in , ,

Πώς να Αποκτήσετε Νεανική Εμφάνιση με τη Σωστή Φροντίδα του Δέρματος

νεανική εμφάνιση,σωστή φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Πώς να Αποκτήσετε Νεανική Εμφάνιση με τη Σωστή Φροντίδα του Δέρματος

Το σώμα σας αρχίζει να αλλάζει μόλις γίνετε 25 ετών, κυρίως το δέρμα σας. Σε αυτό το στάδιο της ζωής, εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα γήρανσης όπως ξηρότητα, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι και ορατοί πόροι. Με τις κατάλληλες συμβουλές φροντίδας του δέρματος, μπορείτε να διατηρήσετε υγιες δέρμα και νεανικής εμφάνιση για περισσότερο. Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Καθαρίστε το δέρμα σας

Πώς να Αποκτήσετε Νεανική Εμφάνιση με τη Σωστή Φροντίδα του Δέρματος

Το πρώτο βήμα για να έχετε υγιές δέρμα είναι να πλένετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για να αφαιρέσετε όλα τα λιπαρά, τον ιδρώτα, τα υπολείμματα και άλλους ρύπους που φράζουν τους πόρους σας. Εάν φοράτε μακιγιάζ, φροντίστε να καθαρίσετε το δέρμα σας διπλά αφαιρώντας το πρώτα με μικκυλιακό νερό ή ένα ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι και μετά πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό. Χρησιμοποιείστε ενυδατικά, καθαριστικά με βάση την κρέμα ή αφρό που καθαρίζουν αποτελεσματικά το πρόσωπό σας.

Θα πρέπει επίσης να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας μία με τρεις φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τυχόν συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος. Ένα scrub προσώπου βοηθά στην εξομάλυνση της υφής του προσώπου σας και σας προσφέρει μια εκθαμβωτική, νεανική επιδερμίδα αφαιρώντας όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος.

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Ο ήλιος είναι υπεύθυνος για τόσα πολλά από τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος που οι βλάβες από τον ήλιο αποκτούν τη δική τους ειδική κατηγορία στη δερματολογία: τη φωτογήρανση. Η διάσπαση του κολλαγόνου και οι ανωμαλίες στην ελαστίνη, που έχουν ως αποτέλεσμα λεπτότερο δέρμα και ρυτίδες, είναι δύο τρόποι με τους οποίους η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό κάθε μέρα πριν βγείτε έξω στον ήλιο, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας και όχι μόνο τις ηλιόλουστες μέρες. Ακόμη και τις σκοτεινές μέρες, η βλαβερή ακτινοβολία UVA και UVB μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σας. Επομένως, χρησιμοποιήστε το αντηλιακό με συνέπεια όλο το χρόνο, είτε έχει ήλιο είτε βρέχει.

Μην αμελείτε την κρέμα ματιών

Οι γραμμές κάτω από τα μάτια και τα πόδια της χήνας τείνουν να εμφανίζονται πιο έντονα αφού φτάσετε στα 30 σας. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να αποκτήσετε νεανικό δέρμα στα 40 σας, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ματιών που είναι ειδικά σχεδιασμένη. Ενυδατώνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και μειώνουν την ορατότητα των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Επίσης, φωτίζουν την περιοχή των ματιών, κάνουν τους μαύρους κύκλους να φαίνονται λιγότερο εμφανείς και μειώνουν το πρήξιμο. Όταν χρησιμοποιείτε μια κρέμα κάτω από τα μάτια, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές για να αποφύγετε το τρίψιμο ή το τράβηγμα των ματιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Χρησιμοποιήστε serums

Τα serums είναι μια ισχυρή πηγή συστατικών που ενυδατώνουν, επουλώνουν, δίνουν ξανά όγκο, συσφίγγουν και φωτίζουν το δέρμα σας. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να ανανεώσει τη λειτουργία φραγμού του, να βελτιώσει την υφή του και να κάνει ήπια απολέπιση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιλέξτε ένα serum που είναι αποτελεσματικό για τον τύπο του δέρματός σας και ενσωματώστε τον στο καθημερινό σας πρόγραμμα περιποίησης. Εξετάζετε πάντα τις ετικέτες για συγκεκριμένες οδηγίες, επειδή ορισμένα είναι για χρήση μόνο τη νύχτα.

Να είστε απαλές όταν βάζετε μακιγιάζ και το αφαιρείτε

Σκεφτείτε το εξής: Το να τραβάτε τις εξωτερικές γωνίες του ματιού σας και να εφαρμόζετε σταθερά το eyeliner δεν θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο. Φυσικά, θέλετε μια ευθεία γραμμή για να πετύχετε το καλύτερο cat eye, αλλά το τράβηγμα δεν είναι η λύση. Όταν βάζετε eyeliner, εάν πρέπει να κρατήσετε τη γωνία του ματιού σας για οποιοδήποτε λόγο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον παράμεσος σας καθώς ασκεί λιγότερη πίεση από τα άλλα δάχτυλά σας.

Το να αφαιρέσετε ελαφρά το μακιγιάζ σας είναι μια επιπλέον εύκολη συμβουλή περιποίησης της επιδερμίδας σας. Το δέρμα σας μπορεί να χαλαρώσει και να καταστραφεί από το έντονο τρίψιμο.

Διατροφή

Το κλειδί για να έχετε όμορφο δέρμα μπορεί να είναι η ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή. Η κατανάλωση πολλών φρούτων και λαχανικών θα το διατηρήσει υγιές επειδή είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Κάντε μια προσπάθεια να λαμβάνετε αρκετές πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα στη διατροφή σας. Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για την καλή επιδερμίδα. Για να απαλλαγεί το σώμα σας από τους ρύπους, καταναλώστε 6 με 8 ποτήρια νερό καθημερινά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Γιατί Είναι Σημαντικό να Διακόπτετε τη Ρουτίνα Φροντίδας της Επιδερμίδας σας Τουλάχιστον Μία Φορά το Μήνα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ ποδιών,ιδέες τατουάζ ποδιών,καλοκαιρινά τατουάζ ποδιών,συμβουλές για τατουάζ ποδιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

30 Ιδέες Τατουάζ Ποδιών για να Καλωσορίσετε το Καλοκαίρι

παστέλ χρώματα μαλλιών,βάψιμο μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

30 Παστέλ Χρώματα Μαλλιών που θα Λατρέψει Κάθε Κορίτσι