in , , , ,

16 Καλύτερα Γυναίκεια Τατουάζ Πλάτης

γυναίκεια τατουάζ πλάτης,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle
16 Καλύτερα Γυναίκεια Τατουάζ Πλάτης

Ένα από τα καλύτερα μέρη του σώματος για να κάνετε τατουάζ είναι η πλάτη καθώς έχει αρκετό χώρο, είναι φαρδιά και επίπεδη. δροσερά σχέδια τατουάζ που απαιτούν χώρο για να αναπτυχθεί πλήρως, καθώς είναι φαρδύ και επίπεδο. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε τα καλύτερα τατουάζ στην πλάτη. Με πολλές διαθέσιμες ιδέες παρακάτω, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Ιδέες Τατουάζ για τους Λάτρεις των Βιβλίων

Τατουάζ στην πλάτη και στον λαιμό

Για αρχάριες, η πλάτη και ο λαιμός είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τατουάζ. Είναι ένα εξαιρετικό σημείο γιατί είναι εύκολο να καλυφθεί. Επιπλέον, τα τατουάζ στην πλάτη θεωρούνται χαμηλά στην κλίμακα του πόνου τατουάζ. Εν τω μεταξύ, ένα τατουάζ στον λαιμό αντιπροσωπεύει τη δύναμη και δείχνει ότι είστε άτομο που τολμά να πάρει ρίσκα.

Ρητό

Υπάρχει ένα ρητό από την αγαπημένη σας ταινία που σας έχει κολλήσει εδώ και χρόνια; Ένα τατουάζ πλάτης με αυτό θα είναι μια καλή επιλογή.

Σταυρός

Εάν η πίστη σας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, τότε ένα σταυρός τατουάζ στην πλάτη είναι μια υπέροχη επιλογή. Είναι ένα απλό σύμβολο, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του αγαπημένου σας ή μια σημαντική ημερομηνία στο τατουάζ για να το κάνετε πιο ουσιαστικό.

Δράκος

Ένα τατουάζ δράκου είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή οι δράκοι συνδέονται με τη δύναμη.

Αετός

Για μερικούς ανθρώπους, η εικόνα των αετών με τα φτερά τους ανοιχτά και που πετούν στον ουρανό συνδέεται με την ελευθερία. Εάν σας αρέσει αυτή η εικόνα, είναι καλή ιδέα να την κάνετε ένα τατουάζ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φλοράλ

Το να καλύψετε την πλάτη σας με floral σχέδια θα σας κάνει να έχετε μια θαρραλέα και ταυτόχρονα θηλυκή εμφάνιση. Δεδομένου ότι τα τατουάζ λουλουδιών αντιπροσωπεύουν πολλά πράγματα (ζωή, ομορφιά και αγάπη), μπορείτε να επιλέξετε τα είδη που έχουν το νόημα που σας αρέσει περισσότερο.

Λιοντάρι

Τα λιοντάρια είναι βασιλιάδες της ζούγκλας και είναι τρομακτικά θηρία. Έτσι, ένα τατουάζ λιονταριού αντιπροσωπεύει τη γενναιότητα και το θάρρος. Είναι ένα φανταστικό κομμάτι για κάποια που εκτιμά αυτές τις ιδιότητες. Αλλά αν θέλετε η τέχνη σας να έχει μια πιο θηλυκή εμφάνιση, δοκιμάστε ένα τατουάζ λέαινας.

Τατουάζ κάτω πλάτης

Η περιοχή για τατουάζ στην κάτω πλάτη θεωρείται χαμηλή έως μέτρια στην κλίμακα του πόνου. Επιπλέον, είναι ένα αισθησιακό και θηλυκό μέρος του σώματος. Έτσι, αν είστε ο τύπος του «χαριτωμένου κοριτσιού», δοκιμάστε το!

Δείτε ακόμη Φτιάξτε μόνοι σας τα νύχια σας, σαν επαγγελματίες, με προσωρινά τατουάζ. Οδηγίες + Βίντεο!

Φοίνικας

Η πλάτη είναι ένα φανταστικό μέρος του σώματος για ένα τατουάζ φοίνικα!

Σέξι τατουάζ πλάτης

Η πλάτη είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σέξι μέρη για τατουάζ γιατί θεωρείται ένα απίστευτα ελκυστικό μέρος του σώματος. Υπάρχουν επίσης πολλά σχέδια πλάτης για να διαλέξετε, από κομψά και χαριτωμένα, έως τολμηρά και που τραβούν την προσοχή.

Κρανίο

Το κρανίο είναι ένα σχέδιο με νόημα και συνδέεται συχνότερα με το θάνατο. Ωστόσο, δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό. Για παράδειγμα, μπορεί να δείξει ότι δεν φοβάστε τον θάνατο. Τα σχέδια τατουάζ κρανίου μπορεί να ποικίλλουν οπότε δοκιμάστε το αν σας αρέσει.

Τατουάζ σπονδυλικής στήλης

Τα τατουάζ σπονδυλικής στήλης είναι γνωστό ότι είναι από τα πιο επώδυνα τατουάζ επειδή η σπονδυλική στήλη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Το πόσο λεπτομερές είναι το σχέδιό σας θα παίξει επίσης ρόλο στην ενόχληση, αλλά αξίζει τον πόνο σας. Υπάρχουν πολλές φανταστικές επιλογές για ένα τατουάζ σπονδυλικής στήλης όπως το ηλιακό σύστημα, τα ανατομικά, λουλούδια και ούτω καθεξής.

Αστέρια

Τα τατουάζ με αστέρια είναι απλά αλλά και συμβολικά. Αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και το όνειρο και μπορεί επίσης να προσφέρει καθοδήγηση.

Τατουάζ στο πάνω μέρος της πλάτης

Το πάνω μέρος της πλάτης είναι συνήθως μια από τις ευρύτερες περιοχές του σώματος. Αυτό το καθιστά το ιδανικό μέρος για μεγάλα και λεπτομερή τατουάζ. Ωστόσο, να θυμάστε ότι όσο πιο κοντά κάνετε τατουάζ προς το οστό ή τη σπονδυλική στήλη σας, τόσο πιο επώδυνο θα είναι.

Φτερά

Τα άτομα που τους αρέσει η ιδέα της απελευθέρωσης θα λατρέψουν ένα τατουάζ με φτερά. Ως συνήθως, το πίσω μέρος είναι ένα εξαιρετικό σημείο για αυτό το τατουάζ γιατί σας κάνει να μοιάζετε σαν να έχετε φτερά. Ένα υπέροχο τατουάζ για να εκφραστείτε!

Λύκος

Ο λύκος είναι ένα ζώο πιστό και αφοσιωμένο στην οικογένειά τους. Έτσι, τα τατουάζ λύκου είναι για άτομα που θέλουν να τιμήσουν τον δικό τους οικογενειακό δεσμό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 75 +1 Υπέροχα και μικροσκοπικά τατουάζ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

έπιπλα κήπου από τσιμέντο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου

Επιπλα Εξωτερικού Χώρου από Τσιμέντο: 56 Ιδέες που θα αγαπήσετε

μη τοξικό DIY καθαριστικό παιχνιδιών,καθαρισμός παιχνιδιών,χρήσιμα

Μη Τοξικό DIY Καθαριστικό Παιχνιδιών