in , , ,

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Ερωτεύεστε

επιπτώσεις έρωτα στο σώμα,έρωτας και υγεία,περίεργα,χρήσιμα,
Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Ερωτεύεστε

Γενικά, οι άνθρωποι προσπαθούν για συντροφικότητα και στοργή στη ζωή τους. Για παράδειγμα, το 2020, το 64% των γυναικών σε όλο τον κόσμο συζούσαν ή παντρεμένες, αλλά πόσες από αυτές γνωρίζουν πραγματικά πώς τις επηρεάζει η αγάπη; Αφού ερωτευτείτε ένα άλλο άτομο, τα πάντα, από τη διάθεσή σας έως τους στόχους της ζωής σας, μπορούν να αντιστραφούν από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Και ορισμένες από αυτές τις αλλαγές θα παρέμεναν απαρατήρητες, αν δεν υπήρχε η περιέργεια των ερευνητών για να αποκαλύψουν τις επιπτώσεις που έχει στο σώμα σας. Τι Μπορεί να Συμβεί αν Αρχίσετε να Κάνετε Μπάνιο Κάθε Μέρα

Ο εγκέφαλός σας παράγει ντοπαμίνη (προκαλώντας ευφορία).

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © shutterstock.com

Όταν σκέφτεστε το αγαπημένο σας πρόσωπο, το σώμα σας παράγει μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για το αίσθημα ευτυχίας (ντοπαμίνη). Μπορείτε να νιώσετε την ίδια ώθηση όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει όπως το να τρώτε νόστιμο φαγητό ή να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Οι σχέσεις μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Κάτι τόσο απλό όσο μια γρήγορη συνομιλία πριν φύγετε για τη δουλειά ή να δειπνήσετε μαζί κάνει μεγάλη διαφορά. Αλλά να είστε προσεκτικοί, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να λύσει πλήρως το πρόβλημά σας. Πρέπει ακόμα να το συζητήσετε με το γιατρό σας.

Η ανοχή στον πόνο μπορεί να αυξηθεί.

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όταν κοιτάμε το ταίρι μας, ο εγκέφαλος ενεργοποιεί έναν μηχανισμό που μειώνει την αίσθηση πόνου. Αν και απλώς κοιτάζοντας μια εικόνα του συντρόφου σας δεν θα είναι τόσο δυνατή όσο η αναισθησία, είναι ακόμα ένα καλό πλεονέκτημα να ξέρετε ότι και μόνο η σκέψη σας θα κάνει τον αγαπημένο σας να νιώσει καλύτερα.

Η σωματική σας υγεία είναι πιθανό να βελτιωθεί.

© shutterstock.com

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους η σωματική σας υγεία μπορεί να αντιδράσει θετικά στο να βρείτε την αδελφή ψυχή σας που οι ερευνητές εξακολουθούν να μας διαφωτίζουν με νέες ανακαλύψεις — και μερικά από αυτά έχουν ήδη αποδειχθεί. Γνωρίζουμε ήδη ότι η αγάπη οδηγεί σε μια πιο υγιεινή καρδιά, ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, την απώλεια βάρους και μια ακόμη μεγαλύτερη ζωή – καθιστώντας την υπόσχεση “μέχρι το θάνατο μας, κάνει μέρος ακόμη περισσότερο από μια δέσμευση.

Δείτε ακόμα Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σφουγγάρι στο Ντους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να ενισχύσει τα οστά σας.

© shutterstock.com

Μια μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που βρίσκονται σε μια υποστηρικτική σχέση έχουν ισχυρότερα οστά. Αυτό το γεγονός άφησε τους επιστήμονες να αναρωτιούνται εάν πρόκειται για μια φυσική αντίδραση ή αν είναι απλώς το γεγονός ότι οι άντρες σε σχέσεις φροντίζουν καλύτερα την υγεία τους και έχουν καλύτερη διατροφή.

Παρόλο που ο λόγος είναι άγνωστος, το γεγονός παραμένει ότι ο σύντροφός σας μπορεί να έχει ισχυρότερα οστά εξαιτίας σας. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα θετικά αποτελέσματα θα ανακαλύψουν τελικά οι επιστήμονες.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο στομάχι.

© shutterstock.com

Η φράση “πεταλούδες στο στομάχι” είναι αληθινή σε κάποιο βαθμό. Παρόλο που η αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, μερικές φορές αναγκάζει τα επίπεδα κορτιζόλης να αυξηθούν. Η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη που συχνά σχετίζεται με το άγχος. Μπορεί να σας ενοχλήσει στο στομάχι και να σας προκαλέσει ναυτία. Το συναίσθημα είναι παρόμοιο με αυτό που βιώνουν οι νύφες την ημέρα του γάμου τους, όταν είναι νευρικές σε σημείο που νιώθουν άρρωστες.

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προκαλέσει χρόνιο πόνο.

© depositphotos.com

Όλοι αισθάνονται πεσμένοι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αλλά όταν συμβαίνει στον σύντροφό σας και υποφέρει από κατάθλιψη, υπάρχει 19% μεγαλύτερη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε χρόνιο πόνο. Δεν είναι περίεργο που έως και το 70% των ενηλίκων υποφέρουν από πόνο στη μέση.

Η ανεκπλήρωτη αγάπη μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε.

© depositphotos.com

Εάν μια σχέση δεν πάει όπως σχεδιάστηκε, είναι πιθανό να υποφέρετε από άγρυπνες νύχτες, σωματικό άγχος και έλλειψη θρεπτικών συστατικών, που μπορεί να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να σας θέσουν σε κίνδυνο να αρρωστήσετε. Επομένως, δεν είναι μόνο η λύπη που νιώθετε όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάζετε, αλλά και το σώμα σας θα υποφέρει σωματικά.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί αν Περπατάτε Ξυπόλητοι Καθημερινά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Βρείτε τον Τύπο Χρώματος του Δέρματός σας και να το Χρησιμοποιήσετε στην Καθημερινότητά σας

Πώς να Βρείτε τον Τύπο Χρώματος του Δέρματός σας και να το Χρησιμοποιήσετε στην Καθημερινότητά σας

καθαρισμός Timberland,μποτάκια Timberland,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε Μποτάκια Timberland