in , ,

10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες
10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Το κλειδί για την ατελείωτη ομορφιά και την αιώνια νεότητα είναι ο τρόπος ζωής. Επίσης, με τα ρούχα μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Ωστόσο, μερικά λάθη μόδας μπορούν να σας προσθέσουν μερικά χρόνια και πρέπει να τα αποφύγετε οπωσδήποτε. 16 “Αριστοκρατικοί” Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Πάντα Σικ και Στυλάτες

Παλιομοδίτικα παπούτσια

© Sergey Makashin / Pexels, © cottonbro studio / Pexels, © cottonbro studio / Pexels

Ένας τρόπος για νιώθετε άνετα είναι να φοράτε φλατ παπούτσια. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προσθέσετε μερικά χρόνια στην ηλικία σας. Έτσι, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να μην φοράτε ανατομικά πέδιλα ή αθλητικά σανδάλια.

Ρούχα με floral prints

© Marcelo Verfe / Pexels, © Volodymyr Baranetskyi / Pexels

Τα floral prints μπορεί να φαίνονται άσχημα, ειδικά αν το print είναι μεγάλο. Ταυτόχρονα, ένα μικρότερο print θα κάνει την εμφάνισή σας ανάλαφρη και αέρινη. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φορέσετε ρούχα με γεωμετρικά σχέδια, όπως ρίγες. Αυτή η προσέγγιση θα προσθέσει παιχνιδιάρισμα και ελαφρότητα στο ντύσιμό σας.

Πάρα πολύ nude

© Dane Moukao / Unsplash, © Anna Shvets / Pexels

Τα ρούχα των σιωπηρών και μπεζ χρωμάτων αγαπούν γυναίκες διαφορετικών ηλικιών. Φαίνονται κομψά και ακριβά. Ωστόσο, με την ηλικία, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικές με τα ολομπεζ ρούχα. Μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χρόνια, να τονίσουν τις ρυτίδες και να κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό. Αντίθετα, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ουδέτερο κομμάτι και να το συνδυάσετε με κάτι φωτεινό.

Σκισμένο τζιν

© Kebs Visuals / Pexels

Πολλοί φορούν τζιν και είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτά με πολλά σκισίματα και τρύπες γιατί κυριολεκτικά ουρλιάζουν ότι θέλετε να φαίνεστε νεότερες.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε μόνο συντηρητικά μοντέλα. Αν θέλετε να βρείτε τζιν σκίσιμο, επιλέξτε το μοντέλο με σκισμένο στρίφωμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλύπτοντας το λαιμό σας

© cottonbro studio / Pexels, © cottonbro studio / Pexels

Μερικές φορές οι γυναίκες αισθάνονται ανασφαλείς για τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο ντεκολτέ και προσπαθούν να κρύψουν το λαιμό τους πίσω από ένα ψηλό ζιβάγκο. Αλλά αυτό τις γερνάει ακόμα περισσότερο.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε πουκάμισα και μπλούζες με λαιμόκοψη V, επειδή κάνουν οπτικά το λαιμό μακρύτερο. Και τα κοσμήματα θα βοηθήσουν στην ενίσχυση αυτού του αποτελέσματος. Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό γύρω από το λαιμό σας.

Δείτε ακόμη Συμβουλές Μόδας για Γυναίκες Άνω των 40 Ώστε να Δείχνουν Όμορφες και Κομψές

Γυαλιά χωρίς σκελετό

brightside

Τα γυαλιά χωρίς σκελετό κάνουν οπτικά το πρόσωπο να φαίνεται γερασμένο και κουρασμένο. Το ίδιο αποτέλεσμα δίνουν και γυαλιά με στρας και άλλα στολίδια. Αν θέλετε να φαίνεστε νεότερες επιλέξτε στρογγυλεμένα γυαλιά με καφέ ή μαύρο σκελετό.

Εσώρουχα χωρίς ραφές

brightside

Το μυστικό για ένα όμορφο ντύσιμό δεν βρίσκεται συχνά σε καλά επιλεγμένα παντελόνια, αλλά σε καλά επιλεγμένα εσώρουχα. Και είναι καλύτερο αν είναι χωρίς ραφή και λεία. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τονίσει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στους γοφούς και τους γλουτούς και η γραμμή του εσώρουχου δεν θα είναι ορατή κάτω από τα ρούχα.

Παντελόνι κάπρι

© Mikhail Nilov / Pexels, © Godisable Jacob / Pexels

Αυτό είναι ένα πολύ περίεργο ρούχο, το οποίο ακόμη οι γυναίκες με τέλεια ποδια πρέπει να φορούν με προσοχή. Και όλα αυτά γιατί τραβά την προσοχή στο πιο φαρδύ μέρος του ποδιού και κάνει τα πόδια να φαίνονται βαριά. Οπτικά, μπορει να προσθέσει μερικά χρόνια.

Μια εναλλακτική είναι το παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο ψηλό. Μπορεί να είναι τζιν καμπανα ή palazzo. Το βασικό κριτήριο είναι το παντελόνι να τελειώνει στο στενότερο σημείο του ποδιού.

Κλασικός τρόπος να φοράτε μαργαριτάρια

brightside

Τα κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι αρκετά περίπλοκα και αμφιλεγόμενα. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να το συσχετίσουν με αριστοκρατικές ηλικιωμένες κυρίες. Και στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να τους μοιάζετε.

Ωστόσο, εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, αξίζει να φορέσετε μαργαριτάρια με αντισυμβατικό τρόπο. Για παράδειγμα, συνδυάστε τα με διαφορετικά κοσμήματα ή με τζιν.

Έλλειψη ζώνης

© Erwi / Unsplash

Τα φαρδιά ρούχα μπορούν οπτικά να προσθέσουν βάρος και ηλικία. Και ένα απλό αξεσουάρ όπως μια ζώνη μπορεί εύκολα να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Με τη βοήθειά του, μπορείτε να τονίσετε τη μέση σας και να επιτύχετε εμφάνιση σώματος κλεψύδρας. Μπορεί να φορεθεί είτε με παντελόνι, είτε πάνω από φόρεμα ή πουκάμισο. Πειραματιστείτε φορώντας ζώνες διαφορετικού στυλ, πλάτους και χρωμάτων.

Δείτε επίσης 9 Λάθη Μόδας που Μπορούν να Παραμορφώσουν την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 35

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Κόλπα για να Καθαρίσετε Γρήγορα τα Τζάμια σας

6 Κόλπα για να Καθαρίσετε Γρήγορα τα Τζάμια σας

Πώς να Προστατέψετε τον Κήπο σας από τα Πουλιά

Πώς να Προστατέψετε τον Κήπο σας από τα Πουλιά