in , ,

Ποιος είναι ο Δημιουργός του Viral τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» – Για κάποιους αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση

Ποιος είναι ο Δημιουργός του Viral τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» - Για κάποιους αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση
Ποιος είναι ο Δημιουργός του Viral τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» - Για κάποιους αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση

To «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να μπει για τα καλά στα σπίτια, τις καρδιές μας.

Κάθε επεισόδιο εμπεριείχε μία νέα ευχάριστη έκπληξη και αποτελούσε μία όαση για όποιον ήθέλε να ελπίζει ότι η τηλεόραση μπορεί να θίξει πολύ ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα με το σωστό τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητά αυτά και ο τρόπος που πρέπει να συνδιαλεγόμαστε μαζί τους

Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς έφερε τον τίτλο «Αυτοάνοσα» και εκτός από όλα εκείνα που μας συγκίνησαν όσον αφορά τη θεματολογία και την ερμηνεία, έκρυβε και μία μουσική έκπληξη που για κάποιους αποτέλεσε αποκάλυψη και για άλλους αναγνώριση.

Αναλυτικότερα, παρακολουθήσαμε τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν στην τελική ευθεία για το μουσικό φεστιβάλ.

Οι μουσικές πρόβες κορυφώθηκαν και ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) κλήθηκε να ερμηνεύσει μια υπέροχη διασκευή του τραγουδιού «Τυχερό Αστέρι» συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter κατακλύστηκε με σχόλια από χρήστες που αποθέωσαν τον Ορέστη Χαλκιά για τον μοναδικό και συγκινητικό τρόπο που επανερμήνευσε το τραγούδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αυτή τη φρέσκια συναισθηματική και συνάμα άρτια ερμηνεία φυσικά και αποθεώθηκε, με τους χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι για τη νέα αυτή μουσική ανακάλυψη που δεν αποτελεί ένα καινούργιο κομμάτι, αλλά τη διασκευή ενός παλαιότερου και αγαπημένου -για κάποιους- τραγουδιού ενός μοναδικού δημιουργού, ο οποίος ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Βήτα.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Βήτα

Ο Κωνσταντίνος Βήτα (ή Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος) γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1961 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Παρακολούθησε μαθήματα κλασικής κιθάρας και αρμονία, ενώ σπούδασε ζωγραφική και ιστορία τέχνης στη Μελβούρνη. Στην Αθήνα τελείωσε σπουδές γραφιστικής. Έπειτα εργάστηκε σαν γραφίστας και δημοσιογράφος σε περιοδικά.

Το 1992, ο Κωνσταντίνος Βήτα μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα και τον Αντώνη Πι ίδρυσαν το συγκρότημα Στέρεο Νόβα.

Οι Στέρεο Νόβα ήταν ένα συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που συνδύαζε στοιχεία της trip-hop, techno και ambient, με ελληνικό στίχο. Σύμφωνα με το MTV Europe, το 1994 θεωρήθηκε ως μια πρωτοποριακή μπάντα που επηρέασε την ελληνική ηλεκτρονική αλλά και ποπ μουσική σκηνή.

via neolaia

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,

10 Κορεάτικες Συμβουλές Ομορφιάς για “Γυάλινη” Επιδερμίδα

Έτσι θα Καθαρίσετε το Καμένο Ποπ Κορν από τον Πάτο της Κατσαρόλας

Έτσι θα Καθαρίσετε το Καμένο Ποπ Κορν από τον Πάτο της Κατσαρόλας