in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Μπότες

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Μπότες
Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Μπότες

Οι μπότες που αφήνονται σε συνθήκες υγρασίας είναι επιρρεπείς στο να γεμίσουν μούχλα. Οι δερμάτινες και οι σουέτ μπότες μπορεί να αρχίσουν να αποχρωματίζονται και να έχουν σκληρή υφή. Εάν αφεθούν πολύ καιρό χωρίς καθάρισμα, οι μουχλιασμένες μπότες μπορεί να καταστραφούν. Για να προστατεύσετε τις μπότες σας από τη μούχλα, πρέπει να κάνετε έγκαιρα προσεκτικό καθαρισμό του εσωτερικού και του εξωτερικού τους. Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Αδιάβροχο

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Μπότες

Βουρτσίστε οποιαδήποτε ορατή μούχλα από τις μπότες με μια βούρτσα ενώ φοράτε γάντια εργασίας. Πραγματοποιήστε τον καθαρισμό σε εξωτερικό χώρο για να αποτρέψετε τη διασπορά των σπόρων μούχλας στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Φτιάξτε ένα διάλυμα από ίσα μέρη ζεστού νερού και οινοπνεύματος. Βουτήξτε την άκρη ενός καθαρού πανιού στο διάλυμα. Τρίψτε με μικρές κυκλικές κινήσεις στα σημεία στα οποία αναπτύσσεται μούχλα.

Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας σαπούνι για σέλα σε ένα μικρό μπολ ή κουβά. Προσθέστε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και ανακατέψτε για να δημιουργήσετε ένα διάλυμα σαπουνιού. Πλύνετε τις μπότες με το διάλυμα και ξεβγάλτε τις.

Δείτε ακόμη Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Μούχλας από ένα Μαγιό

Καθαρίστε λευκές μπότες με φρέσκο χυμό λεμονιού. Καλύψτε τις μπότες με μια στρώση αλατιού και αφήστε τις να στεγνώσουν στον ήλιο. Ξεπλύνετε καλά τις μπότες όταν στεγνώσουν. Καθαρίστε τις χρωματιστές μπότες με διάλυμα 1 κουταλιάς της σούπας υπερβορικό νάτριο και 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Μουλιάστε τις μπότες στο διάλυμα για 30 λεπτά και ξεπλύνετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ψεκάστε το εσωτερικό των μποτών με ένα σπρέι εξάλειψης οσμών. Συνεχίστε να ψεκάζετε το εσωτερικό τους σε τακτική βάση για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά μούχλας και να αποτρέψετε την περαιτέρω ανάπτυξη μούχλας.

Καθαρίστε δύσκολους λεκέδες μούχλας τρίβοντάς τους με μια γόμα. Πλύνετε καλά τα σημεία με σαπούνι και νερό όταν τελειώσετε για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

Αφήστε τις μπότες σε ένα ζεστό, ηλιόλουστο περιβάλλον. Διατηρήστε τις μπότες στεγνές για να αποτρέψετε την ανάπτυξη της μούχλας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Ο Καλύτερος Τρόπος για να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κατασκευές με φέτες ξύλου,diy διακοσμητικά,κατασκευές κήπου,ξύλο,διακόσμηση

30 Εύκολες DIY Κατασκευές με Φέτες Ξύλου

Διακόσμηση με λίγα Χρήματα: Έξυπνες Συμβουλές για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Οικονομικό Τρόπο

Διακόσμηση με λίγα Χρήματα: Έξυπνες Συμβουλές για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Οικονομικό Τρόπο