in , ,

Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎

Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎ ‎‎/ photo newlooksolutions.com
Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎ ‎‎/ photo newlooksolutions.com

Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Η ανακάλυψη της πηγής της νεότητας στην κουζίνα σας ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά μερικές φορές, οι πιο μαγευτικές λύσεις βασίζονται στην απλότητα και τη φύση. Αν ψάχνετε να δώσετε στο δέρμα σας μια νότα ζωντάνιας και να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων, ένα σπιτικό παρασκεύασμα με καρότο, φύλλα δάφνης, ξύσμα πορτοκαλιού και ελαιόλαδο μπορεί να είναι αυτό που ψάχνατε.

Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα: Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎/ photo newlooksolutions.com
Φτιάξε Σπιτική Μάσκα για Ρυτίδες: Το Φυσικό Ελιξίριο για Νεανικό Δέρμα με Καρότο, Δάφνη και Ξύσμα Πορτοκαλιού ‎‎ ‎‎/ photo newlooksolutions

Πώς να φτιάξετε φυσική σπιτική μάσκα για τις ρυτίδες και λαμπερό δέρμα χωρίς χημικά

Κάθε συστατικό σε αυτό το μείγμα έχει το δικό του σύνολο ιδιοτήτων που είναι ευεργετικές για το δέρμα, ειδικά όταν πρόκειται για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, το οποίο είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

Καρότο: Πλούσιο σε βήτα-καροτίνη, βιταμίνες Α και C, προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και διεγείρουν την ανάπτυξη κολλαγόνου, βοηθώντας στην εξομάλυνση των ρυτίδων και δίνοντας στο δέρμα μια σφριγηλή, νεανική όψη.

Αποκτήστε Νεανικό Δέρμα με Βαζελίνη και Λεμόνι

Φύλλα δάφνης: Γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, καταπραΰνουν το δέρμα, μειώνοντας την ερυθρότητα και το πρήξιμο και συμβάλλουν σε πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Ξύσμα πορτοκαλιού: Είναι γεμάτο με βιταμίνη C, μια άλλη μονάδα παραγωγής ενέργειας που ενισχύει το κολλαγόνο που βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος, στη φωτεινότητα της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.

Ελαιόλαδο: Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνες Ε και Κ και απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η παρασκευή αυτού του ελιξιρίου αναζωογόνησης του δέρματος είναι τόσο εύκολη. Απλώς σιγοβράστε το καρότο, τα φύλλα δάφνης και το ξύσμα πορτοκαλιού σε ελαιόλαδο σε χαμηλή θερμοκρασία για μερικές ώρες, στη συνέχεια στραγγίστε το λάδι και αποθηκεύστε το σε δροσερό, σκοτεινό μέρος.

Εφαρμόστε αυτό το χρυσό υγρό στο πρόσωπό σας, εστιάζοντας σε περιοχές με λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πριν τον ύπνο. Τα φυσικά συστατικά δρουν όλη τη νύχτα για να θρέψουν το δέρμα σας βάθος, υποστηρίζοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύοντας τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Δείτε επίσης Για Ουλές, Ρυτίδες ή Κηλίδες στο Δέρμα σας τρίψτε Αυτή την σπιτική κρέμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά

8 Εύκολες Ιδέες για Πασχαλινά Διακοσμητικά

Χλωρίνη και Αλάτι: Φτιάξε το Ισχυρό καθαριστικό για να καθαρίσεις την λεκάνη της τουαλέτας από άλατα και πουρί

Χλωρίνη και Αλάτι: Φτιάξε το Ισχυρό καθαριστικό για να καθαρίσεις την λεκάνη της τουαλέτας από άλατα και πουρί