in , ,

8 Τρόποι για να Κάνετε τα Μαλλιά σας να Δείχνουν Υπέροχα

φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
8 Τρόποι για να Κάνετε τα Μαλλιά σας να Δείχνουν Υπέροχα

Σχεδόν κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει αυτό το περίπλοκο πρόβλημα: πρέπει να ξυπνήσει νωρίτερα για να φτιάξει τα μαλλιά της ή να κοιμηθεί λίγο περισσότερο και να κάνει μια απλή αλογοουρά; Τώρα μπορείτε να κοιμάστε αρκετά και να έχετε το τέλειο χτένισμα! Υπάρχουν μερικοί τρόποι που εξοικονομούν χρόνο και κάνουν τα μαλλιάς σας να δείχνουν υπέροχα είτε είναι μακριά είτε κοντά. 7 Ινδικές Συμβουλές για Λαμπερά και Πυκνά Μαλλιά

Χρησιμοποιήστε μεταξωτές μαξιλαροθήκες.

© depositphotos, © depositphotos

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι υπέροχα χωρίς να καταβάλετε προσπάθεια, αντικαταστήστε τις βαμβακερές μαξιλαροθήκες με μεταξωτές ή σατέν. Απορροφούν την υγρασία πιο αργά και η λεία επιφάνειά τους θα μειώσει το τρίψιμο, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το χτένισμά σας.

Κάντε έναν ψηλό κότσο.

© lovelyblondecloset

Για να αποκτήσετε ένα όμορφο και απλό χτένισμα, δέστε τα ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας, τυλίξτε τα γύρω και βάλτε τις άκρες από κάτω. Τα μαλλιά θα στεγνώσουν ούτως ή άλλως και θα αποκτήσετε ογκώδη μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε φουρκέτες.

© cutegirlshairstyles

Δεν χρειάζεται να κάνετε περμανάντ τα μαλλιά σας αν θέλετε να είναι σγουρά. Πριν πάτε για ύπνο, εφαρμόστε λίγη λοσιόν μαλλιών για ισχυρό κράτημα. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και στρίψτε κάθε μπούκλα γύρω από μια φουρκέτα. Εάν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φουρκέτες για να στερεώσετε τα μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι.

© thirstyroots

Αν έχετε βαρεθεί τα χνουδωτά μαλλιά σας, πριν πάτε για ύπνο, ενυδατώστε και βουρτσίστε τα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με ένα σατέν μαντήλι. Θα αποτρέψει το τρίψιμο των μαλλιών σας και θα ξυπνήσετε με ένα όμορφο χτένισμα.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε Σπιτικό Τονωτικό Μαλλιών Χωρίς Χημικά για να Απολαμβάνετε Μεταξένια Πυκνά Μαλλιά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτιάξτε 2 κότσους.

Απλώστε λίγο λάδι ή μαλακτικό στα ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά σας και χωρίστε τα σε 2 τμήματα. Τυλίξτε τις μπούκλες σας γύρω από το δάχτυλό σας και στεγνώστε με πιστολάκι μαλλιών. Κάντε 2 χαλαρούς κότσους πίσω από τα αυτιά σας και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Το πρωί, αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και εφαρμόστε λίγη λακ.

Αντικαταστήστε τα σκληρά αξεσουάρ μαλλιών.

© abeautifulmess

Για να φτιάξετε σγουρά μαλλιά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απλά κομμάτια υφάσματος αντί για ρόλεϊ. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα, στρίψτε τα γύρω από τις λωρίδες υφάσματος και δέστε τις λωρίδες. Το πρωί, αφαιρέστε τις λωρίδες και εφαρμόστε λίγη λακ.

Φτιάξτε κοτσιδάκια.

© cutegirlshairstyles

Μια άλλη μέθοδος για να αποκτήσετε σγουρά μαλλιά είναι να φτιάξετε κοτσιδάκια Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και εφαρμόστε λίγο τζελ μαλλιών. Στη συνέχεια, στρίψτε όλα τα τμήματα και στερεώστε τα με φουρκέτες ή λαστιχάκια μαλλιών.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή βούρτσα μαλλιών.

© depositphotos, © depositphotos

Για να μην καταστρέψετε το χτένισμά σας και να το κάνετε να φαίνεται ξανά υπέροχο, χρησιμοποιήστε βούρτσα με διαφορετικούς τύπους τρίχες.

Δείτε επίσης 8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Βλέπετε τον Εαυτό σας Διαφορετικά από τους Άλλους. Ο φόβος και ο τρόπος ζωής μας επηρεάζουν

Γιατί Βλέπετε τον Εαυτό σας Διαφορετικά από τους Άλλους. Ο φόβος και ο τρόπος ζωής μας επηρεάζουν

Σημεία των καιρών ή κάτι άλλο συμβαίνει; Πρόβατα περπατούν σε κύκλο «για ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ χωρίς στατημό» Βίντεο

Σημεία των καιρών ή κάτι άλλο συμβαίνει; Πρόβατα περπατούν σε κύκλο «για ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ χωρίς στατημό» Βίντεο