in , ,

9 Κορεατικά Μυστικά Ομορφιάς για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

κορεατικά μυστικά ομορφιάς,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
9 Κορεατικά Μυστικά Ομορφιάς για Υγιές και Λαμπερό Δέρμα

Σε ηλικία 50 ετών φαίνονται 30 χρόνια νεότερες και το δέρμα τους ακτινοβολεί υγεία και νεότητα. Ακόμη και οι άντρες τους χρησιμοποιούν ειδικό μακιγιάζ και ξέρουν πολλά κόλπα για να δείχνουν πάντα άψογοι. Υπάρχουν μερικά μυστικά ομορφιάς των Κορεάτισσων για υγιές και λαμπερό δέρμα. 7 Κορεάτικα Μυστικά Φροντίδας Προσώπου για Πολυάσχολες Γυναίκες

Ο κανόνας των 10 δευτερολέπτων

© depositphotos, © depositphotos

Για να κάνετε το δέρμα καθαρό, υγιές και φρέσκο, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα 10 δευτερόλεπτα μετά το ντους. Οι πόροι του δέρματος ανοίγουν οπότε η κρέμα απορροφάται πιο γρήγορα.

Μασάζ με ζεστή πετσέτα

© depositphotos

Μουλιάστε μια μαλακή πετσέτα σε ζεστό νερό, καλύψτε με αυτήν το καθαρό σας πρόσωπο και τρίψτε απαλά κατά μήκος των γραμμών μασάζ. Μετά από 15 λεπτά, αφαιρέστε την πετσέτα. Εφαρμόστε φυσικό θρεπτικό λάδι στο δέρμα.

Αυτή η διαδικασία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, ανοίγει τους πόρους και βοηθά το δέρμα να αναπνέει.

Τζαμσού

brightside

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να κάνετε γρήγορα το μακιγιάζ σας και το δέρμα σας να φαίνεται ματ και τρυφερό. Ξεκινήστε βάζοντας το μακιγιάζ, καλύψτε γενναιόδωρα το πρόσωπό σας με πούδρα, στη συνέχεια βυθίστε το πρόσωπό σας σε ένα μπολ με κρύο νερό για 15-30 δευτερόλεπτα.

Η πούδρα καλύπτει το πρόσωπο ομοιόμορφα, δίνοντας στο δέρμα μια ξεχωριστή βελούδινη αίσθηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφρός ξυρίσματος κατά της ακμής

© depositphotos

Απλώστε τον αφρό σε καθαρό πρόσωπο, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας. Αφήστε το για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Κάντε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οι Κορεάτισσες θεωρούν τον ανδρικό αφρό ξυρίσματος ως έναν από τους καλύτερους τρόπους για την καταπολέμηση των περιοδικών εξανθημάτων του προσώπου επειδή έχει αντισηπτικές ιδιότητες.

Δείτε ακόμη Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες

Φύκια για το πρόσωπο

Το Nori μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θρεπτική μάσκα για το πρόσωπο. Πάρτε μερικά φύλλα, βάλτε τα σε ζεστό νερό και απλώστε τα στο πρόσωπο για 15 λεπτά.

Τα φύκια έχουν πολλές βιταμίνες και άλλα συστατικά με ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες που φροντίζουν το δέρμα και διατηρούν τη νεότητά του.

Τονωτικό προσώπου με αλάτι

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Η συνταγή για αυτό το τονωτικό είναι απλή: προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι σε 1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά. Μετά από κάθε πλύσιμο, σκουπίστε το δέρμα σας με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με το τονωτικό.

Το θαλασσινό αλάτι απολυμαίνει το δέρμα, αφαιρεί σταδιακά τα μαύρα στίγματα και καταπραΰνει τις φλεγμονώδεις περιοχές. Το πρόσωπο θα φαίνεται φρέσκο και οι πόροι συστέλλονται. Το σημαντικό είναι να αποφύγετε τα κοψίματα.

Γάλα σόγιας

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Στην Ασία, το γάλα σόγιας χρησιμοποιείται ενεργά σε καλλυντικά φάρμακα, επαγγελματικά και σπιτικά. Μια από τις παλαιότερες και πιο εύκολες συνταγές έχει ως εξής: βρέξτε μια γάζα με γάλα σόγιας και αφήστε την σε καθαρό πρόσωπο για 15-20 λεπτά. Κάντε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Τα συστατικά της σόγιας ομαλοποιούν τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, αναζωογονώντας και θρέφοντας το δέρμα.

Κουκούλια μεταξοσκώληκα

silkyhouse

Τα κουκούλια μεταξοσκώληκα χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό ως φυσική θεραπεία για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Βάλτε τα στους δείκτες σας και κάντε μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα για 10-15 λεπτά.

Τα κουκούλια απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, διεγείρουν την αναγέννηση του δέρματος, εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος, βοηθούν με τα μαύρα στίγματα και κάνουν τους πόρους να συστέλλονται.

Λεμόνια για να κάνετε το δέρμα σας πιο ανοιχτό

brightside

Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και στύψτε το χυμό σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, απλώστε τον αδιάλυτο χυμό λεμονιού στο δέρμα σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πολλές φορές την ημέρα.

Το κιτρικό οξύ που περιέχεται στα λεμόνια έχει απολεπιστικές ιδιότητες και αφαιρεί το νεκρό δέρμα, τις κηλίδες μελάγχρωσης και την περίσσεια λιπαρότητας και βρωμιάς. Η βιταμίνη C αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Ωστόσο, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λεμόνια.

Δείτε επίσης 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY καθαριστικό μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Το Καθαριστικό Μπάνιου των 30 Δευτερόλεπτων με 2 Υλικά

Το παλιό κόλπο της γιαγιάς, για να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες από το σπίτι σου, ακόμη και για μήνες

Το παλιό κόλπο της γιαγιάς, για να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες από το σπίτι σου, ακόμη και για μήνες