in , , , ,

6 Απροσδόκητα Σημάδια Εγκυμοσύνης για τα Οποία Μάλλον Δεν Είχατε Ιδέα

6 Απροσδόκητα Σημάδια Εγκυμοσύνης για τα Οποία Μάλλον Δεν Είχατε Ιδέα
6 Απροσδόκητα Σημάδια Εγκυμοσύνης για τα Οποία Μάλλον Δεν Είχατε Ιδέα

Αν και η εγκυμοσύνη είναι αναμφίβολα μια υπέροχη περίοδος, συνήθως συνοδεύεται από αρκετά περίεργα και δυσάρεστα συμπτώματα. Και μερικά από αυτά μπορεί να εμφανιστούν πολύ νωρίς, ακόμη και πριν το τεστ εγκυμοσύνης σας βγει θετικό. 11 σημάδια του προσώπου σας που προσπαθούν να σας πουν κάτι για την υγεία σας

Το κάθισμα της τουαλέτας σας μπορεί να γίνει μπλε.

brightside

Αν έχετε παρατηρήσει μπλε λεκέδες στο κάθισμα της τουαλέτας σας, πιθανότατα πιστεύετε ότι το τζιν σας αφήνει λίγη από την μπλε βαφή του στο δέρμα σας. Αλλά αυτό το φαινόμενο μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα σημάδι εγκυμοσύνης. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές εξηγήσεις για αυτό, πολλές μέλλουσες μαμάδες παρατηρούν ότι τα καθίσματα της τουαλέτας γίνονται μπλε. Ένας από τους λόγους μπορεί να είναι μια αντιβακτηριακή επίστρωση στο κάθισμα της τουαλέτας σας που αντιδρά με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Η προγεννητική σας βιταμίνη μπορεί επίσης να προκαλέσει ορμονικές αλλαγές στο σώμα σας, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του καθίσματος της τουαλέτας σας.

Μεταλλική γεύση.

brightside

Οι έγκυες μπορεί να έχουν πολύ περίεργη λιγούρα για φαγητό, αλλά αν νιώθετε τη γεύση του μετάλλου στο στόμα σας, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας επιστημονικός λόγος πίσω από αυτό. Οι ορμόνες εγκυμοσύνης επηρεάζουν το σώμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και οι αυξήσεις των οιστρογόνων και της προγεστερόνης μπορεί να σας κάνουν να έχετε μια μεταλλική γεύση στο στόμα σας. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να το ξεφορτωθείτε μασώντας μια τσίχλα.

Τα ούλα σας πρήζονται.

brightside

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι τα ούλα σας είναι πιο ευαίσθητα από ποτέ, είναι πιθανό να είστε έγκυος. Η εγκυμοσύνη επηρεάζει τη ροή του αίματος στο σώμα, προκαλώντας πρήξιμο και αιμορραγία των ούλων σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και χρησιμοποιείτε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα.

Δείτε ακόμη 8 Προειδοποιητικά Σημάδια ότι η Καρδιά σας Δεν Λειτουργεί Σωστά

Έχετε καούρα.

brightside

Ένα ενοχλητικό αίσθημα καψίματος στο κέντρο του στήθους σας μπορεί να εμφανιστεί μετά από ένα υπερβολικά πικάντικο γεύμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι εγκυμοσύνης. Στην πραγματικότητα, η δυσπεψία είναι πολύ συχνή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή το μωρό που μεγαλώνει πιέζει το στομάχι σας. Για να ανακουφίσετε αυτήν τη δυσάρεστη αίσθηση, δοκιμάστε να μειώσετε την καφεΐνη και να τρώτε μικρά γεύματα συχνά και όχι μεγαλύτερα γεύματα 3 φορές την ημέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αισθάνεστε φουσκωμένες.

© ArtFamily / Shutterstock.com

Το φούσκωμα μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης. Τα επίπεδα προγεστερόνης είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να νιώθετε πρήξιμο ακόμα και στην αρχή της εγκυμοσύνης σας. Η προγεστερόνη επιβραδύνει την πέψη σας, επιτρέποντας στο μωρό σας να λαμβάνει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά από το φαγητό και σας κάνει να αισθάνεστε φουσκωμένες.

Αισθάνεστε ζαλάδες.

brightside

Η ζάλη που μπορεί να νιώθετε όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης. Η αυξημένη ροή αίματος μπορεί να επηρεάσει την αρτηριακή σας πίεση, προκαλώντας σας να νιώθετε ζαλάδα. Αν και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να νιώθετε ότι το δωμάτιο περιστρέφεται κάθε φορά που μετακινείστε, τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι αιτία ανησυχίας.

Δείτε επίσης 6 Προειδοποιητικά Σημάδια Εγκεφαλικού που Πρέπει να Γνωρίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σημεία των καιρών ή κάτι άλλο συμβαίνει; Πρόβατα περπατούν σε κύκλο «για ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ χωρίς στατημό» Βίντεο

Σημεία των καιρών ή κάτι άλλο συμβαίνει; Πρόβατα περπατούν σε κύκλο «για ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ χωρίς στατημό» Βίντεο

Τρίβεις τα Πόδια σου στον Ύπνο; Αυτός είναι ο λόγος για να μας πάρει ο ύπνος

Τρίβεις τα Πόδια σου στον Ύπνο; Αυτός είναι ο λόγος για να μας πάρει ο ύπνος