in , , , ,

6 Ασυνήθιστοι Τρόποι με τους Οποίους το Σώμα σας Προειδοποιεί ότι Κάτι Συμβαίνει

6 Ασυνήθιστοι Τρόποι με τους Οποίους το Σώμα σας Προειδοποιεί ότι Κάτι Συμβαίνει
6 Ασυνήθιστοι Τρόποι με τους Οποίους το Σώμα σας Προειδοποιεί ότι Κάτι Συμβαίνει

Συνήθως δεν ανησυχούμε για την υγεία μας μέχρι να αρχίσει κάτι να μας ενοχλεί. Παρόλο που ακόμη και οι πιο υγιείς άνθρωποι μπορεί να βιώσουν περιστασιακή ενόχληση, υπάρχουν ορισμένα σήματα του σώματος που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Το σώμα κάνει Σινιάλο: 6 Προειδοποιητικά Σημάδια Έλλειψης Βιταμίνης D – Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Τα κόπρανα σας επιπλέουν.

Αν και τα κόπρανα συνήθως βουλιάζουν στην τουαλέτα, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στο σώμα σας που μπορεί να κάνουν τα κόπρανα σας να επιπλέουν. Ορισμένα τρόφιμα που τρώτε μπορεί να οδηγήσουν σε αέρια στα κόπρανα σας, εμποδίζοντάς τα να βυθιστούν. Τα αιωρούμενα κόπρανα συνήθως δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε, αλλά μπορεί να πρέπει να περιορίσετε τα τρόφιμα όπως τα φασόλια, το γάλα ή τα μήλα επειδή μπορεί να προκαλέσουν αέρια.

Τα μάτια σας είναι πάντα ξηρά.

Τα μάτια σας μπορεί να είναι ξηρά και να έχουν φαγούρα, αν αφιερώνετε πολύ χρόνο κοιτάζοντας το τηλέφωνο ή την οθόνη του υπολογιστή σας. Αλλά αν παρατηρήσετε ακραία ξηρότητα στα μάτια και το στόμα σας, μπορεί να είναι ένα σημάδι φλεγμονής. Η χρόνια ξηρότητα των ματιών μπορεί να προκληθεί από μόλυνση στους αδένες που εκκρίνουν δάκρυα που παράγουν δάκρυα και σάλιο.

Κρυώνετε συνέχεια.

Καθώς ο καιρός έξω γίνεται πιο κρύος, είναι απολύτως κατανοητό ότι θέλουμε να τη ζέστη στο σπίτι. Ωστόσο, εάν ψάχνετε συχνά για μια κουβέρτα για να σκεπαστείτε, μπορεί να είναι σημάδι υπολειτουργίας του θυρεοειδούς. Επειδή τα χαμηλά επίπεδα ορμονών του θυρεοειδούς προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού σας, μπορεί να σας κάνει να κρυώνετε ακόμα και σε ένα ζεστό δωμάτιο.

Δείτε ακόμη 11 Προειδοποιητικά Σημάδια που Δίνει το Σώμα για την Υγεία σας

Τα μαλλιά σας πέφτουν.

Αν και είναι απολύτως φυσιολογικό να χάνετε μερικές τρίχες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν ξαφνικά παρατηρήσετε πολλές τρίχες στη βούρτσα σας, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πως το σώμα σας έχει έλλειψη σιδήρου. Εάν δεν λαμβάνετε αρκετό σίδηρο μέσω της διατροφής σας, μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της τριχόπτωσης. Δοκιμάστε να τρώτε περισσότερες τροφές πλούσιες σε σίδηρο, όπως κόκκινο κρέας, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα βερίκοκα για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τον σίδηρο που χρειάζεστε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα δόντια σας είναι πολύ ευαίσθητα.

Τα δόντια σας μπορεί να είναι ευαίσθητα σε υπερβολικά ζεστά ή κρύα φαγητά, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι εντερικών προβλημάτων. Η οδοντική διάβρωση και η ευαισθησία των δοντιών μπορεί να υποδηλώνουν παλινδρόμηση οξέος. Το οξύ μπορεί να βλάψει το προστατευτικό στρώμα του σμάλτου των δοντιών σας, αλλά εάν ο οδοντίατρός σας εντοπίσει έγκαιρα το πρόβλημα, μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί.

Διψάτε όλη την ώρα.

Το να πίνετε αρκετό νερό είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας, αλλά αν συνεχώς διψάτε, μπορεί να είναι σύμπτωμα διαβήτη. Επειδή ο διαβήτης προκαλεί τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, τα νεφρά σας δουλεύουν πιο έντονα, κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε αυξημένη ούρηση και δίψα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Προειδοποιητικά Σημάδια ότι η Καρδιά σας Δεν Λειτουργεί Σωστά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρωματιστά χριστουγεννιάτικα δέντρα,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,Χριστούγεννα,γιορτές,

41 Ιδέες για Χρωματιστά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

10 Πράγματα που Αποδεδειγμένα Πρέπει να Επιλέγετε την Ποιότητα από την Ποσότητα

10 Πράγματα που Αποδεδειγμένα Πρέπει να Επιλέγετε την Ποιότητα από την Ποσότητα