in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Εύκολα Λεκέδες από Παγωτό Σοκολάτας

καθαρισμός λεκέδων παγωτού σοκολάτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός λεκέδων παγωτού σοκολάτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Οι λεκέδες από λιωμένο παγωτό μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Εάν δεν φροντίσετε αμέσως τον λεκέ θα γίνει πιο δύσκολο να αφαιρεθεί αργότερα. Τα πλενόμενα και μη υφάσματα χρειάζονται διαφορετικό τρόπο για τον καθαρισμό λεκέδων από παγωτό σοκολάτας και μπορεί να γίνει με κοινά οικιακά υλικά. 13 Συμβουλές για να Κάνετε τα Ρούχα σας Λαμπερά και Φρέσκα

Πώς να Καθαρίσετε Εύκολα Λεκέδες από Παγωτό Σοκολάτας

Θα χρειαστείτε

χυμό λεμονιού
ενζυμικό απορρυπαντικό
μπολ
2 φλιτζάνια νερό
πετσέτες προσώπου
μαγειρική σόδα
οδοντόβουρτσα
οινόπνευμα
1 κ.γ. ήπιο απορρυπαντικό
2 φλιτζάνια νερό
υπεροξείδιο του υδρογόνου
αμμωνία
σταγονόμετρο

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσεις Λεκέδες Ελαιόλαδου σε Ρούχα με Υλικά που Έχεις Σίγουρα στην Κουζίνα σου

Πλενόμενα υφάσματα

Ρίξτε αρκετό χυμό λεμονιού στον λεκέ από παγωτό σοκολάτα για να τον καλύψει εντελώς. Κρεμάστε το ρούχο έξω για να το στεγνώσει ο ήλιος. Εάν ο λεκές παραμένει, χρησιμοποιήστε ένα ενζυμικό απορρυπαντικό.

Τοποθετήστε 1 κ.σ. ενός ενζυμικού απορρυπαντικού σε ένα μπολ. Προσθέστε δύο φλιτζάνια νερό στο απορρυπαντικό. Ανακατέψτε μέχρι να το αραιώσετε και στη συνέχεια ταμπονάρετε τον λεκέ με μια πετσέτα αλλά μην τον τρίβετε. Εάν ο λεκές παραμείνει, χρησιμοποιήστε με μαγειρική σόδα.

Τοποθετήστε το ύφασμα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Καλύψτε τη λεκιασμένη περιοχή με μαγειρική σόδα. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες για να τρίψετε τον λεκέ. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και επαναλάβετε μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές. Στη συνέχεια, πλύνετε το ύφασμα σύμφωνα με την ετικέτα φροντίδας του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μη πλενόμενα υφάσματα

Καθαρίστε το λεκέ με οινόπνευμα.

Αφήστε το για 10 λεπτά.

Συνδυάστε 1 κ.σ. ένα ήπιο απορρυπαντικό με 2 φλιτζάνια νερό. Εφαρμόστε το διάλυμα στον λεκέ ταμπονάροντας για να απορροφηθεί ο λεκές. Ξεπλύνετε τον λεκέ με κρύο νερό.

Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου και αμμωνία εάν ο λεκές παραμένει. Εφαρμόστε το υπεροξείδιο στον λεκέ με ένα σταγονόμετρο και στη συνέχεια σκουπίστε τον. Μετά εφαρμόστε αμμωνία στον λεκέ με ένα σταγονόμετρο και συνεχίστε να τον ταμπονάρετε. Ξεπλύνετε τον λεκέ με νερό και ταμπονάρετε ξανά να αφαιρέσετε το υπερβολικό υγρό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Το Απόλυτο Καθαριστικό Λεκέδων σε Ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Ιδέες για DIY Πάγκους Κήπου Ζαρντινιέρες

16 Ιδέες για DIY Πάγκους Κήπου Ζαρντινιέρες

κινητό τηλέφωνο στην τουαλέτα,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Αφού Διαβάσετε Αυτό Δεν Θα Χρησιμοποιήσετε Ποτέ Ξανά το Κινητό Τηλέφωνο στην Τουαλέτα