in , , , ,

7 Τάσεις Χρωμάτων που θα Κάνουν Θραύση τα Χριστούγεννα 2022

χριστουγεννιάτικες τάσεις χρωμάτων 2022,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,γιορτές,Χριστούγεννα 2022,
7 Τάσεις Χρωμάτων που θα Κάνουν Θραύση τα Χριστούγεννα 2022

Περιμένετε το απροσδόκητο αυτά τα Χριστούγεννα. Εδώ και δεκαετίες, το κόκκινο και το πράσινο είναι συνώνυμα της εορταστικής περιόδου, αλλά τα φετινά γιορτινά χρώματα είναι πιο δημιουργικά από ποτέ και θα κάνουν θραύση τα Χριστούγεννα 2022. 37 Ασυνήθιστες Ιδέες Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Κλασικό κόκκινο και λευκό

Adam Albright

Το κόκκινο και το πράσινο είναι ένας εμβληματικός χριστουγεννιάτικος συνδυασμός χρωμάτων αν είστε περισσότερο παραδοσιακοί. Ωστόσο, απλά βγάζοντας το πράσινο από την εξίσωση και βασιζόμενοι αποκλειστικά στο κόκκινο και το λευκό δίνει αμέσως στη γιορτινή παλέτα μια φρέσκια, σύγχρονη όψη και Scandi-chic ατμόσφαιρα.

Τα λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα αυξάνονται σε δημοτικότητα φέτος και αποτελούν έναν εξαιρετικό κενό καμβά για κόκκινα στολίδια.

Βικτωριανό μπλε

Jay Wilde

Το κόκκινο και το πράσινο δεν ήταν πάντα τα χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα χρώματα. Στη βικτωριανή εποχή, το μπλε ήταν εξίσου δημοφιλές. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο με μπλε χάντρες, κορδέλες, πορσελάνινες φιγούρες και λεπτή χιονισμένη δαντέλα.

Το μπλε είναι μια ψυχρή απόχρωση με μια καταπραϋντική ποιότητα, καθιστώντας το ένα εμφανές χρώμα που αντιπροσωπεύει τη χειμερινή περίοδο. Αναμείξτε διαφορετικές μπλε αποχρώσεις όπως ναυτικό με κοβάλτιο και τιρκουάζ για να το κάνετε τονικά ενδιαφέρον. Προσθέστε λευκό για πεντακάθαρη εμφάνιση και χρυσές πινελιές για να ζεστάνετε και να λαμπρύνετε τη διακόσμηση.

Πινελιές ροζ

Adam Albright

Κάντε ένα προβάδισμα στην πιο δημοφιλή χρωματική τάση του 2023 με σιωπηρές αποχρώσεις του ροζ. Ενσωματώστε ρουζ και απαλά ροζ παστέλ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για να δώσετε μια ζεστή αλλά ιδιότροπη ατμόσφαιρα. Το ροζ συμβολίζει την αγάπη, τη στοργή και την καλοσύνη, έτσι το χρώμα γέρνει φυσικά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συνδυάστε απαλές ροζ αποχρώσεις με ανοιχτό πράσινο τόνο για μια σύγχρονη περιστροφή στην κλασική χριστουγεννιάτικη παλέτα. Αντικαταστήστε τα κλαδιά ου με ευκάλυπτο και αφήστε το χρυσό και το ασήμι στην άκρη για χάρη του χαλκού, του ροζ χρυσού και των μεταλλικών σαμπανιζέ.

Δείτε ακόμη Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας ένα χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η πιο καλή λύση

Πλούσιες αποχρώσεις του πράσινου

Adam Albright

Αφαιρέστε το κόκκινο και εστιάστε σε καταπράσινες αποχρώσεις που θυμίζουν πυκνό δάσος κωνοφόρων. Το πράσινο ταιριάζει καλά τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε σύγχρονα σπίτια. Σε συνδυασμό με τη φύση, το πράσινο έχει μια έμφυτη ηρεμιστική ποιότητα που είναι ευπρόσδεκτη κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης χειμερινής περιόδου. Εάν το σπίτι σας έχει ήδη μια πράσινη παλέτα χρωμάτων, αντλήστε έμπνευση από την υπάρχουσα διακόσμηση, ώστε να συντονίζονται οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας.

Αντί να αγοράσετε νέα πράσινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, προτιμήστε ότι απλόχερα σας προσφέρει η φύση όπως κουκουνάρια, βελανίδια και κλαδιά. Ψεκάστε τα με γκλίτερ ή βάψτε τα με μεταλλικό χρώμα για ενημέρωση και, στη συνέχεια κρεμάστε τα DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια στο δέντρο σας.

Αποχρώσεις ουράνιου τόξου

Marty Baldwin

Αποτυπώστε την ουσία των χαρούμενων Χριστουγέννων με τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Τραβήξτε αυτή τη ζωντανή τάση με ένα πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο για μαξιμαλιστές ή ντύστε το δέντρο σας με πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και μια συλλογή από όλα τα αγαπημένα σας στολίδια. Όμως δεν μπορείτε να έχετε πάρα πολλά χρώματα. Τα μεταλλικά φωτεινά χρώματα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Μαύρο και άσπρο

Adam Albright

Το μαύρο και το άσπρο δεν συνδέεται συνήθως με τα Χριστούγεννα, αλλά με καλό στυλ, μια μονόχρωμη παλέτα μπορεί να φαίνεται εκλεπτυσμένη και εορταστική. Ντύστε ένα ασπρόμαυρο χριστουγεννιάτικο δέντρο με μονόχρωμα στολίδια και γιρλάντες από πέρλες ή ασπρόμαυρη καρό κορδέλα με δώρα τυλιγμένα σε ασορτί χαρτί. Ή επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για ένα χιονισμένο λευκό φόντο.

Νοσταλγικά ρετρό χρώματα

Adam Albright

Αν θέλετε να είστε πιο βιώσιμοι και να μειώσετε το κόστος αυτά τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιήστε vintage στολίδια που έχουν χρησιμεύσει σε οικογενειακές γιορτές για δεκαετίες. Εκτός από φιλική προς το περιβάλλον, η vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι εμποτισμένη με μια αίσθηση νοσταλγίας.

Διακοσμήστε με χριστουγεννιάτικα κλασικά όπως σπιτάκια από μελόψωμο, καρυοθραύστες και κεραμικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Πηγαίνετε μέχρι το τέλος με ρετρό κιτς στολίδια και τη νοσταλγία των πενήντα. Ξεθάψτε τις παλιές ρετρό αποχρώσεις, όπως κίτρινο μουσταρδί, μπλε γαλαζοπράσινο, έντονο ροζ και πράσινο μαλαχίτη. Συνδυάστε με ασημί ή χάλκινες πινελιές για αστραφτερό φινίρισμα.

Δείτε επίσης Έχεις τέτοια Στολίδια; Μην τα πετάς! 8 Ρετρό Χριστουγεννιάτικες Τάσεις Διακόσμησης που Επιστρέφουν Δυναμικά το 2022

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY συσκευασίες δώρων,ιδέες για συσκευασία δώρων,DIY κατασκευές,γιορτές,Χριστούγεννα,χρήσιμα,

10 DIY Δημιουργικές Ιδέες για Συσκευασία Δώρων

Φέρνουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα: 5 υπέροχα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας φέτος στις γιορτές

Φέρνουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα: 5 υπέροχα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας φέτος στις γιορτές