in , , , , ,

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Τρώτε Τυρί Cottage Καθημερινά

τυρί cottage,οφέλη τυριού cottage,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας
Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Τρώτε Τυρί Cottage Καθημερινά

Γνωρίζατε ότι το τυρί cottage μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό και να διατηρήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας φυσιολογικά; Εκτός από το ότι κάνει τα οστά μας δυνατά, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Όλα τα είδη τυριών cottage είναι υγιεινά, ανεξάρτητα από την ποσότητα του λίπους οποτε είναι καλή ιδέα να το τρώτε καθημερινά. Τι θα Συμβει αν Τρώτε Σκόρδο Καθημερινά

Ο μεταβολισμός σας θα επιταχυνθεί.

© annyart / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που βρίσκονται στο τυρί cottage σε μεγάλες ποσότητες, ομαλοποιούν το μεταβολισμό. Η βιταμίνη Β12 αυξάνει την αποτελεσματικότητα του εγκεφάλου και βοηθά το σώμα να αφομοιώσει καλύτερα τον σίδηρο. Η ριβοφλαβίνη μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια και το παντοθενικό οξύ βελτιώνει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών, των υδατανθράκων και των αμινοξέων στο σώμα.

Οι μύες σας θα αποκτήσουν φόρμα.

© Beanika / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Το τυρί cottage περιέχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται καζεΐνη, η οποία αφομοιώνεται αργά και βοηθά στην αύξηση του μυϊκού βάρους. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί αθλητές το τρώνε πριν κοιμηθούν: τα αμινοξέα εισχωρούν στο αίμα και οι μύες λαμβάνουν μια υγιή ποσότητα θρεπτικών συστατικών από αυτό.

Άλλωστε, το τυρί cottage σας κάνει να νιώθετε χορτάτοι και γεμάτοι ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης εξαιρετικό για χορτοφάγους (που εξακολουθούν να τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα) επειδή περιέχει τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα πρωτεΐνης.

Θα είναι πιο εύκολο να χάσετε βάρος.

© Artemida-psy / depositphotos

Σε μια μελέτη του 2015 διαπιστώθηκε ότι το τυρί cottage μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ακόμα κι αν δεν κάνετε τακτικά έντονες ασκήσεις! Υπήρχαν 2 ομάδες ατόμων που μελετήθηκαν: Άτομα που είχαν επιπλέον βάρος, που έκαναν δίαιτα χαμηλών θερμίδων και έτρωγαν τακτικά τυρί cottage χωρίς να κάνουν καμία σωματική άσκηση και μια άλλη ομάδα ανθρώπων που είχαν την ίδια δίαιτα, αλλά έκαναν και σωματική άσκηση.

Τα μέλη και των δύο πειραματικών ομάδων κατάφεραν να χάσουν βάρος. Έτσι, αν ονειρεύεστε να χάσετε βάρος και δεν έχετε αρκετό χρόνο για το γυμναστήριο, απλά προσθέστε το τυρί cottage στη διατροφή σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η γυναικεία αναπαραγωγική υγεία θα βελτιωθεί.

© megija / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ειδικά το τυρί cottage, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, ασβέστιο και βιταμίνη D. Η τακτική κατανάλωσή του είναι εξαιρετική για τη γυναικεία υγεία, καθώς βοηθά στη σταθεροποίηση της εμμήνου ρύσεως και διατηρεί τις ορμόνες ισορροπημένες.

Η τακτική κατανάλωση τυριού cottage μπορεί ακόμη και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Μια μελέτη διάρκειας 16 ετών απέδειξε ότι τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης D και ασβεστίου στις γυναίκες πριν από την εμμηνόπαυση, βοήθησαν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας αν Τρώτε Καρύδια Καθημερινά

Τα κόκκαλά σας θα είναι πιο δυνατά.

© mrhighsky / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Το ασβέστιο που λαμβάνετε από τα τρόφιμα αφομοιώνεται εξίσου καλά με το ασβέστιο που μπορείτε να λάβετε από τα συμπληρώματα και βοηθά τα οστά και τα δόντια να γίνουν πιο δυνατά . Το τυρί cottage περιέχει το 28% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας ασβεστίου. Έχει επίσης θετική επίδραση στο μεταβολισμό και στο πάχος του οστικού ιστού.

Μπορείτε να έχετε τη μέγιστη επίδραση του ασβεστίου εάν αρχίσετε να τρώτε γαλακτοκομικά προϊόντα από την παιδική ηλικία. Ένα παιδί πρέπει να τρώει τυρί cottage, τυρί και άλλα τρόφιμα. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ασβέστιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης και σταθεροποιεί το νευρικό σύστημα.

Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας θα είναι σταθερά.

© forden / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Το τυρί cottage περιέχει μαγνήσιο που διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα φυσιολογικά. Είναι πολύ ωφέλιμο για άτομα που έχουν διαβήτη τύπου ΙΙ επειδή βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει την ασθένεια και ελαχιστοποιεί την επίδρασή της. Εάν το τρώτε κάθε μέρα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την περιεκτικότητα σε λιπαρά: δεν πρέπει να έχει περισσότερο από 1,5% λιπαρά. Εάν υπάρχει περισσότερο λίπος, θα πρέπει να αποφύγετε να το τρώτε καθημερινά.

Το καρδιαγγειακό σας σύστημα θα τονωθεί.

© annyart / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Εκτός από την ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, το μαγνήσιο στο τυρί cottage έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Διατηρεί την αρτηριακή πίεση υπό έλεγχο και αποτρέπει την εμφάνιση θρόμβων αίματος.

200 γραμμάρια τυρί cottage προσφέρουν στον οργανισμό περίπου το 30% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σεληνίου. Αυτό το στοιχείο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Εξουδετερώνει την αρνητική επίδραση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία και τον καρδιακό ιστό από βλάβες.

Ο κίνδυνος εγκεφαλικού θα μειωθεί.

© megija / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Εκτός από άλλα θρεπτικά συστατικά, το τυρί cottage περιέχει κάλιο. Υποστηρίζει την ισορροπία του νερού στο σώμα, μειώνει το άγχος και συμμετέχει στη διάδοση των νευρικών παρορμήσεων. Η τακτική κατανάλωση καλίου μειώνει την αρτηριακή πίεση και, ως εκ τούτου, τον κίνδυνο εγκεφαλικού. Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του τυριού cottage, αποτρέπει το μεταβολικό σύνδρομο που σχετίζεται με καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη.

Αντενδείξεις

© Artemida-psy / depositphotos, © olegtoka1967 / depositphotos

Όπως κάθε άλλο προϊόν, το τυρί cottage έχει τις αντενδείξεις του. Περιέχει πολύ αλάτι: μισό φλιτζάνι περιέχει περίπου 400 χιλιοστόγραμμα χλωριούχου νατρίου. Και η ημερήσια συνιστώμενη δόση είναι 1.500 χιλιοστόγραμμα.

Μην τρώτε πολύ τυρί cottage εάν έχετε προβλήματα με τα νεφρά: η υπερβολική ποσότητα πρωτεΐνης αυξάνει το φορτίο στο σύστημα εκκένωσης του οργάνου. Εάν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να τρώτε τυρί cottage.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί εάν Τρώτε Πάρα Πολύ Κρέας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εκλεκτική διακόσμηση μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

38 Ιδέες Εκλεκτικής Διακόσμησης Μπάνιου

οφέλη ύπνου στο πάτωμα,ύπνος στο πάτωμα,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Αρχίσετε να Κοιμάστε στο Πάτωμα