in ,

Γκρίζα Μαλλιά Αραίωση μαλλιών: Υπάρχει έχει φυσικό Συστατικό που έχει αποτελέσματα

Γκρίζα Μαλλιά Αραίωση μαλλιών αντιμετώπιση με δεντρολίβανο
Γκρίζα Μαλλιά Αραίωση μαλλιών αντιμετώπιση με δεντρολίβανο

Καθώς τα χρόνια περνούν, η διαδικασία γήρανσης αφήνει το σημάδι της όχι μόνο στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά. Τα γκρίζα μαλλιά, η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών συμβολικά σημάδια γήρανσης, μπορεί να είναι ενοχλητικά για πολλούς.

Ωστόσο, η φύση παρέχει ένα απλό, φυσικό συστατικό – το δεντρολίβανο – στην καταπολέμηση των γκρίζων μαλλιών και της φαλάκρας. Το δεντρολίβανο όχι μόνο διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά επίσης καταπολεμά το γκριζάρισμα, δυναμώνει τα μαλλιά και δρα ως φάρμακο κατά της τριχόπτωσης.

Υπάρχουν πολλές λύσεις σύμφωνα και με το healthline.com, βέβαια μπορείτε να δοκιμάσετε και φυσικές λύσεις όπως είναι η παρακάτω.

Σπιτική Θεραπεία Κερατίνης Χωρίς Χημικά για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά που έχουν χάσει την στιλπνότητα και την λάμψη τους

Γκρίζα Μαλλιά Αραίωση μαλλιών αντιμετώπιση με δεντρολίβανο
Γκρίζα Μαλλιά Αραίωση μαλλιών αντιμετώπιση με δεντρολίβανο

Δύο θεραπείες μαλλιών με δεντρολίβανο που πρέπει να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Έγχυμα δεντρολίβανου

Ζεσταίνετε 500 ml νερό σε μια κατσαρόλα. Πλύνετε δύο κλωνάρια δεντρολίβανου, προσθέτοντας λίγη μαγειρική σόδα στο νερό για να εξαφανίσετε τα ανεπιθύμητα βακτήρια. Θρυμματίστε το πλυμένο δεντρολίβανο και προσθέστε το στο βραστό νερό. Ανακατέψτε καλά και σβήστε την εστία μετά από λίγα λεπτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφήστε το δεντρολίβανο να εμποτιστεί για περίπου 30 λεπτά. Μετά στραγγίστε με σουρωτήρι για να διαχωρίσετε το υγρό από το δεντρολίβανο.

Ρίξτε το έγχυμα δεντρολίβανου σε ένα καθαρό μπουκάλι. Χρησιμοποιήστε το ως μάσκα κάθε φορά που λούζεστε, απλώνοντάς το από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με σαμπουάν και νερό.

Θεραπεία με λάδι δεντρολίβανου

Πάρτε ένα βάζο και προσθέστε περίπου 5 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο. Ρίξτε 150 ml ελαιόλαδο στο βάζο. Αφήστε το μείγμα για περίπου 30 ημέρες. Θυμηθείτε να ανοίγετε και να ανακινείτε το βάζο καθημερινά.

Μετά από 30 ημέρες, φιλτράρετε το λάδι δεντρολίβανου. Εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Η συνεπής χρήση είναι το κλειδί για βέλτιστα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης Σπιτική Φυσική Θεραπεία Ομορφιάς για Πλούσια, Δυνατά Μαλλιά με την βοήθεια του κρεμμυδιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καταπληκτικες Ιδέες διακοσμησης με χρώμα μαυροπίνακα και συνταγή για χρώμα σε όποια απόχρωση θες!

Shrinkflation: 13 Παραδείγματα πώς Πληρώνουμε Όλο και Περισσότερα για Λιγότερα

Shrinkflation: 13 Παραδείγματα πώς Πληρώνουμε Όλο και Περισσότερα για Λιγότερα