in , , , ,

Γιατί οι Αεροσυνοδοί Χαιρετούν τους Επιβάτες Κατά την Επιβίβαση

κόλπα αεροσυνοδών,χρήσιμα,περίεργα
Γιατί οι Αεροσυνοδοί Χαιρετούν τους Επιβάτες Κατά την Επιβίβαση

Οι αεροσυνοδοί έχουν την τάση να χαιρετούν κάθε επιβάτη που επιβιβάζεται και δεν κουράζονται να χαιρετούν εκατοντάδες ανθρώπους κάθε φορά. Αποδεικνύεται ότι οι αεροσυνοδοί έχουν σοβαρούς λόγους για τους οποίους το κάνουν αυτό και τελικά αποφάσισαν να μας το αποκαλύψουν. 9 Περίεργα Πράγματα που Κάνει το Ταξίδι με Αεροπλάνο στο Σώμα

Σωματική δύναμη

© Depositphotos, © Depositphotos

Μια αεροσυνοδός θα παρατηρήσει και θα θυμηθεί τη θέση σας εάν είστε σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος που δημιουργεί προβλήματα που πρέπει να ηρεμήσει. Επίσης, ένας δυνατός άνδρας μπορεί να βοηθήσει μια αεροσυνοδό στη διαδικασία εκκένωσης πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά σε περίπτωση ατυχήματος.

Επιβάτες υπό την επήρεια μέθης

© Depositphotos, © Depositphotos

Ένας μεθυσμένος επιβάτης μπορεί να είναι μεγάλος μπελάς για τους αεροσυνοδούς. Η απρεπής συμπεριφορά, ο πολύς θόρυβος και η δυσφορία των άλλων επιβατών λόγω της δυσάρεστης μυρωδιάς του είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους ένας μεθυσμένος επιβάτης μπορεί να είναι βάρος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Επιπλέον, αυτό το άτομο δεν θα βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αντίθετα, μπορεί να είναι ο λόγος για την επιβράδυνση της διαδικασίας εκκένωσης θέτοντας άλλους επιβάτες σε κίνδυνο.

Επομένως, εάν ένας επιβάτης είναι πολύ μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μια αεροσυνοδός μπορεί να αρνηθεί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ασθένεια

© Depositphotos, © Depositphotos

Κανείς δεν θέλει να κολλήσει μια ασθένεια κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Οι επιβάτες μένουν μαζί σε κλειστό χώρο για αρκετές ώρες, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο να κολλήσουν ιδιαίτερα τώρα με την πανδημία.

Αν φαίνεστε χλωμός και αδιάθετος και βήχετε και φτερνίζεστε, μπορεί να σας αρνηθούν την επιβίβαση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Γιατί τα Καθίσματα στα Αεροπλάνα Είναι Σχεδόν Πάντα Μπλε

Παρουσία συναδέλφων

© Depositphotos, © Depositphotos

Οι αεροσυνοδοί προσπαθούν επίσης να μάθουν εάν υπάρχουν άλλες αεροσυνοδοί που ταξιδεύουν στο αεροσκάφος. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί έχουν διδαχθεί πώς να συμπεριφέρονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, να παρέχουν πρώτες βοήθειες και να εργάζονται σε ομάδα. Η βοήθειά τους θα είναι πολύ χρήσιμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αεροφοβία

© Depositphotos

Είναι σημαντικό για τους αεροσυνοδούς να γνωρίζουν ποιοι επιβάτες φοβούνται να πετάξουν με αεροπλάνα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα δώσουν περισσότερη προσοχή σε αυτούς ενθαρρύνοντάς τους και καθησυχάζοντάς τους.

Άτομα με ειδικές ανάγκες

© Depositphotos, © Depositphotos

Υπάρχουν 2 λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να εντοπίζουν άτομα με ειδικές σωματικές ανάγκες και αναπηρίες:

  • Σύμφωνα με τους κανόνες, τα άτομα με αναπηρία δεν μπορούν να κάθονται κοντά σε εξόδους κινδύνου, επειδή είναι απίθανο να μπορούν να ανοίξουν μια βαριά πόρτα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, μπορούν να εμποδίσουν την έξοδο.
  • Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται επιπλέον βοήθεια. Οι αεροσυνοδοί φροντίζουν να μην ξεχαστούν αυτοί οι επιβάτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μεγάλες χειραποσκευές

© Depositphotos, © Depositphotos

Ένα άτομο που τραβάει μια τεράστια τσάντα στο αεροπλάνο μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση πτήσης, επειδή θα χρειαστεί χρόνος για να βρει μια θέση για αυτή. Πολύ συχνά, οι επιβάτες προσπαθούν να βάλουν τις αποσκευές τους σε μέρη που δεν προορίζονται για αυτό. Επιπλέον, μια μεγάλη τσάντα μπορεί να πέσει και να τραυματίσει τους επιβάτες κατά τη διάρκεια ισχυρών αναταράξεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αεροσυνοδοί πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτές τις αποσκευές το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα γρήγορα.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα για να Μην Χάσουν Ποτέ τις Αποσκευές σας οι Αεροπορικές Εταιρείες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

προειδοποιητικά σημάδια κακού εστιατορίου,συμβουλές για εστιατόριο,χρήσιμα

20 Προειδοποιητικά Σημάδια για να Αποφύγετε ένα Κακό Εστιατόριο

Κέικ Μοχίτο: Mojito Cake το απόλυτο καλοκαιρινό κέικ που έχει "κατεδαφίσει" το Ίντερνετ [Βίντεο]

Κέικ Μοχίτο: Mojito Cake το απόλυτο καλοκαιρινό κέικ που έχει “κατεδαφίσει” το Ίντερνετ [Βίντεο]