in , , ,

10 Κόλπα για να Μην Χάσουν Ποτέ τις Αποσκευές σας οι Αεροπορικές Εταιρείες

κόλπα για αεροπορικά ταξίδια,απώλεια αποσκευών στο αεροδρόμιο,χρήσιμα
10 Κόλπα για να Μην Χάσουν Ποτέ τις Αποσκευές σας οι Αεροπορικές Εταιρείες

Η απώλεια αποσκευών στο αεροδρόμιο είναι ένας εφιάλτης. Όμως υπάρχουν 10 κόλπα ώστε οι αεροπορικές εταιρίες να μην χάσουν ποτέ τις αποσκευές σας. 9 Κόλπα για να Αναγνωρίζετε Ποιοτικά Είδη Ένδυσης

Πετάξτε αμέσως τις παλιές ετικέτες

© Depositphotos

Αν λατρεύετε να συλλέγετε αυτοκόλλητες ετικέτες αεροδρομίου στη βαλίτσα σας για να αναπολείτε τα ταξίδια σας, κινδυνεύετε να μην πάρετε τις αποσκευές σας μια μέρα γιατί θα πετάξουν αλλού κατά λάθος. Καλύτερα να κολλήσετε μια ετικέτα με το όνομα σας στη βαλίτσα σας: αυτό θα διευκολύνει πολύ την αναζήτηση σε περίπτωση που χαθούν.

Check in νωρίς

© Depositphotos

Όπως λέει και το ίδιο το προσωπικό του αεροδρομίου, οι αποσκευές χάνονται πιο συχνά αν κάνετε check-in την τελευταία στιγμή. Όσο πιο αργά κάνετε check in, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα οι αποσκευές σας να μην πετάξουν μαζί σας, καθώς μπορεί απλώς να μην καταφέρουν να περάσουν εγκαίρως τον λαβύρινθο των ταινιών μεταφοράς.

Ζητήστε από το προσωπικό να κολλήσει μια ετικέτα “Εύθραυστο” στις αποσκευές σας

© smartertravel

Είναι ένα γνωστό κόλπο στο διαδίκτυο: πείτε στο προσωπικό ότι έχετε εύθραυστα αντικείμενα στη βαλίτσα σας και θα κολλήσουν μια ειδική ετικέτα για ιδιαίτερη μεταχείριση.

Μην γεμίζετε υπερβολικά τη βαλίτσα σας

© Depositphotos

Κατά τη δική τους ομολογία, οι χειριστές αποσκευών μερικές φορές κάνουν ένα παιχνίδι με αυτό. “Στο αμπάρι του αεροπλάνου, πετάγαμε τις βαλίτσες ο ένας στον άλλο από τη ζώνη μέχρι να τις στοιβάζουμε. Τις πετάμε όσο πιο δυνατά μπορούμε». Δεν θέλουν να σπάσουν τις αποσκευές, αλλά εσείς μπορεί να φανταστεί ότι δεν είναι ακριβώς ωφέλιμο για την βαλίτσα σας. Επομένως, όσο πιο βαριά η τσάντα σας, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα δεχτεί.

Επιλέξτε μια βαλίτσα με έντονα χρώματα, αλλά όχι πολύ ακριβή

© Depositphotos

Όσο απλό κι αν είναι, μια εμφανώς ακριβή βαλίτσα μπορεί να καταλήξει στα χέρια κλεφτών ενώ μια πιο απλή – στα χέρια δεκάδων επιβατών με παρόμοια. Επομένως, επιλέξτε ένα έντονο χρώμα ή ένα μοτίβο που δεν δείχνει ταυτόχρονα ακριβό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα Πώς να Επιλέξετε την πιο Γρήγορη Σειρά στο Σούπερ Μάρκετ

Εκτιμήστε το χρόνο μιας ανταπόκρισης

© Depositphotos

Οι απευθείας πτήσεις χάνουν λιγότερες βαλίτσες από τις ανταποκρίσεις. Αλλά μην το παραμελείτε εντελώς. Απλώς φροντίστε να υπάρχει τουλάχιστον μία ώρα μεταξύ των πτήσεων για να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας βρίσκονται μαζί σας με ασφάλεια.

Χρησιμοποιήστε προστατευτική μεμβράνη ή κάλυμμα

© amazon

Χρησιμοποιήστε προστατευτική μεμβράνη ή κάλυμμα ώστε κανένας κλέφτης να μην μπορεί να την ανοίξει και κανένας χειριστής δεν θα τις ζημιώσει.

Ασφαλίστε πολύτιμες αποσκευές

© Depositphotos

Υπήρξε μια περίπτωση όπου ένας επιβάτης πέταξε από τις ΗΠΑ με 8 iPad στη βαλίτσα του χωρίς καμία ασφάλεια ή δηλωμένη αξία τα οποία κλάπηκαν. Ο επιβάτης έλαβε μια πενιχρή αποζημίωση μόνο για την αποσκευή. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, είναι καλύτερο να ασφαλίσετε πολύτιμα αντικείμενα αποσκευών ή τουλάχιστον να τα φωτογραφίσετε στο γκισέ check-in για ασφαλιστικούς λόγους.

Επιλέξτε πτήσεις με κεντρικό αεροδρόμιο

© Depositphotos

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο αεροδρόμιο ως το κύριο κέντρο για τις πτήσεις τους. Είναι καλό να τις επιλέξετε εάν έχετε πτήσεις με ανταποκρίσεις. Τέτοια αεροδρόμια έχουν ένα πιο εκλεπτυσμένο σύστημα μεταφοράς αποσκευών από ό,τι εάν επιλέξετε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες με ενδιάμεσο σταθμό σε ένα αεροδρόμιο που δεν είναι κόμβος για καμία από τις δύο.

Αγοράστε έναν πομπό GPS

© Depositphotos

Αν έχετε χάσει ποτέ τις αποσκευές σας ή απλώς ανησυχείτε υπερβολικά για τα υπάρχοντά σας, τότε σίγουρα χρειάζεστε έναν μπόμπα GPS. Είναι μικρός και φθηνός, ωστόσο μπορεί να καθορίσει τις συντεταγμένες του μέσω ενός δορυφόρου και στη συνέχεια να τις μεταφέρει σε εσάς μέσω email ή τηλεφώνου. Απλώς βάλτε τον μέσα στη βαλίτσα σας και παρακολουθήστε τον online!

Δείτε επίσης 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ύπνος στην ύπαιθρο,οφέλη ύπνου στην ύπαιθρο,συμβουλές ύπνου,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Όταν Κοιμάστε στην Ύπαιθρο

μπάνια με τζάκι,ιδέες για μπάνια με τζάκι,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

50 Εντυπωσιακά Μπάνια με Τζάκι