7 Κόλπα για τα Μαλλιά που Κάθε Γυναικα Πρέπει να Γνωρίζει

Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι πάντα το όνειρο των γυναικών. Ωστόσο, σήμερα, η κατάχρηση των καλλυντικών καθώς και το περιβάλλον μπορούν εύκολα να κάνουν τα μαλλιά ξηρά ή λιπαρά, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την υγεία των μαλλιών αλλά και τη συνολική εμφάνισή σας. Η φροντίδα των μαλλιών σας είναι κάτι που πρέπει να επενδύσετε τόσο σε χρόνο όσο και σε προσπάθεια και μερικά εύκολα κόλπα θα σας βοηθήσουν. 8 Τρόποι για να Κάνετε τα Μαλλιά σας να Δείχνουν Υπέροχα

Μην λούζετε τελείως τα μαλλιά σας

Πολλοί πιστεύουν ότι όταν τα μαλλιά είναι ξηρά και φριζάρουν, πρέπει να τα λούζουν πολλές φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό είναι εντελώς λανθασμένο γιατί αυτό κάνει τα μαλλιά αφυδατωμένα και πιο επιρρεπή στην ξηρότητα. Είναι καλύτερο να λούζεστε κάθε 2 ημέρες, εκτός εάν πρέπει να εργάζεστε ή να περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

7 Κόλπα για τα Μαλλιά που Κάθε Γυναικα Πρέπει να Γνωρίζει

Χτενιστείτε με μια πιάστρα μαλλιών

Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε αυτό το χτένισμα. Χρειάζεται μόνο να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση. Μετά από αυτό, στρίψτε και τα δύο μισά. Απλά πιάστε τε με μια πιάστρα μαλλιών το ένα πάνω στο άλλο.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα για να προσθέσετε λίγο όγκο

Σίγουρα, σε καμία δεν αρέσουν τα εντελώς τα ίσια μαλλιά. Το ερώτημα είναι πώς μπορείτε να δώσετε σε τέτοια μαλλιά λίγο όγκο και ζωντάνια; Στεγνώστε τα αφού τα γυρίσετε ανάποδα. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται σαν να έχουν αποκτήσει μια νέα πνοή αφού αυτή η μέθοδος στεγνώματος δίνει στους θύλακες των τριχών μια εξαιρετική ανύψωση. Μπορεί να φαίνεστε εκπληκτική μόνο με ένα πιστολάκι και χωρίς φανταχτερά προϊόντα μαλλιών ή εξοπλισμό στυλ.

Δείτε ακόμη 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Αποτρέψετε και να Αντιστρέψετε τα Γκρίζα Μαλλιά

Καθαρίστε τη βούρτσα μαλλιών σας

Μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που καθαρίσατε τη βούρτσα σας; Είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θυμάστε! Ξεκινήστε λοιπόν να καθαρίζετε τις βούρτσες σας. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά κάθε 10 ημέρες, αν όχι μία φορά την εβδομάδα. Ο στόχος είναι να διατηρήσετε τις βούρτσες καθαρές ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την υγεία των μαλλιών σας.

Related Post

Φουρκέτες

Μια μέρα με αέρα επιδεινώνει τα προβλήματα styling με τα μαλλιά. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά χτενίζετε τα μαλλιά σας, ο αέρας θα σας τα ανακατέψτε όταν βγείτε έξω. Οι φουρκέτες θα σας βοηθήσουν σε αυτές τις καταστάσεις.

Βρεφική πούδρα ως ξηρό σαμπουάν

Πάρτε λίγη βρεφική πούδρα και τρίψτε την στα χέρια σας ή σε μια οδοντόβουρτσα. Και μετά βουρτσίστε προσεκτικά τη πούδρα στα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε πολύ βρεφική πούδρα διαφορετικά τα μαλλιά σας θα γίνουν παγωμένα προς τις ρίζες. Παρόμοια με το ξηρό σαμπουάν, η βρεφική πούδρα απορροφά όλη την επιπλέον λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας.

Πρέσα μαλλιών για μπούκλες

Πάρτε πρώτα μια πρέσα μαλλιών αν θέλετε να το κάνετε επαγγελματικά στην άνεση του σπιτιού σας. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι χωρισμένα σε μικρά μέρη και ελαφρώς στριμμένα. Τώρα εξομαλύνετέ τα με την πρέσα! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε όμορφες μπούκλες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Η Μυστική Συνταγή για να Αποκτήσετε Πυκνά και Μεταξένια Μαλλιά σε Χρόνο Μηδέν

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα