in , ,

6 Κόλπα για να Καθαρίσετε Γρήγορα τα Τζάμια σας

6 Κόλπα για να Καθαρίσετε Γρήγορα τα Τζάμια σας
6 Κόλπα για να Καθαρίσετε Γρήγορα τα Τζάμια σας

Είτε σας αρέσει είτε όχι, μια μέρα θα πρέπει να αρχίσετε να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Και τότε θα θέλετε να το κάνετε γρήγορα και καλά. Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά επαγγελματικά κόλπα. Πως να καθαρίσω πλαστικές καρέκλες και τραπέζια από μαύρους λεκέδες

freepik

Ένα μυστικό συστατικό – η γλυκερίνη

Προσθέστε μια κουταλιά του γλυκού γλυκερίνη στο νερό και χρησιμοποιήστε το διάλυμα για να ψεκάσετε τα τζάμια. Ως αποτέλεσμα, όλη η σκόνη που υπάρχει στον αέρα δεν θα καθίσει στα παράθυρα. Η γλυκερίνη θα σχηματίσει ένα είδος προστατευτικού φίλτρου.

Αν δεν έχετε γλυκερίνη μπορείτε να χρησιμοποιήστε λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων. Περιέχει χυμό λεμονιού και οινόπνευμα και θα αφαιρέσει αποτελεσματικά τυχόν υπολείμματα από τα τζάμια κάνοντάς τα να λάμπουν. Χρησιμοποιήστε ένα ποτήρι λαμπρυντικό για τρία λίτρα νερό.

Μια λύση για όσους προτιμούν τους φυσικούς τρόπους

Προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού λευκό ή μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον διάλυμα θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε τα παράθυρα χωρίς λεκέδες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή σειρά

tatiko_/freepik

Μην ξεκινάτε ποτέ με τον καθαρισμό των τζαμιών. Πρώτα καθαρίστε τα κουφώματα, μετά τα τζάμια και τέλος το περβάζι. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να βρωμίσετε τα τζάμια από τον καθαρισμό άλλων τμημάτων του παραθύρου.

Δείτε ακόμη Τα κόλπα της γιαγιάς: Εξαφανίστε τους Λεκέδες από τους Τοίχους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μη χρησιμοποιείτε χαρτί κουζίνας

freepik.com

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα μικρά κομμάτια χαρτιού κουζίνας που έχουν μείνει στα τζάμια. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πανιά από μικροΐνες. Μόλις ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, πλύντε τα και είναι έτοιμα για χρήση ξανά!

Μην πλένετε ποτέ τα παράθυρα το μεσημέρι

freepik.com

Τα παράθυρα πρέπει να πλένονται πάντα νωρίς το πρωί ή το απόγευμα. Επειδή ο ήλιος κάνει το καθαριστικό που διαλύεται στο νερό να στεγνώνει πολύ γρήγορα, αφήνοντας κηλίδες.

Ποτέ μην σκουπίζετε τα τζάμια με στεγνό πανί

Ακόμα και πολύ μικρά κομμάτια σκόνης μπορούν να χαράξουν τα τζάμια!

πηγή

Δείτε επίσης Καθαρισμός χαλιών: Ειδικός μας λέει όλα τα μυστικά για το πλύσιμο τους στο σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

56 Ιδέες για Χρωματιστά Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου για μια υπέροχη διακόσμηση εξωτερικών χώρων

56 Ιδέες για Χρωματιστά Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου για μια υπέροχη διακόσμηση εξωτερικών χώρων

10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

10 Λάθη Μόδας που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες