in , , , , ,

Επιπλα Εξωτερικού Χώρου από Τσιμέντο: 56 Ιδέες που θα αγαπήσετε

έπιπλα κήπου από τσιμέντο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου
56 Ιδέες για Επιπλα Εξωτερικού Χώρου από Τσιμέντο

Ποιο είναι το ιδανικό υλικό για μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου; Τσιμέντο, φυσικά! Είναι σκληρό, ανθεκτικό, γλυπτό και φαίνεται πολύ σύγχρονο. Διάσημοι διακοσμητές δημιουργούν εκπληκτικές καρέκλες, τραπέζια, φωτιστικά, παγκάκια και ράφια από αυτό. Πριν επιλέξετέ επιπλα εξωτερικού χώρου από τσιμέντο δείτε ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. 50 Υπέροχα τραπέζια και τραπεζάκια απο τσιμέντο!

56 Ιδέες για Επιπλα Εξωτερικού Χώρου από Τσιμέντο

Επιπλα Εξωτερικού Χώρου από Τσιμέντο: Πλεονεκτήματα

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από τσιμέντο είναι πολύ πιο προσιτά από οποιοδήποτε άλλο έπιπλο. Μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση, μεγέθος και είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Απαιτούν χαμηλότερη συντήρηση από άλλα έπιπλα, ίσως, εκτός από τα πλαστικά. Μπορούν εύκολα να φινιριστούν και να προσθέσετε ελκυστικά χρώματα. Είναι πολύ ανθεκτικά και μπορεί να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Μειονεκτήματα

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από τσιμέντο δεν είναι τόσο άνετα αν και μπορείτε να προσθέσετε ένα μαξιλάρι. Είναι αρκετά βαριά και δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα όποτε θέλετε. Τέλος, ραγίζουν και λερώνονται εύκολα.

Δείτε ακόμα 30 Ιδέες για Υπαίθριες Ξαπλώστρες και ανάκλιντρα

Τι έπιπλα από τσιμέντο να δοκιμάσετε για εξωτερικούς χώρους

Υπάρχουν πολλά έπιπλα από τσιμεντο για να διαλέξετε, αν και το πιο δημοφιλές είναι ένα τραπέζι για καφέ ή τραπεζαρία. Μπορείτε να βρείτε σκαμπό, παγκάκια, καναπέδες, βοηθητικά τραπέζια, ντουλάπια αποθήκευσης, ξαπλώστρες και καρέκλες, ακόμα και να φτιάξετε μερικά για τον εξωτερικό σας χώρο. Μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με κομμάτια από μέταλλο και ξύλο για να δώσουν μια πιο σύγχρονη αίσθηση στο χώρο σας.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης 33 Ιδέες για Υπαίθρια Αιώρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός λεκέδων σε δαντέλα,καθαρισμός δαντέλας με μαγειρική σόδα,καθαρισμός δαντέλας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Λερωμένη Δαντέλα Μην την πετάς: Έτσι θα την καθαρίσεις και θα την κάνεις να λάμψει

γυναίκεια τατουάζ πλάτης,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle

16 Καλύτερα Γυναίκεια Τατουάζ Πλάτης