in , , , ,

Δεν Πρόλαβες να Λουστείς; Αυτά είναι Τα 5 Καλύτερα Ξηρά Σαμπουάν Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη σου

Δεν πρόλαβες να Λουστείς; Αυτά είναι Τα 5 Καλύτερα Ξηρά Σαμπουάν Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη σου
Δεν πρόλαβες να Λουστείς; Αυτά είναι Τα 5 Καλύτερα Ξηρά Σαμπουάν Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη σου

Δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας όπως σχεδιάζετε, επειδή αργείτε για το επόμενο πράγμα στο πρόγραμμά σας. Αν δεν έχετε ξηρό σαμπουάν μπορείτε να φτιάξετε ευκολά με μερικά κοινά σπιτικά υλικά. Παγάκια από Κουρκουμά για Καθαρό Πρόσωπο και Αφαίρεση Μαύρων Κηλίδων

Ξηρό Σαμπουάν: Βρεφική πούδρα

Τα 5 Καλύτερα DIY Ξηρά Σαμπουάν

Χάρη στη γνωστή ικανότητά της να απορροφά την υγρασία, η βρεφική πούδρα είναι μια προτιμώμενη επιλογή για σπιτικό ξηρό σαμπουάν. Για να αφαιρέσετε την επιπλέον λιπαρότητα, ρίξτε λίγη στα δάχτυλά σας και τρίψτε τα κατά μήκος των ριζών σας. Ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα και προσθέστε περισσότερη όσο χρειάζεται για να μην ασπρίσουν στιγμιαία τα μαλλιά σας.

Ξηρό Σαμπουάν: Κορν φλάουρ

Ένα άλλο απαραίτητο υλικό που θα σας φανεί χρήσιμο είναι το κορν φλάουρ. Μπορείτε να ρίξετε λίγο σε μια αλατιέρα για εύκολη εφαρμογή. Εάν έχετε γκρίζα, ξανθά ή άλλα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, μπορείτε να το απλώσετε απευθείας στα μαλλιά σας. Για πιο σκούρα μαλλιά, ανακατέψτε το με λίγη σκόνη κακάο ή κανέλα πριν το εφαρμόσετε.

Δείτε ακόμη Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Ξηρό Σαμπουάν: Σταθεροποιητής μακιγιάζ

Η πούδρα σταθεροποιητής μακιγιάζ που εμποδίζει το πρόσωπό σας να δείχνει λιπαρό μπορεί να φτιάξει και τις λιπαρές ρίζες των μαλλιών σας. Ο καλύτερος τρόπος για να την εφαρμόσετε είναι με ένα πινέλο μακιγιάζ.

Μηλόξυδο

Αν και η αντικατάσταση του ξηρού σαμπουάν με υγρό μπορεί να φαίνεται περίεργη, λειτουργεί. Αναμείξτε μια σταγόνα μηλόξυδο ανά 30 ml νερού σε ένα μπουκάλι σπρέι για να φτιάξετε ξηρό σαμπουάν. Στη συνέχεια, ψεκάστε άφθονο στις ρίζες σας. Το κλειδί για την επιτυχή χρήση αυτής της διαδικασίας είναι να το προγραμματίσετε εκ των προτέρων γιατί πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει το μείγμα νερού και μηλόξυδου για να δείτε τα αποτελέσματα. Μόλις τα μαλλιά σας στεγνώσουν, θα πρέπει να φαίνονται και να είναι λιγότερο λιπαρά. Το ξύδι δεν αφήνει πίσω του υπολείμματα και έχει ευεργετικά τονωτικά αποτελέσματα στο τριχωτό της κεφαλής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Απολυμαντικό χεριών

Το οινόπνευμα στο απολυμαντικό χεριών μπορεί να στεγνώσει τα χέρια σας και το ίδιο θα κάνει και στα μαλλιά σας. Ωστόσο, μπορείτε να τρίψετε λίγο στις ρίζες σας εάν είναι το μόνο πράγμα που έχετε και είστε σε δεινή κατάσταση με λιπαρά μαλλιά.

πηγή φωτό / cover φώτοφώτο

Δείτε επίσης Η Μυστική Συνταγή για να Αποκτήσετε Πυκνά και Μεταξένια Μαλλιά σε Χρόνο Μηδέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες

Διακόσμηση Σπιτιού στις Αποχρώσεις της Μέντας: 57 + 1 Μοναδικές Ιδέες

Τα 4 Καλύτερα Αυτοσχέδια Καλιούχα Λιπάσματα Για Τον Κήπο Σου Και Τα Φυτά Σου

Τα 4 Καλύτερα Αυτοσχέδια Καλιούχα Λιπάσματα Για Τον Κήπο Σου Και Τα Φυτά Σου