in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Μποτάκια Timberland

καθαρισμός Timberland,μποτάκια Timberland,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός Timberland,μποτάκια Timberland,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Τα αδιάβροχα μποτάκια Timberland μπορούν να αντεπεξέλθουν σε βρώμικες και υγρές συνθήκες. Ενώ μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό των Timberland, μπορείτε να τα καθαρίσετε με σπιτικές μεθόδους και θα φαίνονται σαν καινούργια. 14 Απλά αλλά πολύ δραστικά κόλπα για να Διατηρήσετε τα Ρούχα και τα Παπούτσια σας σε Τέλεια Κατάσταση

Πώς να Καθαρίσετε Μποτάκια Timberland

Θα χρειαστείτε

Νάιλον βούρτσα
Μπολ
Λευκό ξύδι
Μαγειρική σόδα
βαζελίνη
Terry cloth πετσέτες
Λίμα νυχιών

Περιποίηση και καθαρισμός δέρματος

Βουρτσίστε κάθε χαλαρή βρωμιά με τη νάιλον βούρτσα.

Αφαιρέστε την επίμονη συσσώρευση βρωμιάς με ένα μείγμα από 1/4 φλιτζάνι λευκό ξύδι και 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό. Απλώστε το διάλυμα σε ένα καθαρό πανί και σκουπίστε τα μποτάκια. Ξεπλύνετε με ένα υγρό πανί και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Ταμπονάρετε το ίδιο διάλυμα στα μποτάκια για να αφαιρέσετε τις γραμμές ιδρώτα.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Μπότες

Αφαιρέστε τα σημάδια από γρατζουνιές με ένα μείγμα μαγειρικής σόδας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα νερού και μαγειρικής σόδας σε ένα καθαρό, μαλακό πανί. Τρίψτε το διάλυμα στο δέρμα για να αφαιρέσετε το σημάδι. Σκουπίστε το διάλυμα με ένα υγρό πανί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκουπίστε 1 κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη στα μποτάκια για να μαλακώσετε το δέρμα. Τρίψτε τα με κυκλικές κινήσεις με ένα μαλακό πανί για να γεμίσουν.

Καθαρισμός σουέντ

Ξύστε τυχόν βρωμιά με μια λίμα νυχιών ή γόμα μολυβιού.

Βρέξτε — αλλά μην μουλιάζετε — ένα πανί με λευκό ξύδι και σκουπίστε το στο σουέτ για να αφαιρέσετε δύσκολους λεκέδες. Περιμένετε να στεγνώσουν τα μποτάκια στον αέρα.

Βουρτσίστε το σουέτ δυνατά με μια υφασμάτινη πετσέτα ή μια οδοντόβουρτσα για να αναπληρώσετε την απαλή ανυψωμένη επιφάνεια που μπορεί να ισιώσει με την πάροδο του χρόνου.

Προειδοποίηση

Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε διάλυμα καθαρισμού, δοκιμάστε το σε ένα μικρό σημείο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αποχρωματίσει τα μποτάκια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρισετε Κόκκινο Κρασί σε Λευκά Πάνινα Παπούτσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιπτώσεις έρωτα στο σώμα,έρωτας και υγεία,περίεργα,χρήσιμα,

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Ερωτεύεστε

Πώς να Καθαρίσετε το Χαλί με ένα Σίδερο