in , , , ,

9 Λάθη Μόδας που Μπορούν να Παραμορφώσουν την Εμφάνισή σας

λάθη μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
λάθη μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Η Coco Chanel είπε κάποτε: «Η μόδα είναι αρχιτεκτονική, είναι θέμα αναλογιών». Για να δείχνει ισορροπημένο ένα σύνολο που αποτελείται από ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα και να μην παραμορφώνει τη σιλουέτα, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις γραμμές που χωρίζουν το σώμα σε ξεχωριστά μέρη. Στυλίστρια Δείχνει πώς να Κάνετε τα Φθηνά Ρούχα Εντυπωσιακά και να Αποφυγετε Κοινά Λάθη Μόδας

Λαιμόκοψη χαμόγελο

brightside

Αυτή η λαιμόκοψη φαίνεται κομψή και θηλυκή, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται καλή σε πολύ λίγες γυναίκες, καθώς κονταίνει οπτικά το λαιμό και τον κάνει πιο παχύ. Επιπλέον, κάνει το σώμα να φαίνεται δυσανάλογο. Για να πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ρούχο με λαιμόκοψη σε σχήμα V.

Σκουλαρίκια με βαριούς κρίκους και σκουλαρίκια πολυέλαιοι

© Nan Palmero / Flickr, © CC BY 2.0, © Francisco Osorio / Flickr, © CC BY 2.0, © Ricardo Liberato / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Τα φωτεινά και ογκώδη σκουλαρίκια φαίνονται υπέροχα, αλλά ταυτόχρονα, μπορούν να τονίσουν δυσμενώς ορισμένα χαρακτηριστικά της δομής του σώματος. Τέτοια κοσμήματα κάνουν τον λαιμό να φαίνεται πιο κοντός και το πρόσωπο πιο ογκώδες. Εάν θέλετε ο λαιμός σας να φαίνεται πιο χαριτωμένος, είναι καλύτερο να διακοσμήσετε τα αυτιά σας με μικρά σκουλαρίκια με καρφιά ή κρεμαστά. Θα φαίνονται τέλεια.

Στενό φόρεμα από λεπτό ύφασμα

brightside

Τα φορέματα αυτού του στυλ τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά της σώματος. Αν ο όγκος των γοφών είναι μεγαλύτερος από αυτόν του στήθους, θα γίνει ακόμα πιο αισθητός. Αν έχετε σωματότυπο «μήλο», τα στενά φορέματα θα δώσουν στη μέση σας επιπλέον όγκο και το λεπτό ύφασμα θα σκιαγραφήσει προδοτικά όλες τις ατέλειες. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα φόρεμα σε γραμμή Α. Το σώμα δείχνει πιο χαριτωμένο και αρμονικό σε ένα τέτοιο ντύσιμο.

Ρούχα με βολάν

brightside

Κάθε ρούχο με βολάν φαίνεται θηλυκό, αλλά αξίζει να έχετε κατά νου ότι αυτές οι λεπτομέρειες προσθέτουν όγκο. Τα βολάν που διακοσμούν τους ώμους, το μπούστο ή τους γοφούς προσθέτουν όγκο στο σώμα και το κάνουν να φαίνεται πιο γεμάτο. Και τα ρούχα με πολλά βολάν φαίνονται βαριά.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη Αξεσουάρ που Κρύβουν τη Φυσική σας Ομορφιά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάθος μήκος του στριφώματος

© Nan Palmero / Flickr, © CC BY 2.0

Ανεξάρτητα από το μήκος της φούστας ή του φορέματος, το στρίφωμα δεν πρέπει να διασχίζει το φαρδύ μέρος των γοφών ή των γαμπών καθώς το σώμα φαίνεται πιο κοντό και πιο παχύ.

brightside

Για παράδειγμα, ένα μίντι φόρεμα που συνήθως φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας δεν ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο τους. Αλλά ένα μακρύτερο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι ή στο μπροστινό μέρος φαίνεται καλύτερα και επιμηκύνει οπτικά τα πόδια.

Βαριά και μακριά κολιέ

© Stacie / Flickr, © CC BY-SA 2.0, © Stacie / Flickr, © CC BY-SA 2.0, © Bart Everson / Flickr, © CC BY 2.0

Ένα φαρδύ κολιέ μπορεί να κάνει τον λαιμό να φαίνεται πιο κοντός και πιο παχύ. Επιπλέον, ένα τέτοιο κόσμημα προσθέτει οπτικά μερικά επιπλέον χρόνια στον χρήστη του. Οι μακριές αλυσίδες που καταλήγουν χαμηλότερα από τη γραμμή του στήθους μπορούν επίσης να παραμορφώσουν τη σιλουέτα και να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές. Τα ογκώδη κολιέ είναι ιδανικά για ψηλές γυναίκες, ενώ τα εύσωμα κορίτσια πρέπει να φορούν μικρά μενταγιόν που φτάνουν μέχρι τις κλείδες ή λίγο πιο κάτω.

Αντίθετα ρούχα

© Rydale Clothing / Flickr, © CC BY 2.0, © Andrey / Flickr, © CC BY 2.0

Είναι γνωστό από καιρό ότι οι οριζόντιες ρίγες κονταίνουν οπτικά τη σιλουέτα. Τα στρώματα διαφορετικών χρωμάτων δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα. Εάν ένα ρούχο συνδυάζει πολλά οριζόντια μπλοκ με χρώματα σε αντίθεση, το σώμα θα φαίνεται πιο κοντόχοντρο, γεγονός που χαλάει το σχήμα του σώματος. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο ντύσιμο ή ρούχα χωρίς αντίθεση.

Μπότες στη μέση της γάμπας

© Mussi Katz / Flickr

Αυτά τα παπούτσια τελειώνουν στο φαρδύτερο μέρος της γάμπας, τραβώντας την προσοχή σε αυτή την περιοχή. Αυτό κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο φαρδιά, πιο ογκώδη και πιο κοντά. Αξίζει να επιλέξετε μπότες μέχρι το γόνατο για να κάνετε τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και πιο χαριτωμένα. Αλλά δεν πρέπει να είναι διακοσμημένα με κορδόνια ή άλλα οριζόντια στοιχεία – θα καταστρέψουν ολόκληρο το αποτέλεσμα.

Μακρύ τοπ

© Tara_St / Flickr, © CC BY 2.0

Για να βρείτε το ιδανικό μήκος ενός πουκάμισου ή τοπ, απλά πρέπει να προσδιορίσετε το πιο φαρδύ μέρος των γοφών σας. Εάν το πουκάμισο πάει κάτω από αυτή τη γραμμή, υπάρχει πιθανότητα η σιλουέτα σας να φαίνεται κοντόχοντρη και τα πόδια να γίνουν οπτικά πιο κοντά. Όσο πιο κοντό είναι το πάνω μέρος, τόσο πιο μακριά φαίνονται τα πόδια και η σιλουέτα γίνεται πιο επιμήκης και λεπτή.

Δείτε επίσης 11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τις Τάσεις Διακόσμησης που Κάνουν το Σπίτι σας να Φαίνεται Παλιομοδίτικο

μικρά μπαρ πρωινού,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

82 Κομψές Ιδέες για Μικρά Μπαρ Πρωινού