in , , , ,

7 Κόλπα για τα Μαλλιά που Κάθε Γυναικα Πρέπει να Γνωρίζει

κόλπα για μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
κόλπα για μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι πάντα το όνειρο των γυναικών. Ωστόσο, σήμερα, η κατάχρηση των καλλυντικών καθώς και το περιβάλλον μπορούν εύκολα να κάνουν τα μαλλιά ξηρά ή λιπαρά, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την υγεία των μαλλιών αλλά και τη συνολική εμφάνισή σας. Η φροντίδα των μαλλιών σας είναι κάτι που πρέπει να επενδύσετε τόσο σε χρόνο όσο και σε προσπάθεια και μερικά εύκολα κόλπα θα σας βοηθήσουν. 8 Τρόποι για να Κάνετε τα Μαλλιά σας να Δείχνουν Υπέροχα

Μην λούζετε τελείως τα μαλλιά σας

Πολλοί πιστεύουν ότι όταν τα μαλλιά είναι ξηρά και φριζάρουν, πρέπει να τα λούζουν πολλές φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό είναι εντελώς λανθασμένο γιατί αυτό κάνει τα μαλλιά αφυδατωμένα και πιο επιρρεπή στην ξηρότητα. Είναι καλύτερο να λούζεστε κάθε 2 ημέρες, εκτός εάν πρέπει να εργάζεστε ή να περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

7 Κόλπα για τα Μαλλιά που Κάθε Γυναικα Πρέπει να Γνωρίζει

Χτενιστείτε με μια πιάστρα μαλλιών

Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε αυτό το χτένισμα. Χρειάζεται μόνο να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση. Μετά από αυτό, στρίψτε και τα δύο μισά. Απλά πιάστε τε με μια πιάστρα μαλλιών το ένα πάνω στο άλλο.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα για να προσθέσετε λίγο όγκο

Σίγουρα, σε καμία δεν αρέσουν τα εντελώς τα ίσια μαλλιά. Το ερώτημα είναι πώς μπορείτε να δώσετε σε τέτοια μαλλιά λίγο όγκο και ζωντάνια; Στεγνώστε τα αφού τα γυρίσετε ανάποδα. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται σαν να έχουν αποκτήσει μια νέα πνοή αφού αυτή η μέθοδος στεγνώματος δίνει στους θύλακες των τριχών μια εξαιρετική ανύψωση. Μπορεί να φαίνεστε εκπληκτική μόνο με ένα πιστολάκι και χωρίς φανταχτερά προϊόντα μαλλιών ή εξοπλισμό στυλ.

Δείτε ακόμη 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Αποτρέψετε και να Αντιστρέψετε τα Γκρίζα Μαλλιά

Καθαρίστε τη βούρτσα μαλλιών σας

Μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που καθαρίσατε τη βούρτσα σας; Είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θυμάστε! Ξεκινήστε λοιπόν να καθαρίζετε τις βούρτσες σας. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά κάθε 10 ημέρες, αν όχι μία φορά την εβδομάδα. Ο στόχος είναι να διατηρήσετε τις βούρτσες καθαρές ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την υγεία των μαλλιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φουρκέτες

Μια μέρα με αέρα επιδεινώνει τα προβλήματα styling με τα μαλλιά. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά χτενίζετε τα μαλλιά σας, ο αέρας θα σας τα ανακατέψτε όταν βγείτε έξω. Οι φουρκέτες θα σας βοηθήσουν σε αυτές τις καταστάσεις.

Βρεφική πούδρα ως ξηρό σαμπουάν

Πάρτε λίγη βρεφική πούδρα και τρίψτε την στα χέρια σας ή σε μια οδοντόβουρτσα. Και μετά βουρτσίστε προσεκτικά τη πούδρα στα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε πολύ βρεφική πούδρα διαφορετικά τα μαλλιά σας θα γίνουν παγωμένα προς τις ρίζες. Παρόμοια με το ξηρό σαμπουάν, η βρεφική πούδρα απορροφά όλη την επιπλέον λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας.

Πρέσα μαλλιών για μπούκλες

Πάρτε πρώτα μια πρέσα μαλλιών αν θέλετε να το κάνετε επαγγελματικά στην άνεση του σπιτιού σας. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι χωρισμένα σε μικρά μέρη και ελαφρώς στριμμένα. Τώρα εξομαλύνετέ τα με την πρέσα! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε όμορφες μπούκλες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Η Μυστική Συνταγή για να Αποκτήσετε Πυκνά και Μεταξένια Μαλλιά σε Χρόνο Μηδέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

είδη γάλακτος,διαφορές ειδών γάλακτος,συμβουλές διατροφής,διατροφή,υγεία,συμβουλές υγείας,

Οι Μεγαλύτερες Διαφορές Μεταξύ 10 Ειδων Γάλακτος και Ποιο Πρέπει να Πίνετε

σπιτικό καθαριστικό τζαμιών,DIY καθαριστικό τζαμιών,καθαριστικό τζαμιών με μαγειρική σόδα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Σπιτικό Καθαριστικό Τζαμιών με Μαγειρική Σόδα