in , , , ,

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Δύσκολη Μυρωδιά του Εμετού, από Χαλιά και Επιφάνειες

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Εμετού
Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Εμετού

Οι άνθρωποι μπορεί να αρρωστήσουν και να κάνουν εμετό λόγω ασθένειας, τροφικής δηλητηρίασης ή υπερβολικού αλκοόλ. Αν αναρωτιέστε γιατί η μυρωδιά εμετού είναι τόσο δυσάρεστη, προέρχεται από τα οξέα του στομάχου και τη χολή. Το τελευταίο λειτουργεί για την πέψη των λιπαρών τροφών και όταν συνδυαστεί μαζί με μισοχωνεμένο φαγητό, η μυρωδιά εμετού μπορεί να είναι αρκετά αφόρητη. Το χειρότερο από όλα, η μυρωδιά μπορεί να παραμείνει στον αέρα ακόμα και αφού καθαρίσετε τον εμετό αλλά ευτυχώς μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από αυτήν. Πώς να Καθαρίσετε Εύκολα Λεκέδες από Παγωτό Σοκολάτας

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Εμετού

Καθαρισμός εμετού

Μια μυρωδιά εμετού μπορεί να διαρκέσει για μέρες και θα εξαφανιστεί. Ωστόσο, για να το επισπεύσετέ, ανοίξτε τα παράθυρα και χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες για να βοηθήσετε τον αέρα να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα.

Φυσικά, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του εμετού νωρίτερα, καθαρίστε την πηγή το συντομότερο δυνατό.

Αφαίρεση εμετού από ύφασμα

Για να καθαρίσετε τον εμετό από τα υφάσματα, φορέστε ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια καθαρισμού και πάρτε ένα μεγάλο παλιό κουτάλι, μια σακούλα σκουπιδιών, υπεροξείδιο του υδρογόνου ή λευκό ξύδι μαζί με ένα μπουκάλι ψεκασμού και παλιά κουρέλια. Φορώντας τα γάντια, ξύστε τον εμετό με το κουτάλι και ρίξτε τον στη σακούλα. Δέστε την αμέσως σφιχτά και βάλτε την στον κάδο απορριμμάτων.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσεις Λεκέδες Ελαιόλαδου σε Ρούχα με Υλικά που Έχεις Σίγουρα στην Κουζίνα σου

Αραιώστε είτε υπεροξείδιο του υδρογόνου είτε ξύδι (όχι και τα δύο) με λίγο νερό βρύσης στο μπουκάλι ψεκασμού. Στη συνέχεια, δοκιμάστε το σπρέι σε μια δυσδιάκριτη περιοχή στην επιφάνεια όπου βρίσκεται ο λεκές για να βεβαιωθείτε ότι το υπεροξείδιο ή το ξύδι δεν θα το καταστρέψουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στη συνέχεια, ψεκάστε το λεκέ μέχρι να υγρανθεί η επιφάνεια και στη συνέχεια σκουπίστε τον με καθαρά πανιά. Κάθε φορά που ένα πανί κορεστεί, αλλάξτε το με ένα καθαρό. Δεν θέλετε να τρίψετε το λεκέ στο ύφασμα. διαφορετικά, μπορεί να μην το βγάλετε ποτέ. Αφού φύγει ο λεκές, μπορείτε να καθαρίσετε καλά το ύφασμα.

Απαλλαγείτε από τη μυρωδιά εμετού

Εάν η μυρωδιά εμετού είναι ακόμα στον αέρα, υπάρχουν μερικές άλλες μέθοδοι για να δοκιμάσετε.

Το αποσμητικό χαλιών για κατοικίδια μπορεί να βοηθήσει. Πασπαλίστε πολύ από αυτό στην λεκιασμένη περιοχή, αφήστε για περίπου πέντε έως 10 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το με ηλεκτρική σκούπα και μυρίστε. Εάν το αποσμητικό δεν λειτούργησε, επαναλάβετε τη διαδικασία αλλά αφήστε το περισσότερο πριν το σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα. Η μαγειρική σόδα μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις μυρωδιές του εμετού όταν εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο.

Τοποθετήστε ένα δοχείο με λευκό ξύδι, κατακάθι καφέ ή ενεργό άνθρακα δίπλα στον λεκέ και αφήστε το όλη τη νύχτα. Αυτή η μέθοδος είναι ένας τέλειος τρόπος για να απομακρύνετε τις μυρωδιές εμετού από αυτοκίνητα και θα χρειαστείτε μόνο περίπου 5 κουταλιές της σούπας. Επαναλάβετε αυτό για τρεις ημέρες και η μυρωδιά θα πρέπει να φύγει.

Δείτε επίσης Καμένα λίπη τέλος: Πώς να κάνετε κατσαρόλες και τηγάνια να λάμπουν, χωρίς να πονέσουν τα χέρια σας

photo

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι είναι η Χλωρέλλα και Πώς να Καλλιεργήσετε στο Σπίτι

Τι είναι η Χλωρέλλα και Πώς να Καλλιεργήσετε στο Σπίτι

σημάδια επαγγελματία κομμωτή,συμβουλές για κομμωτήριο,χρήσιμα,

14 Σημάδια που μας Λένε Περισσότερα για ένα Κομμωτήριο από Οποιαδήποτε Διαφήμιση