in , , ,

14 Σημάδια που μας Λένε Περισσότερα για ένα Κομμωτήριο από Οποιαδήποτε Διαφήμιση

σημάδια επαγγελματία κομμωτή,συμβουλές για κομμωτήριο,χρήσιμα,
σημάδια επαγγελματία κομμωτή,συμβουλές για κομμωτήριο,χρήσιμα,

Για πολλούς ανθρώπους, το να πηγαίνουν στο κομμωτήριο είναι ένα δύσκολο έργο. Ένα άπειρο άτομο μπορεί όχι μόνο να καταστρέψει την εμφάνιση των μαλλιών σας, αλλά ακόμα και την υγεία τους. Για να ξέρετε αν ένας κομμωτής είναι επαγγελματίας ή όχι, δεν χρειάζεται να πειραματιστείτε με τα δικά σας μαλλιά. Υπάρχουν ορισμένα ενδεικτικά σημάδια που μπορείτε να αναζητήσετε για να δείτε αν έχετε να κάνετε με έναν επαγγελματία κομμωτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε. 10 Σημάδια ότι Εχετε έναν Άπειρο Στυλίστα Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Δημοσιεύουν φωτογραφίες της δουλειάς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

brightside

Στον μοντέρνο κόσμο, οι κομμωτές έχουν πολλούς τρόπους να προβάλλουν τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, ελέγξτε τις κριτικές και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να μοιάζουν σαν να τραβήχτηκαν στο ίδιο μέρος και σαν να μην έχουν υποστεί υπερβολική επεξεργασία. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να μην ανήκουν σε αυτό το κομμωτήριο.

Μπορούν να πουν ποιος τύπος κουρέματος είναι καλός για έναν πελάτη.

© Dry-Asparagus8365 / Reddit

Το σχήμα του προσώπου και η κατάσταση και τα χαρακτηριστικά των μαλλιών καθορίζουν αν ένα συγκεκριμένο κούρεμα είναι καλό για ένα άτομο. Οι έμπειροι κομμωτές μπορούν γρήγορα να αξιολογήσουν αυτά τα πράγματα και να προτείνουν κουρέματα. Επομένως, μην ντρέπεστε να κάνετε ερωτήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε ακριβώς αυτό που σας λέει ο κομμωτής, αλλά αν τους κάνετε ερωτήσεις και δεν ξέρουν πώς να τις απαντήσουν, δεν είναι καλό σημάδι.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικούς τύπους ψαλιδιών.

brightside

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι τα κομμωτήρια χρειάζονται έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εργαλείων. Ωστόσο, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν συνήθως διάφορους τύπους ψαλιδιών. Μπορεί να είναι μακριά ή κοντά, με δόντια ή χωρίς αυτά. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε εσείς, αλλά ένας επαγγελματίας πρέπει.

Βουρτσίζουν σωστά τα μαλλιά.

brightside

Μερικοί κομμωτες είναι πολύ άτσαλοι με τη βούρτσα. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι — είναι κουρασμένοι, έχουν προσωπικά προβλήματα ή δεν έχουν τα προσόντα. Ένας κακός κομμωτής μπορεί να μην ξέρει ότι όταν ξεμπλέκει τα μαλλιά, πρέπει να πηγαίνει από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίστροφο. Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους βούρτσες για στεγνά και βρεγμένα μαλλιά.

Η ποιότητα της βούρτσας μπορεί επίσης να είναι η αιτία για δυσάρεστες αισθήσεις. Μερικοί κομμωτές τσιγκουνεύονται και χρησιμοποιούν φθηνές πλαστικές βούρτσες. Αλλά οι πελάτες με ευαίσθητο δέρμα χρειάζονται βούρτσες με δόντια από καουτσούκ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διαθέτουν απολυμασμένα εργαλεία για αντικατάσταση.

brightside

Για να απολυμάνουν τα εργαλεία τους, οι κομμωτές χρησιμοποιούν ένα ειδικό μπλε υγρό. Αλλά ενώ απολυμαίνονται, θα πρέπει να έχουν άλλα εργαλεία για χρήση. Επομένως, αν βλέπετε πολλά ίδια εργαλεία, είναι καλό σημάδι.

Πλένουν τα χέρια τους μετά τη χρήση προϊόντων styling.

© kellysikkema / Unsplash

Είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τι κάνει ένας κομμωτής με άλλους πελάτες ή μάλλον αφού τελειώσουν μαζί τους. Εάν χρησιμοποιούσαν προϊόν styling και δεν έβαλαν γάντια, θα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους πριν συνεχίσουν με άλλον πελάτη. Πολλοί κομμωτές το αγνοούν αυτό και δεν είναι καλό.

Δεν σας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling.

brightside

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται ένα τέλειο κούρεμα που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με προϊόντα styling. Αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να τα εφαρμόζουν καθημερινά. Ως αποτέλεσμα, αφού λούσετε τα μαλλιά σας μια φορά, δεν φαίνονται ποτέ όπως ήταν ακριβώς μετά το κομμωτήριο.

Για να το αποφύγετε, πείτε στον κομμωτή σας να σας δείξει πώς θα είναι το κούρεμα χωρίς styling. Ένας καλός κομμωτής θα χαρεί να το κάνει. Και ένας λιγότερο έμπειρος θα επιμείνει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling για να κρύψει τα άσχημα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Δείτε ακόμη 20 Προειδοποιητικά Σημάδια για να Αποφύγετε ένα Κακό Εστιατόριο

Χωρίζουν τα μαλλιά σε τμήματα πριν τα κόψουν.

brightside

Ρίξτε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο ο κομμωτής σας προετοιμάζει τα μαλλιά σας πριν τα κόψει. Είναι καλύτερο όταν χωρίζουν όλα τα μαλλιά σε τμήματα και δουλεύουν μαζί τους. Οι χαοτικές κινήσεις συνήθως σημαίνουν ότι ο κομμωτής δεν έχει ιδέα πώς να κάνει τη δουλειά του.

Κόβουν ομοιόμορφα τα μαλλιά.

brightside

Οι εντελώς κουρεμένες περιοχές και τα μπαλώματα είναι σημάδι κακού κομμωτή. Εάν έχει συμβεί σε άλλους πελάτες, είναι πολύ πιθανό να συμβεί και σε εσάς. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να σταματήσετε το κούρεμα ανά πάσα στιγμή και να ζητήσετε ένα διαφορετικό κομμωτή.

Λούζουν τα σγουρά ή μακριά μαλλιά πριν τα κουρέψουν.

brightside

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το λούσιμο των μαλλιών είναι μια απαραίτητη διαδικασία σε κομμωτήρια υψηλής ποιότητας. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Ένας καλός κομμωτής ξέρει πότε πρέπει να το κάνει και πότε δεν είναι απαραίτητο.

Εάν χρειάζονται απλώς να κόψουν μερικά εκατοστά, δεν χρειάζεται να λούσουν όλα τα μαλλιά. Αλλά όταν χρειάζεται να κουρέψουν σγουρά ή μακριά μαλλιά, είναι διαφορετικό. Το νερό ισιώνει τις μπούκλες και βοηθά να γίνει η δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ίδιο γίνεται και σε ένα κούρεμα πολλών επιπέδων.

Δεν χρεώνουν το λούσιμο των μαλλιών.

brightside

Τα περισσότερα κομμωτήρια δεν λούζουν τα μαλλιά πριν τα κόψουν, ακόμη και όταν είναι απαραίτητο. Πιστεύουν ότι χρειάζεται πολύς χρόνος, επομένως το αγνοούν. Ωστόσο, όλοι οι κομμωτές διδάσκονται ότι το λούσιμο των μαλλιών είναι μέρος της υπηρεσίας και είναι δωρεάν.

Κάνουν τα πράγματα με τη σωστή σειρά.

brightside

Ένα υψηλό επίπεδο δεξιότητας δεν αφορά μόνο την τεχνική κουρέματος και εργασίας με υλικά. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε τη σωστή σειρά ενεργειών. Ένας επαγγελματίας πάντα κουρεύει πρώτα τα μαλλιά και μετά τα βάφει.

Κάνουν ομοιόμορφη άκρη με ψαλίδι, όχι με μηχανή.

brightside

Εάν ο στόχος είναι ομοιόμορφη άκρη, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι και να πάτε κάθετα. Οι μηχανές είναι καλύτερα στο να κάνουν άκρη υπό γωνία. Ένας καλός επαγγελματίας χρησιμοποιεί και τα δύο αυτά εργαλεία, ανάλογα με τον στόχο, αλλά μόνο για ίσια μαλλιά. Δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μηχανή σε σγουρά μαλλιά.

Δίνουν συστάσεις για τη βαφή.

© m_malkovich / Unsplash, © omarlopez1 / Unsplash

Ορισμένα χρώματα είναι αδύνατο να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια του βαψίματος ή εάν τα μαλλιά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Για παράδειγμα, το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί και να διατηρηθεί. Αλλά το να αποκτήσετε ένα ombre ή να αλλάξετε το χρώμα σε μια πολύ παρόμοια απόχρωση με το φυσικό σας είναι πολύ εύκολο. Εάν πρόκειται να αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, ο κομμωτής σας θα σας προειδοποιήσει για αυτά τα λεπτά σημεία.

Δείτε επίσης 11 Σημάδια για να Αναγνωρίσετε ένα Καλό Σαλόνι Ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Εμετού

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Δύσκολη Μυρωδιά του Εμετού, από Χαλιά και Επιφάνειες

air fryer,φριτέζα αέρος,μαγειρική σε φριτέζα αέρος,φαγητά για φριτέζα αέρος,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,

7 Φαγητά που Μπορείτε να Μαγειρεύετε σε Φριτέζα Αέρος και 7 που Δεν Πρέπει