in , , ,

10 Συμβουλές από Αεροσυνοδούς για να Ειναι η Πτήση σας όσο το Δυνατόν πιο Άνετη

συμβουλές για πτήσεις,συμβουλές από αεροσυνοδούς,χρήσιμα,
συμβουλές για πτήσεις,συμβουλές από αεροσυνοδούς,χρήσιμα,

Φαίνεται ότι γνωρίζουμε τα πάντα όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο. Υπάρχουν σαφείς κανόνες, συμβουλές και προειδοποιήσεις που σας λένε να μην κάνετε κάτι, ώστε να νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα άλλο να μάθετε. Ωστόσο, οι αεροσυνοδοί μοιράζονται μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της πτήσης σας. Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Βγάζετε τα Παπούτσια σας στο Αεροπλάνο

Μην ανοίγετε τα σκίαστρα παραθύρων όταν τα φώτα είναι χαμηλά κατά την απογείωση και την προσγείωση.

© Depositphotos.com, © iBarbo / Reddit

Όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο σκοτάδι, τα φώτα χαμηλώνουν για να βοηθήσουν τους επιβάτες να προετοιμαστούν για μια πιθανή έκτακτη ανάγκη. Τα μάτια σας θα συνηθίσουν τον φωτισμό και θα μπορείτε να βλέπετε καλύτερα έξω από το αεροπλάνο. Επομένως, μην εκνευρίζεστε όταν δεν μπορείτε να διαβάσετε σε τόσο χαμηλό φωτισμό.

Μην χρησιμοποιείτε τα πτυσσόμενα τραπεζάκια.

© Shutterstock.com, © Pixabay.com, © Pixabay.com

Τα πτυσσόμενα τραπεζάκια είναι οι πιο βρώμικες επιφάνειες σε ένα αεροπλάνο. Συχνά χρησιμοποιούνται για αλλαγές βρεφικής πάνας. Αν πέσει το φαγητό σας πάνω του, καλύτερα να το πετάξετε. Οι αεροσυνοδοί καθαρίζουν τα τραπεζάκια μία φορά την ημέρα, κάτι που προφανώς δεν είναι αρκετό συχνά, ειδικά αν έχει τύχει να ακουμπήσει μια χρησιμοποιημένη πάνα.

Αποφύγετε τον ύπνο κατά τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις.

© Depositphotos.com

Το να κοιμηθείτε φαίνεται καλή ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα αυτιά σας. Η πίεση του αέρα μέσα σε ένα αεροπλάνο αλλάζει κατά τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις. Μόλις αισθανθείτε ότι τα αυτιά σας έχουν βουλώσει, είναι απαραίτητο να μειώσετε την πίεση του αέρα στα αυτιά σας. Είναι αδύνατο να το κάνετε αυτό αφού έχετε αποκοιμηθεί, επομένως μπορεί να ξυπνήσετε με βλάβη στο τύμπανο ή, στη χειρότερη περίπτωση, απώλεια ακοής.

Μην πίνετε ανθρακούχα ποτά.

© Shutterstock.com

Θα σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και άρρωστοι. Τα ανθρακούχα ποτά προκαλούν επίσης αέρια και καούρα. Οπότε είναι καλύτερα να πιείτε νερό.

Αποφύγετε τις δωρεάν κουβέρτες.

© Shutterstock.com

Οι δωρεάν κουβέρτες φιλοξενούν κάθε είδους μικρόβια. Όλα τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες απλά διπλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται μετά από μια πτήση. Κανείς δεν τα καθαρίζει ή τα απολυμαίνει καθημερινά. Ωστόσο, μπορείτε να βρειτε φρεσκοπλυμένες κουβέρτες εάν η πτήση σας είναι η πιο πρωινή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Γιατί οι Αεροσυνοδοί Χαιρετούν τους Επιβάτες Κατά την Επιβίβαση

Μην παραγγέλνετε νερό σε αεροπλάνο, ούτε καν πάγο.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com, © TheSnowyEnd / Reddit

Το νερό σε ένα αεροπλάνο δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα θέλατε να νομίζετε ότι είναι, καθώς προέρχεται από δεξαμενές που είναι δύσκολο να αποστειρωθούν. Ακόμα και οι αεροσυνοδοί δεν το πίνουν. Και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο πάγος φτιάχνεται από το ίδιο νερό από τις δεξαμενές. Μια μελέτη εξέτασε τα νερά στα αεροπλάνα στις ΗΠΑ και έδειξε ότι 1 στα 10 αεροπλάνα βρέθηκε θετικό σε κολοβακτηρίδιο. Πολλές αεροπορικές εταιρείες φτιάχνουν τσάι και καφέ με το πόσιμο νερό στα αεροπλάνα, επομένως η αποφυγή τους ενώ πετάτε μπορεί να σας κρατήσει πιο υγιείς.

Μην αγγίζετε το κουμπί στο καζανάκι.

© Depositphotos.com

Αυτό είναι ένα από τα πιο βρώμικα μέρη σε ένα αεροπλάνο. Είναι καλύτερα να απολυμάνετε τα χέρια σας μόλις το πατήσετε ή αγγίξτε το με ένα χαρτομάντιλο.

Μην τρώτε ποτέ αυγά σε αεροπλάνο.

© bogeygolfer11 / Reddit

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ νόστιμων αυγών και ασφαλών. Συχνά είναι κακοψημένα ή μαγειρεμένα σε σημείο να είναι άγευστα.

Μην τραβάτε το καζανάκι ενώ κάθεστε στην τουαλέτα.

© Depositphotos.com

Η αναρρόφηση που δημιουργείται μπορεί να σας ρουφήξει. Το θέμα είναι ότι όταν τραβάτε το καζανάκι, εκθέτετε το περιεχόμενο σε αέρα υπό πίεση. Αργότερα αποθηκεύονται σε μια δεξαμενή που βρίσκεται στο αεροπλάνο. Φυσικά, δεν μπορείτε να περάσετε εντελώς από την τρύπα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία.

Αποφύγετε τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο σε αεροπλάνο.

© Unsplash.com

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο στο αεροπλάνο. Μπορεί να σας φέρει μπελάδες, επομένως ελέγξτε εάν οι πολιτικές της αεροπορικής εταιρείας το επιτρέπουν. Μερικές φορές οι επιβάτες αποβάλλονται από τις πτήσεις ή επιβάλλονται πρόστιμα. Ωστόσο, επιτρέπεται η καταγραφή προσωπικών γεγονότων. Φροντίστε λοιπόν να μην έχετε ξένους στις φωτογραφίες σας.

Δείτε επίσης Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο

πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μόνιμα ίσια μαλλιά,DIY θεραπεία ομορφιάς,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,

Ίσια Μαλλιά Μόνιμα: Σπιτικές Θεραπείες Ομορφιάς για Μαλλιά “Πρόκα”

οφέλη μπρόκολου,κατανάλωση μπρόκολου,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,απώλεια βάρους,

Φάε Μπρόκολο και θα το Ευγνωμονείς: 7 Απρόσμενοι Τρόποι που το Μπρόκολο Μπορεί να Αλλάξει το Σώμα σας