in , , , ,

10 Κορεάτικες Συμβουλές Ομορφιάς για “Γυάλινη” Επιδερμίδα

κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,
10 Κορεάτικες Συμβουλές Ομορφιάς για Γυάλινη Επιδερμίδα

Πολλές γυναίκες αναζητούν εδώ και χρόνια το κλειδί για να έχουν λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, ξέρετε ότι οι Κορεάτισσες το έχουν ήδη πετύχει; Πιστεύεται ευρέως ότι οι Κορεάτισσες ακολουθούν ένα εξαιρετικά λεπτομερές πρόγραμμα φροντίδας δέρματος 10 βημάτων για να έχουν πάντα γυάλινη επιδερμίδα και είναι τόσο όμορφες και νέες. 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Υγιεινή διατροφή για υγιές δέρμα

Εάν δεν τρέφετε σωστά το σώμα σας, τα καλλυντικά και η περιποίηση του δέρματος δεν θα λειτουργήσουν. Για παράδειγμα, θα πρέπει να κοιμάστε καλά και να αποφεύγετε το κάπνισμα ή το ποτό γιατί αυτές είναι οι κύριες αιτίες της βλάβης του δέρματος.

Προστασία του δέρματος από τον ήλιο

Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε αντηλιακό πριν βγείτε έξω γιατί ο ήλιος γερνάει περισσότερο το δέρμα και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.

Προσεκτικός καθαρισμός

Ο διπλός καθαρισμός ήταν πρόσφατα διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο, αλλά ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό στην Κορέα. Αρχικά, χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι ή ένα μικκυλιακό νερό για να αφαιρέσετε τους ρύπους που διαλύονται στο λάδι, όπως το μακιγιάζ και το σμήγμα. Το δεύτερο βήμα είναι ένα απαλό καθαριστικό που τώρα μπορεί να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα και να καθαρίσει τον ιδρώτα και τη βρωμιά.

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι ένα κρίσιμο στάδιο της ρουτίνας φροντίδας του δέρματος, παρόλο που οι ειδικοί δεν συμβουλεύουν την καθημερινή πρακτική. Θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται λείο αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματός σας.

Χρήση τόνερ για εξισορρόπηση του Ph του δέρματός σας

Μετά τον καθαρισμό ή την απολέπιση, χρησιμοποιήστε ένα τόνερ για να βοηθήσετε το δέρμα να απορροφήσει τα επόμενα προϊόντα περιποίησης και να διασφαλίσετε ότι η ισορροπία του pH του δέρματος αποκαθίσταται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα Κάντο όπως η Κλεοπάτρα: 5 Μυστικά Ομορφιάς από την Αρχαία Αίγυπτο που Αξίζει να τα Δοκιμάσετε

Στοχευμένη θεραπεία για διαφορετικά δερματικά προβλήματα

Οι ειδικές θεραπείες για συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα είναι μια από τις βασικές αρχές της κορεατικής περιποίησης δέρματος. Οι Κορεάτισσες δημιουργήσαν ορούς, τις συμπυκνωμένες φόρμουλες που είναι πλέον κοινές σχεδόν σε κάθε χώρα.

Ειδική φροντίδα για τις περιοχές γύρω από τα μάτια σας

Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και επιρρεπές σε βλάβες. Ως αποτέλεσμα, οι Κορεάτισσες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν την περιοχή και έχουν αναπτύξει πολλούς τύπους κρέμες ματιών και ορούς για τη φροντίδα της.

Πολλή ενυδάτωση

Μια μεγάλη γκάμα κορεατικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων αιθέριων ελαίων και λοσιόν, έχει δημιουργηθεί για να παρέχει στο δέρμα σας τη μέγιστη ποσότητα ενυδάτωσης, ιδιαίτερα σε προβληματικές περιοχές.

Συμπλήρωση βιταμινών μέσω μασκών σε φύλλα

Σήμερα, πολλές γυναίκες δεν έχουν χρόνο να έχουν ένα ισορροπημένο γεύμα ώστε να λάβουν αρκετές βιταμίνες για το δέρμα τους. Η κορεατική περιποίηση δέρματος έχει προσφέρει μια ποικιλία λύσεων σε αυτό το πρόβλημα, όπως μάσκες προσώπου πλούσιες σε βιταμίνες και μάσκες σε φύλλα.

Κλείδωμα της υγρασίας

Τελικά, πρέπει να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα για να κλειδώσετε την υγρασία και όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχετε χρησιμοποιήσει.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Κορεατικά Μυστικά Ομορφιάς για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός μούχλας με έλαιο γαρύφαλλου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα με Έλαιο Γαρύφαλλου

Ποιος είναι ο Δημιουργός του Viral τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» - Για κάποιους αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση

Ποιος είναι ο Δημιουργός του Viral τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» – Για κάποιους αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση