύτερα Ξηρά Σαμπουάν Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη σου