in , , , ,

Στυλίστρια Δείχνει πώς να Κάνετε τα Φθηνά Ρούχα Εντυπωσιακά και να Αποφυγετε Κοινά Λάθη Μόδας

συμβουλές μόδας,λάθη μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,lifestyle,
συμβουλές μόδας,λάθη μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,lifestyle,

Μερικές γυναίκες υποτιμούν τον αντίκτυπο των αξεσουάρ, με αποτέλεσμα να μην τα χρησιμοποιούν. Ωστόσο, ακόμη και μια μικρή προσθήκη μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους και να αναδείξει την εμφάνισή τους. Στυλίστρια δείχνει πώς να κάνετε τα φθηνά ρούχα εντυπωσιακά και αποδεικνύει ότι η μόδα δεν είναι ασήμαντες λεπτομέρειες. 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Λάθος #1. Λεπτή ζακέτα

  • Πολλές γυναίκες εξακολουθούν να είναι προσκολλημένες στις λεπτές ζακέτες τους, αλλά είναι καλύτερο να τις φορούν ως εσωτερικό ρούχο. Το ίδιο ισχύει και για τα ζιβάγκο.
  • Επέλεξα ένα πουκάμισο από οικολογικό δέρμα για να προσθέσω ένα μοντέρνο επάνω στρώμα στο ντύσιμό μου. Συνήθως το φοράω ξεκούμπωτο καθώς δημιουργεί μια επιπλέον κάθετη γραμμή στη συνολική μου εμφάνιση, η οποία βοηθά στην επιμήκυνση του σώματος.
  • Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, οι μακριές και κοντές ζακέτες είναι αυτή τη στιγμή trendy. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ζακέτες μέχρι τους γοφούς ή αυτές που πέφτουν ακριβώς κάτω από τους γοφούς μπορεί να μην είναι κολακευτικές. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, αυτοί οι τύποι ζακέτες μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή, να φαρδύνουν τους γοφούς και να κοντύνουν τα πόδια. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια ζακέτα που πέφτει είτε πάνω από το ισχίο είτε κάτω από το γόνατο για να διατηρήσετε μια κολακευτική σιλουέτα.
  • Σχετικά με τις φούστες: Είναι σύνηθες για τα κορίτσια να αποφεύγουν να βάζουν πουλόβερ, ζιβάγκο ή ζακέτες μέσα στις φούστες, Όπως φαίνεται στη εικόνα, μια φούστα μπορεί να βοηθήσει στην επιμήκυνση των ποδιών και στην εξισορρόπηση της συνολικής σιλουέτας. Ακόμα κι αν έχετε κοιλιά που προεξέχει, μια φαρδιά ζώνη μπορεί να την κρύψει αποτελεσματικά. Επομένως, μην φοβάστε να πειραματιστείτε με το κούμπωμα στο μπλουζάκι σας όταν φοράτε μια φούστα, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο κολακευτική και συνδυαστική εμφάνιση.
  • Τα ανοιχτόχρωμα παπούτσια θα κάνουν τη γενική εμφάνιση πιο λεπτή.

Λάθος #2. Ογκώδη ρούχα χωρίς έμφαση στη μέση

Οι μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνισή μας παίζουν πραγματικά ρόλο στο αποτέλεσμα. Δίνοντας απλώς προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες, μπορείτε να αλλάξετε τη συνολική εμφάνιση σας.
Το μόνο που έκανα ήταν:

  • Έβαλα το πάνω μέρος μέσα στη φούστα, ενισχύοντας τις αναλογίες της μέσης και του σώματος και κάνοντας τα πόδια μου να φαίνονται πιο μακριά.
  • Εκτεθειμένοι οι καρποί, κάνοντας έτσι τη συνολική εμφάνιση πιο θηλυκή και ανάλαφρη.

Λάθος #3. Ρούχα που είναι πολύ στενά

Ορισμένοι συνδυασμοί ρούχων, όπως ζιβάγκο, μποτάκια και τζιν παντελόνια, μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός φαρδύτερου σώματος. Επιπλέον, είναι σύνηθες για άτομα με ευρύτερους γοφούς να τους κάνουν να φαίνονται κατά λάθος πιο φαρδιούς φορώντας ρούχα που είναι πολύ στενά.

Πως να διορθώσετε τα λάθη:

  • Το να φοράτε ένα επάνω ρούχο, όπως ένα σακάκι, μπορεί να είναι μια καλή λύση εάν προτιμάτε να μην τονίσετε το σχήμα του σώματός σας με καμπύλες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις αναλογίες σας και να τραβήξετε την προσοχή από συγκεκριμένες περιοχές.
  • Είναι απαραίτητο να βάλετε το ζιβάγκο μέσα στο τζιν.
  • Και πρέπει επίσης να αλλάξετε τα παπούτσια – τα μποτάκια δεν είναι πλέον μοδάτα, ενώ τα τζιν που είναι γρατζουνισμένα γύρω από τους αστραγάλους είναι εξαιρετικά παλιομοδίτικα.

Λάθος #4. Πάρα πολλές οριζόντιες γραμμές

Αντί να επιτύχουν μια συνεκτική εμφάνιση, χωρίζουν το σώμα σε ξεχωριστά στοιχεία. Η φωτογραφία στα αριστερά δείχνει ότι το ζιβάγκο, η pencil φούστα και τα μποτάκια διαταράσσουν τις αναλογίες του ντυσίματος. Επιπλέον, το να αφήσετε το ζιβάγκο ριχτό μπορεί να κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ειδικοί της μόδας συμβουλεύουν να βάζετε μέσα στα παντελόνια και τις φούστες μπλούζες, μπλουζάκια και πουλόβερ για να δημιουργήσετε μια αρμονική και κολακευτική σιλουέτα.
Εδώ είναι τι έχω αλλάξει σχετικά με την εμφάνιση:

  • Αντικατέστησα τη φούστα. Αυτή που χρησιμοποίησα στην αριστερή φωτογραφία δεν είναι πλέον στη μόδα. Το μήκος της φούστας δεν είναι καλό — ιδανικά, θα πρέπει να είναι είτε πάνω από το γόνατο είτε, όπως στην περίπτωσή μου, κάτω από το γόνατο. Θα ήταν καλό η φούστα να έχει ασύμμετρο κάτω μέρος — θα μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε μια κάθετη γραμμή.
  • Έβαλα το ζιβάγκο μέσα στη φούστα και πρόσθεσε μια ζώνη. Αποκατέστησε τις αναλογίες και έκανε τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά.
  • Άλλαξα τα παπούτσια. Μπαλαρίνες που αντιστοιχούν στο χρώμα του δέρματος επιμηκύνουν οπτικά τα πόδια.

Λάθος #5. Δεν δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες

Το ίδιο φόρεμα μπορεί να φαίνεται πολύ διαφορετικό λόγω λεπτών και φαινομενικά ασήμαντων λεπτομερειών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  • Συνιστάται να μην κουμπώνετε όλα τα κουμπιά στο φόρεμα, εφόσον έχει. Το να διατηρείτε τη λαιμόκοψη ελαφρώς ξεκούμπωτη είναι μια καλή ιδέα, καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση του μακρύτερου λαιμού και μιας πιο χαλαρής εμφάνισης.
  • Λατρεύω τις ζώνες, αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι ζώνες που συνοδεύουν τα φορέματα όταν αγοράζονται. Το σκεπτικό είναι αρκετά απλό — μια ζώνη προσθέτει ενδιαφέρον στο ντύσιμο, ενώ η επιλογή μιας ζώνης που ταιριάζει με το χρώμα του φορέματος είναι συχνά βαρετή.
  • Για να επιτύχετε μια πιο αέρινη και λεπτεπίλεπτη εμφάνιση, σκεφτείτε να σηκώσετε ελαφρά τα μανίκια του φορέματος για να φαίνονται οι καρποί.
  • Όσο για τα παπούτσια, τα ανοιχτόχρωμα είναι προτιμότερα από τα σκούρα.

Λάθος #6. Χαλάτε τις αναλογίες του σώματος

Στην πρώτη εικόνα, οι αναλογίες φαίνονται ελαφρώς αλλοιωμένες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι το σώμα είναι μακρύτερο από τα πόδια. Να πώς το διόρθωσα:

  • Άλλαξα τα παπούτσια με ψηλοτάκουνα για να φαίνονται πιο μακριά τα πόδια μου. Παρεμπιπτόντως, αν επιλέξετε παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι ή το καλσόν σας, τα πόδια σας θα φαίνονται πιο μακριά — είναι αλήθεια!!!
  • Ξεκούμπωσα πολλά κουμπιά στο πουκάμισο για να φαίνεται πιο μακρύς ο λαιμός μου και να γίνει πιο θηλυκή η εμφάνισή μου.
  • Σήκωσα τα μανίκια του πουκαμίσου μου για να δείξω τους λεπτούς μου καρπούς. Έδινε μια ελαφρότητα στο βλέμμα μου και με έκανε να φαίνομαι πιο αδύνατη.
  • Προστέθηκαν αξεσουάρ για να κάνει τη συνολική εμφάνιση πιο ελκυστική. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια έντονη κόκκινη τσάντα για να προσθέσετε χρώμα ή ένα μαύρο καπέλο, αν προτιμάτε να αποφύγετε τολμηρές λεπτομέρειες. Οποιαδήποτε από αυτές τις συμβουλές θα προσθέσει μια κομψή πινελιά στο ντύσιμό σας.
  • Διορθωμένες αναλογίες. Σκεφτείτε να προσθέσετε μια ζώνη και να κρατήσετε το πουκάμισό σας κουμπωμένο για να βελτιώσετε τη μέση σας. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε να μην φοράτε ζώνη ή να τραβάτε την προσοχή στη μέση σας, το ξεκούμπωμα του πουκάμισου σας μπορεί να δημιουργήσει μια κάθετη γραμμή που μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση μιας πιο αδύνατης εμφάνισης. Η επιλογή ενός πουκάμισου που ταιριάζει με την απόχρωση του παντελονιού σας για μια συνεκτική και κομψή εμφάνιση είναι απαραίτητη.

Γιατί τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα.

Ακολουθεί ένα χρήσιμο παράδειγμα για το πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια σωστά επιλεγμένη ζώνη. Η ζώνη που συνοδεύει το ρούχο δεν κάνει καλή δουλειά. Παρατηρήστε τα κουμπιά που δεν έχουν κουμπωθεί. Δημιούργησα επίσης ένα ρούχο όπου το φόρεμα σε στυλ πουκάμισου λειτουργεί ως μια ελαφριά καλοκαιρινή καμπαρντίνα.

Εάν σκέφτεστε να φορέσετε το μπλε φόρεμα στην εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε μια ζώνη για να βελτιώσετε τη μέση σας. Αν και το φόρεμα είναι εντάξει, μια ζώνη μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο κομψοί και να αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Μην ανησυχείτε αν το φόρεμα δεν ταιριάζει, η ζώνη μπορεί να δημιουργήσει μια πιο κολακευτική σιλουέτα. Και αν νιώθετε πολύ κομψή, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο για να δημιουργήσετε μια κάθετη γραμμή και να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη ζώνη.

Δείτε ακόμη Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

Η ένδυση στα αριστερά είναι καλή για τις έγκυες. Η εμφάνιση με τη ζώνη δείχνει πιο ισορροπημένη.

Η εμφάνιση με τη μαύρη ζώνη είναι όμορφη. Ωστόσο, η κόκκινη ζώνη που ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν την κάνει πιο αξέχαστη.

Το δεύτερο και το τρίτο σύνολο στις παραπάνω εικόνες τραβούν περισσότερη προσοχή. Μια ζώνη στο φόρεμα τραβά την προσοχή στη μέση, ενώ περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως ένα καπέλο και μια κόκκινη τσάντα που προσθέτουν ενδιαφέροντες τόνους.

Εδώ είναι ένα υπέροχο κοστούμι σε στυλ πιτζάμα, αλλά δεν θέλουμε να μοιάζει με ρούχα ύπνου. Ευτυχώς, αυτό μπορεί να λυθεί γρήγορα με τη βοήθεια μιας ζώνης.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα με ένα φόρεμα: η προσθήκη ενός σακακιού μου επέτρεψε να δημιουργήσω μια κάθετη γραμμή, ενώ η χρήση μιας ζώνης βοήθησε να τονίσω το σχήμα του σώματός μου.

Το βιολετί ντύσιμο είναι εκπληκτικό, αλλά οι ζώνες βοηθούν να δέσετε ολόκληρη την εμφάνιση και να την κάνουν να φαίνεται πιο κομψή και συνεκτική.

Και πάλι — μια ζώνη στο φόρεμα έκανε τη γενική εμφάνιση πιο ισορροπημένη.

Ένα απλό μαύρο φόρεμα φαίνεται βαρετό, αλλά η ενσωμάτωση ενός πέπλουμ και φωτεινά αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει το ντύσιμο σε κάτι συναρπαστικό και σαγηνευτικό.

Φορώντας μια ζώνη στο φόρεμα τράβηξε την προσοχή στη μέση μου και έδινε την ψευδαίσθηση μιας πιο αδύνατης σιλουέτας. Εν τω μεταξύ, το σακάκι βοήθησε στη δημιουργία μιας κάθετης γραμμής.

Αυτό το φόρεμα θυμίζει νυχτικό. Ωστόσο, η ζώνη και το σακάκι το έκαναν να δείχνει γιορτινό.

Σε αυτήν την εικόνα, ξεκούμπωσα μερικά κουμπιά στο πουκάμισό μου από οικολογικό δέρμα και έσφιξα τη μέση μου με μια μαύρη ζώνη, η οποία επίσης επιμηκύνει τα πόδια μου. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι εφικτό όταν χρησιμοποιείτε τη ζώνη που συνοδεύει το πουκάμισο.

πηγή

Δείτε επίσης 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.9 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ κουνελιών,ιδέες για τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Ιδέες για Τατουάζ Κουνελιών που Είναι Δύσκολο να Αντισταθείτε

νάιλον κουζινικά σκεύη,κίνδυνοι νάιλον κουζινικών σκευών,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Οι Κίνδυνοι των Νάιλον Κουζινικών Σκευών