in , ,

6 Συμβουλές για να μην Κάνετε Τατουάζ που θα Μετανιώνετε για την Υπόλοιπη Ζωή σας

συμβουλές για τατουάζ,λάθη τατουάζ,χρήσιμα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
6 Συμβουλές για να μην Κάνετε Τατουάζ που θα Μετανιώνετε για την Υπόλοιπη Ζωή σας

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τατουάζ χωρίς λάθη, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για αυτό! 7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ – Πίνακας Πόνου Τατουάζ

Σκεφτείτε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

© Kojso/Reddit

Αν αναρωτιέστε αν θα μετανιώσετε για ένα τατουάζ πριν κάνετε ένα, τότε μην βιαστείτε να το κάνετε και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό του να κάνετε ένα να καθοδηγήσει την απόφασή σας. 3 στα 4 άτομα που κάνουν αυθόρμητα τα τατουάζ τους, τείνουν να μετανιώνουν που τα έκαναν αμέσως μετά.

Αποφύγετε να κάνετε τατουάζ σε πολύ μικρή ηλικία.

© ddlovato/Instagram

Οι άνθρωποι που μετάνιωσαν για τα τατουάζ τους παραδέχονται ότι ήταν πολύ νέοι όταν τα έκαναν. Η ηλικία, μαζί με τη συναισθηματική κατάσταση, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πριν κάνετε τατουάζ. Το 35% των ανθρώπων που το μετάνιωσαν πήραν μια παρορμητική απόφαση. Το 29% έκανε τατουάζ επειδή εκείνη την εποχή, το τατουάζ είχε σημαντικό νόημα και το 18% επειδή τους έκανε να νιώθουν κουλ.

Μείνετε μακριά από ονόματα και πρόσωπα.

Robert Bertoia/Everett Collection/East News, Jackson Lee/starmaxinc.com/East News

Ένας άλλος παράγοντας για το γιατί οι άνθρωποι μετανιώνουν που έκαναν ένα τατουάζ είναι επειδή πήραν το όνομα κάποιου με το οποίο δεν είναι πια, και ως εκ τούτου, έχει χάσει το νόημά του. Αν και το να είστε ερωτευμένοι μπορεί να οδηγήσει σε μια συναισθηματική απόφαση, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα ονόματα και τα πρόσωπα των αγαπημένων μας προσώπων.

Δείτε ακόμη Ιδέες Τατουάζ Αστεριών που Δίνουν μια Μοντέρνα Όψη στο Κλασικό Σχέδιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

© iiDream/Reddit

Τα τατουάζ που έχουν μετανιώσει περισσότερο είναι τα κακοσχεδιασμένα. Το 40% των ανθρώπων λένε ότι μετανιώνουν για τα τατουάζ τους επειδή δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους. Στην παραπάνω εικόνα το τατουάζ λέει «φρέσκα spring roles» στα ταϊλανδέζικα».

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σχεδιάστε το τατουάζ σας εκ των προτέρων και κάντε την έρευνά σας.

© kellyosbourne/Instagram

Εάν σχεδιάζετε να αποκτήσετε ένα τατουάζ που θα αγαπάτε για πάντα, πρέπει να πάρετε αυτή την απόφαση στα σοβαρά και να κάνετε τη δική σας έρευνα. Όταν αποφασίζετε για ένα στούντιο τατουάζ κάντε μια λίστα, όπως η φήμη του χώρου και οι συστάσεις από άλλους, και βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εφαρμόζει όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής.

Πάρτε μια έξυπνη απόφαση για το μέγεθος.

© britneyspears/Instagram

Παραδόξως, οι περισσότεροι άνθρωποι μετανιώνουν για μικρότερα τατουάζ σε σύγκριση με μεγαλύτερα. Περίπου το 63% των τατουάζ για τα οποία οι άνθρωποι μετανιώνουν είναι μικρότερα σχέδια σε σύγκριση, με εκείνους που κάνουν μεγάλα ή καλύπτουν ολόκληρο το χέρι τους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ένα μεγαλύτερο τατουάζ απαιτεί περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε να το κάνετε.

Αλλά όποια απόφαση κι αν πάρετε, είτε πρόκειται για ένα μικρό είτε για μεγάλο τατουάζ, σκεφτείτε ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος, πρέπει να είστε 100% σίγουροι ότι το θέλετε μόνιμα στο δέρμα σας.

Δείτε επίσης 16 Καλύτερα Γυναίκεια Τατουάζ Πλάτης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Χρησιμοποιούμε Μόνο Ξύλινα Κουτάλια

Γιατί Πρέπει να Χρησιμοποιούμε Μόνο Ξύλινα Κουτάλια

καθαριστικό προσώπου με αλόη βέρα,σπιτικό καθαριστικό προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Σπιτικό Καθαριστικό Προσώπου με Αλόη Βέρα σε Μόλις 5 Λεπτά