in , , , ,

Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο

Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο
Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο

Μια άνετη πτήση είναι απαραίτητη. Κανείς δεν θέλει να κατεβεί από ένα αεροπλάνο και να νιώθει πιασμένος, ταραγμένος ή κουρασμένος. Και αυτό που αποφασίζετε να φορέσετε στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι ένας παράγοντας που θα συμβάλλει στην ομαλότητα του ταξιδιού σας. Οπότε δείτε 10 πράγματα που δεν πρέπει να φοράτε σε μια πτήση ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Γιατί τα Καθίσματα στα Αεροπλάνα Είναι Σχεδόν Πάντα Μπλε

Στενά ρούχα

Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο

Τα skinny τζιν μπορεί να φαίνονται υπέροχα, αλλά μπορεί να κάνουν μια πτήση δυσάρεστη. Πρέπει να φοράτε κάτι που επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, οι μεγαλύτερες πτήσεις μπορεί να σας θέσουν σε κίνδυνο θρόμβωσης που θα μπορούσε να επιδεινωθεί με τα στενά ρούχα.

Τα σώματα τείνουν επίσης να διογκώνονται στα 42.000 πόδια στον αέρα, οπότε τα στενά ρούχα μπορούν να σας προκαλέσουν δυσφορία.

Φακοί επαφής

Ο αέρας σε ένα αεροπλάνο είναι διαφορετικός από τον αέρα στην στεριά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αέρας της καμπίνας στα υψηλά υψόμετρα έχει χαμηλότερη υγρασία. Αυτός ο ξηρός αέρας μπορεί να είναι ερεθιστικός για τα μάτια, ειδικά για εκείνους που φορούν φακούς επαφής. Για αυτόν τον λόγο, προτείνεται στους επιβάτες να φορούν τα γυαλιά τους.

Εύφλεκτα υφάσματα

Αν και τα επείγοντα περιστατικά σε μια πτήση είναι σπάνια, είναι πάντα καλό να είστε προετοιμασμένοι. Ορισμένα υλικά είναι εύφλεκτα, όπως κρόσσια και λεπτά υφάσματα, όπως βαμβάκι και λινό. Τα χοντρότερα υφάσματα θεωρούνται γενικά ασφαλέστερα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ψηλά τακούνια

Έχετε ήδη κουραστεί όταν φτάνετε στην πύλη της πτήσης σας; Αυτό συμβαίνει επειδή τα αεροδρόμια είναι μεγάλα μέρη, καθιστώντας τα άνετα παπούτσια για περπάτημα ιδανικά. Τα ψηλά τακούνια μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιπλέον, τα ψηλά τακούνια δεν είναι κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα και μπορεί συχνά να είναι στενά Σε πολύωρες πτήσεις, τα πόδια τείνουν να διογκώνονται οπότε τα άνετα, ευρύχωρα παπούτσια είναι προτιμότερα.

Δεν φοράτε αρκετά ρούχα

Στις πτήσεις η θερμοκρασία στη καμπίνα διατηρειται χαμηλή για να αποφευχθεί η λιποθυμία. Μπορεί επίσης να κρυώνετε επειδή δεν κινείστε. Γι’ αυτό είναι συνετό να φοράτε περισσότερες από μια στρωσεις ρούχα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζεστε ανάλογα στις θερμοκρασίες.

Δείτε ακόμη Η Επιστήμη Εξηγεί Γιατί το Ταξίδι Επιστροφής Φαίνεται Συντομότερο Ακόμα κι αν Ακολουθήσουμε την Ίδια Διαδρομή

Μεταλλικά αξεσουάρ

Μπορεί να υπάρχει μέταλλο σε μέρη που δεν θα περιμένατε, όπως παπούτσια, περιτυλίγματα τσίχλας και η μπανέλα στο σουτιέν σας. Μπορείτε να περάσετε από την ασφάλεια του αεροδρομίου γρηγορότερα εάν επιλέξετε να μην φορέσετε αυτά τα αντικείμενα.

Περίπλοκα ρούχα

Δεν θέλετε να περάσετε όλη την πτήση στην τουαλέτα επειδή δεν μπορούσατε να βγάλετε τα ρούχα σας. Τα περίπλοκα ρούχα δεν κάνουν μόνο την τουαλέτα πιο δύσκολη, αλλά μπορεί να είναι πολύ άβολα να καθίσετε. Δεν θέλετε να φτιάχνετε τα ρούχα σας κάθε 5 λεπτά, οπότε βεβαιωθείτε ότι φοράτε κάτι που είναι δοκιμασμένο ως άνετο.

Άρωμα

Μπορεί να λατρεύετε τη μυρωδιά του αρώματός σας, αλλά άλλοι στην πτήση σας μπορεί να μην το εκτιμήσουν. Ο αέρας επανακυκλοφορεί στις πτήσεις και δεν μπορείτε απλώς να σπάσετε ένα παράθυρο για να διώξετε τη μυρωδιά. Επίσης, δεν γνωρίζετε εάν οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες στα συστατικά του αρώματος ή εάν κάποιος στην πτήση έχει άσθμα που μπορεί να το επιδεινώσει το άρωμα σας.

Υφάσματα που προκαλούν φαγούρα

Ένα ύφασμα μπορεί να σαν προκαλεί φαγούρα όταν το φοράτε στα καταστήματα και στη βόλτα, αλλά δεν είναι όλα τα υφάσματα τέλεια για να καθίσετε για ώρες . Φορέστε υφάσματα που αναπνέουν και είναι απαλά για να αποτρέψετε συγκάματα ή τον ερεθισμό του δέρματος στην πτήση.

Προσβλητικά συνθήματα ή εικόνες

Θέλετε η πτήση σας να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποφεύγετε μπλουζάκια με προσβλητικά συνθήματα ή εικόνες πάνω τους. Μπορούν να σας απαγορεύσουν την πτήση εάν είστε ντυμένοι πάρα πολύ ακατάλληλα. Υπάρχουν επίσης παιδιά στις πτήσεις και δεν ξέρετε ποτέ με τι μπορεί να προσβληθούν οι άνθρωποι, επομένως είναι καλύτερο να πετάξετε με ασφάλεια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Γιατί Ολο και Περισσότεροι Περπατούν Ξυπόλητοι Δημοσιως

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 43

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για καρπούζι,χρήσιμα

5 Κόλπα για Καρπούζι που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτό το Καλοκαίρι

18 Σούπερ και Εύκολες διακοσμητικές Κατασκευές για τον κήπο με Παλιά Φτυάρια

18 Σούπερ και Εύκολες διακοσμητικές Κατασκευές για τον κήπο με Παλιά Φτυάρια