in , , ,

8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά

8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά
8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά

Το Πάσχα είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε το σπίτι σας και να δοκιμάσετε να φτιάξετε μερικά εύκολα πασχαλινά διακοσμητικά. Πασχαλινό τραπέζι: 30 οικονομικές ιδέες διακόσμησης για να μην χαλάσετε πολλά χρήματα

Πολύχρωμα λαγουδάκια

8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά

Για να τα φτιάξετε, χρειάζεστε μερικές κηρομπογιές και φόρμες για μπισκότα. Σπάστε τις και βάλτε τα κομμάτια στις φόρμες. Στη συνέχεια τις βάζετε στο φούρνο.

Λαγουδάκι με ξυλάκια χειροτεχνίας

Σχεδιάστε ένα λαγουδάκι σε ένα κομμάτι χαρτί και στη συνέχεια τοποθετήστε τα ξυλάκια για να αναδημιουργήσετε το σχήμα. Κολλήστε την πρώτη στρώση στο χαρτί και στη συνέχεια με ζεστή κόλλα, συνεχίστε το κόλλημά προς τα πάνω. Μόλις είναι έτοιμο, χρησιμοποιήστε σπρέι χρώμα για να βάψετε το λαγουδάκι . Στο τέλος κολλήστε ένα λευκό πομ πόμ για ουρά.

Πασχαλινό στεφάνι

Φαίνεται τέλειο όχι μόνο στην εξώπορτα, αλλά και σε έναν τοίχο στο σαλόνι. Χρειάζεστε μόνο ένα παλιό ελαστικό ή μια μεγάλη κονσέρβα. Κολλήστε μέσα μερικούς κύβους φελιζόλ και κολλήστε μερικά πολύχρωμα πλαστικά λουλούδια.

Ασημένια πασχαλινά αυγά

Βράστε σφιχτά μερικά αυγά. Τυλίξτε τα με αλουμινόχαρτο. Με ψαλίδι λειάνετε την επιφάνεια απαλά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια χρώματα για να διακοσμήσετε τα αυγά. Μπορείτε να σχεδιάσετε μερικές καρδιές, λουλούδια ή ρίγες.

Δείτε ακόμη Πασχαλινές συνθέσεις με δίσκους σερβιρίσματος: 20 Ιδέες για να φτιάξετε κεντρικά κομμάτια που θα διακοσμήσουν το σπίτι σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολύχρωμα πασχαλινά αυγά

Κόψτε αυγά από χαρτόνι και χρωματίστε, ρίχνοντας λίγη μπογιά στα αυγά και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα καθαριστήρα τζαμιών. Αφήστε να στεγνώσουν και στολίστε το σπίτι σας με όσα αυγά έχετε φτιάξει!

Βαμμένα αυγά

Βράστε σφιχτά αυγά και περιμένετε να κρυώσουν. Στη συνέχεια τυλίξτε τα με χαρτί κουζίνας και δέστε τα. Πάρτε λίγη χρωστική τροφίμων και πιτσιλίστε μερικές κουκκίδες. Χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι ψεκασμού μουλιάστε με νερό το χαρτί. Αφήστε να στεγνώσουν όλα και ξετυλίξετε τα αυγά.

Διακοσμητικό καρέκλας λαγουδάκι

Όλοι οι καλεσμένοι σας θα νιώσουν αμέσως την πασχαλινή ατμόσφαιρα όταν οι καρέκλες σας φαίνονται έτσι! Μετρήστε το πλάτος της καρέκλας και κόψτε ένα ισομεγέθες κομμάτι από μια κορδέλα. Στη συνέχεια, ράψτε ένα γάντζο και μια θηλιά στα άκρα. Πάρτε ένα πομ πόν και κολλήστε το με ζεστή κόλλα στη μέση της κορδέλας. Με δύο μικρότερα κομμάτια κορδέλας σχηματίστε τα αυτιά.

Ένα λαγουδάκι από πετσέτα

Πάρτε μια μικρή πετσέτα και μερικά πολύχρωμα πομ πόν. Διπλώστε την πετσέτα και σχηματίστε τα αυτιά. Δέστε το με μια λεπτή κορδέλα στο ίδιο χρώμα. Τέλος προσθέστε τα πομ πόν και τα πλαστικά μάτια για να δώσετε στο λαγουδάκι ένα ωραίο πρόσωπο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 35 Εύκολα Πασχαλινά Διακοσμητικά για το Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ένας Υπνάκος Καφεΐνης για να σας Γεμίσει Ενέργεια

Ένας Υπνάκος Καφεΐνης για να σας Γεμίσει Ενέργεια

Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎ ‎‎/ photo newlooksolutions.com

Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎