in , , , , , ,

37 Ασυνήθιστες Ιδέες Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

37 Ασυνήθιστες Ιδέες Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια
37 Ασυνήθιστες Ιδέες Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Όλοι χρησιμοποιούν φωτάκια για τη διακόσμηση χριστουγεννιάτικων δέντρων, παραθύρων και τοίχων. Τι γίνεται όμως αν θέλετε κάτι πιο δημιουργικό και εντυπωσιακό;

Διακοσμητικοί λάκκοι φωτιάς

Φτιάξτε εύκολα έναν άφλεκτο λάκκο φωτιάς χρησιμοποιώντας μερικά καυσόξυλα, χριστουγεννιάτικα φωτάκια και ένα μπολ ή μερικές πέτρες για να μιμηθείτε ένα λάκκο φωτιάς. Μια τόσο χαριτωμένη και ζεστή ιδέα για τα Χριστούγεννα.

Διακοσμητικό τραπεζιού

Φτιάξτε ένα διακοσμητικό τραπεζιού χρησιμοποιώντας ένα μπολ, ένα γυάλινο κάλυμμα για φυτά, ένα δίσκο γεμάτο με φωτάκια. Μια άλλη ιδέα είναι να το γεμίσετε με κουκουνάρια ή στολίδια ή και τα δύο και να κρύψετε τα φωτάκια ανάμεσα τους. Προσθέστε μεγάλους κρυστάλλους που θα αντανακλούν και θα πολλαπλασιάσουν το φως.

Κλαδιά και δέντρα

Ναι, όλοι διακοσμούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με φωτάκια αλλά τι θα λέγατε για μερικά κλαδιά ή ένα διαφορετικό δέντρο, για παράδειγμα μια σημύδα; Θα φαίνονται επίσης χειμωνιάτικα και χαριτωμένα. Τοποθετήστε κλαδιά σε επιδαπέδια ή επιτραπέζια βάζα, σε γαλβανισμένους κάδους ή οπουδήποτε αλλού. Τα κλαδιά μπορεί να είναι ασβεστωμένα για μια αίσθηση μαγείας, ή συνηθισμένα για μια ρουστίκ πινελιά.

Αστέρια

Ένα αστέρι είναι ένα σύμβολο των Χριστουγέννων. Μπορείτε να το φτιάξετε από σύρμα, μέταλλο ή ξύλινα πηχάκια και να το καλύψετε με κρυστάλλους, φωτάκια και πέρλες. Κρεμάστε το στον τοίχο ή τοποθετήστε το στο τζάκι.

Έργα τέχνης

Ένα έργο τέχνης ή μια πινακίδα μπορεί να είναι φτιαγμένα από χριστουγεννιάτικα φωτάκια ή να τα χρησιμοποιούν. Μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από το χειμώνα με φωτάκια συνδεδεμένα στο εσωτερικό, μια πινακίδα με την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη φράση ή ακόμα και το κεφαλάρι σας, γιατί τίποτα δεν κάνει την κρεβατοκάμαρά σας τόσο ρομαντική και φιλόξενη όσο τα φωτάκια. Φτιάξτε ένα επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια που θα γίνει το επίκεντρο του δωματίου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Έπιπλα

Εάν ένα τραπέζι είναι διάφανες, μπορεί να γεμίσει με φωτάκια. Αν έχετε ένα μικρό ράφι, μπορείτε να παρατάξετε φωτάκια και φυσικά οποιαδήποτε καρέκλα ή κεφαλάρι μπορεί επίσης να τυλιχτεί με φωτάκια.

Στεφάνια

Κάθε στεφάνι που κάνετε, από οποιοδήποτε υλικό θα γίνει χριστουγεννιάτικο με φωτάκια κάθε είδους και σχήματος. Μπορεί να είναι ένα στεφάνι χιονάνθρωπος με κλαδιά ελάτου. Μια τριπλέτα στεφανιών ή απλά ένα ελαφρύ στεφάνι με σύρμα. Διαμορφώστε τα φωτάκια σε ένα δροσερό στεφάνι.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 26

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Τρόποι για να Κάψετε Επιπλέον Θερμίδες Χωρίς να Πάτε στο Γυμναστήριο

6 Τρόποι για να Κάψετε Επιπλέον Θερμίδες Χωρίς να Πάτε στο Γυμναστήριο

15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές