in , , ,

Ιδέες Τατουάζ Αστεριών που Δίνουν μια Μοντέρνα Όψη στο Κλασικό Σχέδιο

τατουάζ αστεριών,ιδέες τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
τατουάζ αστεριών,ιδέες τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Τα αστέρια είναι μια κοινή επιλογή τατουάζ, καθώς μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε στυλ, οποιοδήποτε μέγεθος και σε οποιαδήποτε σημείο. Μπορούν επίσης να υποστηρίξουν μια ποικιλία πραγμάτων, όπως η φήμη, η ελευθερία και η φιλοδοξία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σκέφτεστε να κάνετε ένα τατουάζ με αστέρι, χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες ως πηγή έμπνευσής σας. Οι Κορυφαίες Ιδέες για Τρισδιάστατα Τατουάζ

Τατουάζ σελήνη και αστέρια

Ο συνδυασμός φεγγαριού και αστεριού συχνά απεικονίζει μια οικογένεια, με τα αστέρια να χρησιμεύουν ως παιδιά. Αλλάζοντας τον αριθμό των αστεριών, μπορείτε να τροποποιήσετε το σχέδιό σας για να δείξετε πόσα παιδιά ή αδέρφια έχετε. Το φεγγάρι και τα αστέρια μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν καθοδήγηση και ελπίδα, υπενθυμίζοντάς μας ότι υπάρχει φως ακόμη και στα πιο σκοτεινά μέρη. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη τη σεληνιακή φάση που επιλέγετε. Για παράδειγμα, η ημισέληνος αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και τη γονιμότητα, ενώ η πανσέληνος συνδέεται με το μυστήριο και τη μαγεία.

Ιδέες Τατουάζ Αστεριών που Δίνουν μια Μοντέρνα Όψη στο Κλασικό Σχέδιο

Τατουάζ ήλιου, φεγγαριού και αστεριών

Το τατουάζ απεικονίζει τη νύχτα και τη μέρα, τη συνένωση των αντιθέτων ή την εύρεση ισορροπίας στη ζωή. Σκεφτείτε μερικά πράγματα πριν αποφασίσετε πού θα το κάνετε τατουάζ, όπως πόσο μεγάλο θα είναι το σχέδιό σας, πόσο άβολο θα είναι και αν θέλετε να το βλέπετε κάθε μέρα. Ο πήχης και ο μηρός είναι εξαιρετικά σημεία με χαμηλό έως μέτριο πόνο.

Τατουάζ καρδιά και αστέρια

Ένα τατουάζ καρδιάς και αστεριού συμβολίζει την αγάπη και την ελπίδα. Ένα τατουάζ καρδιάς είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο αγάπης, πάθους και αφοσίωσης. Και προσθέτοντας ένα αστέρι στο σχέδιό σας το κάνει να ξεχωρίζει και να εμβαθύνει το νόημα. Σε μια πιο θλιβερή νότα, αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να είναι ένα αναμνηστικό ενός αγαπημένου προσώπου που πέθανε αλλά συνεχίζει να σας προσέχει από ψηλά.

Δείτε ακόμη 22 Τατουάζ Λουλουδιών για να Ανθίσετε για Πάντα

Τατουάζ πεφταστέρι

Ένα τατουάζ πεφταστέρι αντιπροσωπεύει την επίτευξη των ονείρων σας και την προσπάθεια για ευημερία. Τα περισσότερα σχέδια τατουάζ είναι συνήθως αρκετά μικροσκοπικά και απλά, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τατουάζ ναυτικό αστέρι

Το τατουάζ ναυτικού αστεριού είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια επειδή συμβολίζει το Βόρειο Αστέρι. Χρησίμευσε ως χάρτης και εξασφάλιζε την ασφαλή επιστροφή του ναύτη στην ακτή. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να εκτιμήσετε τη σημασία αυτού του σχεδίου.

Τατουάζ πεταλούδων και αστεριών

Ο συνδυασμός πεταλούδων και ενός αστεριού θα έκανε ένα από τα πιο ελκυστικά σχέδια τατουάζ. Από μόνα τους, τα τατουάζ πεταλούδας είναι εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ ανδρών και γυναικών επειδή είναι συμβολικά. Το φτερωτό έντομο σημαίνει μεταμόρφωση και απελευθέρωση. Τα σχέδια είναι ευέλικτα καθώς υπάρχουν πολλές μορφές και χρώματα για να διαλέξετε. Ωστόσο, αν θέλετε να δώσετε στα τατουάζ σας μια θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η προσθήκη ενός αστεριού είναι μια εξαιρετική επιλογή.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 30 Μικροσκοπικά Τατουάζ που θα Λατρέψουν Όλες οι Γυναίκες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φλοράλ κολοκύθες,φλοράλ διακόσμηση με κολοκύθες,ιδέες διακόσμησης με κολοκύθες,διακόσμηση σπιτιού,

Φλοράλ Κολοκύθες: 43 Ιδέες Διακόσμησης και η νέα τάση του Φθινοπώρου

ίσια μαλλιά,φυσικό ίσιωμα μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Μόνο με 4 Υλικά από την κουζίνα Αποκτήστε Μεταξένια, Λαμπερά, Ίσια Μαλλιά