in , , , , ,

10 DIY Δημιουργικές Ιδέες για Συσκευασία Δώρων

DIY συσκευασίες δώρων,ιδέες για συσκευασία δώρων,DIY κατασκευές,γιορτές,Χριστούγεννα,χρήσιμα,
DIY συσκευασίες δώρων,ιδέες για συσκευασία δώρων,DIY κατασκευές,γιορτές,Χριστούγεννα,χρήσιμα,

Δεν είναι εύκολο να βρείτε μοναδικές DIY ιδέες για συσκευασία δώρου, γι’ αυτό φτιάξαμε αυτόν τον οδηγό για να εμπνέεστε όλο το χρόνο. Ακόμη και όταν τελειώσει η περίοδος των δώρων Χριστουγέννων, μπορείτε να τυλίξετε δώρα είτε πρόκειται για γενέθλια είτε για μια ειδική εκδήλωση. Πώς να Φτιάξετε ένα φανταστικό Κουτί Δώρου απο το μηδέν!

Συσκευασία δώρου με προσθήκη μερικών λουλουδιών.

© LeminSqueezy/Reddit

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να σκεφτείτε πώς να τυλίξετε δημιουργικά ένα κουτί δώρου. Αρκούν μερικά όμορφα πλαστικά λουλούδια που μπορείτε να προσθέσετε στο χαρτί περιτυλίγματος. Αυτή είναι μια οικονομική ιδέα που σίγουρα θα κάνει το δώρο σας να μοιάζει μοναδικό.

Δοκιμάστε έναν δημιουργικό τρόπο να τυλίξετε ένα δώρο χρησιμοποιώντας ρούχα.

© fwendicrafts/Reddit

Ένας ωραίος τρόπος για να τυλίξετε ένα δώρο είναι να χρησιμοποιήσετε ρούχα. Μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε DIY tie-dye σας κόβοντας μερικά παλιά κομμάτια ρούχων και προσαρμόζοντάς τα ως χαρτί περιτυλίγματος.

Επιλέξτε ένα θέμα για την επόμενη συσκευασία δώρου γενεθλίων.

© Rejectyd/Reddit

Ανεβείτε επίπεδο στη συσκευασία δώρου προσθέτοντας κάποιες ειδικές θεματικές λεπτομέρειες. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε διακοσμητικό χαρτί με τους αγαπημένους χαρακτήρες ταινιών του ατόμου, να κόψετε μερικές φωτογραφίες από ένα περιοδικό ή να τις εκτυπώσετε μόνοι σας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να καλπάσει.

Αλλάξτε την παραδοσιακή κορδέλα σε τούλι.

© JanePosts/Reddit

Οι παραδοσιακές κορδέλες είναι όμορφες, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στη συσκευασία του δώρου σας αντικαθιστώντας τις με κορδέλες από τούλι. Αυτός δεν είναι απλώς ένας διαφορετικός τρόπος για να τυλίξετε δώρα, αλλά σίγουρα είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες συσκευασίες δώρου. Επιπλέον μπορείτε να συμπεριλάβετε μια ξύλινη ή χαρτονένια ευχετήρια κάρτα.

Ένας φιλικός προς το περιβάλλον δημιουργικός τρόπος για να τυλίξετε ένα δώρο.

© knowledgesurfer/Reddit

Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα τέλειο δώρο για το περιβάλλον. Ανακυκλώστε χάρτινες σακούλες παντοπωλείου για μια υπέροχη δωρεάν δημιουργική συσκευασία δώρου. Τυλίξτε δώρα προσθέτοντας μερικές boho λεπτομέρειες όπως φυτά και άλλα αντικείμενα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς να Φτιάξετε Συσκευασία Δώρου!

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τυλίξετε τα δώρα σας είναι να σχεδιάσετε τα δικά σας σχέδια.

© vieve3/Reddit

Αν ψάχνετε διασκεδαστικούς τρόπους για να τυλίξετε ένα δώρο, τότε αυτή η ιδέα είναι για εσάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο μαύρο χαρτί περιτυλίγματος και ασημί μαρκαδόρους. Τυλίξτε τα δώρα σας με το μαύρο χαρτί και, στη συνέχεια, αφήστε τη δημιουργικότητά σας να καθοδηγήσει τα σχέδιά σας με τον ασημένιο μαρκαδόρο. Φτιάξτε τα όσο πρωτότυπα θέλετε!

Προσθέστε αποξηραμένα λουλούδια για να πάρετε μια πολύ χαριτωμένη συσκευασία δώρου.

© ARedditOfOnesOwn/Reddit

Αυτό είναι τέλειο για μια ιδέα συσκευασίας δώρου γενεθλίων. Φτιάξτε όμορφη συσκευασία δώρου με αποξηραμένα λουλούδια, χαρτί αφής, σπάγκο και καφέ περιτύλιγμα.

Η τέλεια συσκευασία δώρου γενεθλίων είναι ένα κουτί τούρτας.

© Jlovel11/Reddit

Θα φέρετε το καλύτερο δώρο γενεθλίων με αυτή τη δημιουργική ιδέα συσκευασίας δώρου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κυκλικό κουτί, το οποίο στη συνέχεια θα διακοσμήσετε σαν τούρτα. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικό χαρτί στις άκρες και στο καπάκι του κουτιού και από πάνω να τοποθετήσετε μερικά κεριά (φτιαγμένα στο χέρι με χαρτόνι).

Διασκεδαστική και δημιουργική συσκευασία δώρου για έναν λάτρη του βιβλίου.

© Jlovel11/Reddit

Για τον φίλο που αγαπά τα βιβλία, αυτή η διασκεδαστική ιδέα συσκευασίας δώρου θα το κάνει αξέχαστο. Εξατομικεύστε τη συσκευασία δώρου τυλίγοντάς την σε χρωματιστό χαρτί και σχεδιάζοντας πάνω της σαν να ήταν το εξώφυλλο ενός βιβλίου. Συνιστάται ιδιαίτερα να δημιουργήσετε τους δικούς σας τίτλους βιβλίων.

Τυλίξτε δημιουργικά ένα κουτί δώρο προσθέτοντας φτερά.

© No-Oil-6816/Reddit

Δεν έχει σημασία ποια είναι η εποχή, αλλά αν ψάχνετε πώς να τυλίξετε δημιουργικά ένα κουτί δώρου, αυτό θα προσθέσει αυτό το κομψό αποτέλεσμα. Προσθέστε φτερά στη συσκευασία του δώρου σας για να προσφέρετε μια διαφορετική αισθητική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φτερά διαφορετικού χρώματος και να τα βάλετε πάνω από τα δώρα. Φροντίστε να τα ταιριάξετε με τα υπόλοιπα διακοσμητικά για να φαίνονται καλύτερα.

Δείτε επίσης Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες ή συσκευασίες για σκουλαρίκια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ινδικές θεραπείες μαλλιών,σπιτικές θεραπείες μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

2 Άκρως Απόρρητες Ινδικές Σπιτικές Θεραπείες για να Ενισχύσετε την Ανάπτυξη των Μαλλιών σας

χριστουγεννιάτικες τάσεις χρωμάτων 2022,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,γιορτές,Χριστούγεννα 2022,

7 Τάσεις Χρωμάτων που θα Κάνουν Θραύση τα Χριστούγεννα 2022