in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε το Χαλί με ένα Σίδερο

Τα περισσότερα χαλιά είναι βελούδινα στα πόδια και κάνουν το σπίτι ζεστό και φιλόξενο. Δυστυχώς, απλά δεν μπορείτε να σκουπίσετε μια διαρροή στο χαλί όπως θα κάνατε σε άλλους τύπους δαπέδων. Ενώ η πρόσληψη ενός επαγγελματία ή το ταπητοκαθαριστήριο είναι μια επιλογή καθαρισμού, υπάρχει ένα κόλπο για να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο άσχημους λεκέδες από το χαλί σας με τη χρήση σίδερου. Μαγειρική Σόδα: Φρέσκαρε το σπίτι σου με αυτό το Φυσικό Αποσμητικό Χαλιών και δες το να αστράφτει

Πώς να Καθαρίσετε το Χαλί με ένα Σίδερο

Θα χρειαστείτε

Χαρτί κουζίνας
Λευκά κουρέλια
Απορρυπαντικό πιάτων
Σίδερο

Σκουπίστε απαλά τον λεκέ και αφαιρέστε τυχόν στερεά κομμάτια. Για παράδειγμα, εάν χύσατε ένα μπολ με ραβιόλια, μαζέψτε τα με χαρτί κουζίνας ή ένα καθαρό πανί, προσπαθήστε απαλά να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερη κόκκινη σάλτσα. Μην σπρώχνετε τον λεκέ περισσότερο μέσα στο χαλί.

Δείτε ακόμη Ο Καλύτερος Τρόπος για να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Χαλί

Βρέξτε ένα λευκό πανί και τοποθετήστε το πάνω από το λεκέ. Το πανί πρέπει να είναι λίγο περισσότερο από απλώς υγρό, αλλά να μην στάζει. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων στο νερό σας όταν βρέχετε το πανί σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τοποθετήστε το σίδερο στη χαμηλότερη θερμοκρασία και τοποθετήστε το πάνω από το βρεγμένο πανί. Αφήστε το εκεί για περίπου 15 λεπτά. Μην το μετακινείτε και μην πιέζετε προς τα κάτω τον λεκέ.

Αφαιρέστε το σίδερο και σηκώστε το πανί σας. Ο λεκές σας θα πρέπει να μεταφέρεται στο πανί. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει λεκές, επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα καθαρό πανί μέχρι να καθαρίσει ο λεκές.

Ξεπλύνετε το χαλί σας με ένα καθαρό υγρό πανί εάν χρησιμοποιήσατε απορρυπαντικό πιάτων και σκουπίστε το νερό που έχει απομείνει με ένα στεγνό πανί και αφήστε το χαλί να στεγνώσει εντελώς.

πηγή φωτό / φώτο

Δείτε επίσης Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Εμετού από Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός Timberland,μποτάκια Timberland,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε Μποτάκια Timberland

Γιατί Τόσοι Πολλοί Χαρακτήρες Κινουμένων Σχεδίων Είναι Κίτρινοι