in , , ,

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας αν Τρώτε Καρύδια Καθημερινά

καρύδια και οφέλη στο δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας αν Τρώτε Καρύδια Καθημερινά

Τα καρύδια είναι μια πραγματική υπερτροφή όταν πρόκειται για την επιδερμίδα σας. Είναι γεμάτα με βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που τα καθιστά απαραίτητα για ένα φυσικά λαμπερό και νεανικό δέρμα. 7 Προϊόντα Ομορφιάς που Είναι στη Μαύρη Λίστα των Δερματολόγων

Μπορούν να αποτρέψουν την πρόωρη γήρανση.

© Shutterstock.com

Τα καρύδια έχουν τα πιο πολλά αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο ξηρό καρπό. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν το δέρμα από περιβαλλοντικές βλάβες, όπως η έκθεση στον ήλιο. Η κατανάλωση λίγων καρυδιών την ημέρα μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από τη φωτογήρανση και να το βοηθήσει να φαίνεται νεότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα καρύδια είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνη Β, η οποία μπορεί να μειώσει τη χρώση του δέρματος και να βοηθήσει το σώμα να παράγει υγιή νέα κύτταρα του δέρματος.

Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Τα καρύδια προσφέρουν πιο υγιεινά ω-3 λιπαρά από οποιοδήποτε άλλο ξηρό καρπό. Η λήψη αρκετών ωμέγα-3 είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματος επειδή βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής λιπαρότητας, αποβάλλει τις τοξίνες και διατηρεί την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα για να παραμείνει λείο και χωρίς ρυτίδες. Η προσθήκη καρυδιών στη διατροφή σας είναι ένας εύκολος και νόστιμος τρόπος ώστε το δέρμα σας να φαίνεται πιο απαλό και ενυδατωμένο.

Μπορεί να αποτρέψει τους ερεθισμούς.

© Shutterstock.com

Η προσθήκη λίγων καρυδιών στο πρωινό σας μπορεί να σας βοηθήσει να φροντίσετε το δέρμα σας από μέσα. Τα υγιή λιπαρά στα καρύδια βοηθούν στην καταπράυνση του ερεθισμού και μπορούν ακόμη και να θεραπεύσουν ορισμένες δερματικές παθήσεις, όπως η δερματίτιδα. Ορισμένα ιχνοστοιχεία στα καρύδια βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής από μέσα προς τα έξω, βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει λαμπερό και απαλλαγμένο από ακμή.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κοιμάστε Χωρίς Μαξιλάρι

Μπορεί να μειώσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στα μάτια.

© Shutterstock.com

Η κατανάλωση μιας χούφτας καρύδια μπορεί να μειώσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στα μάτια. Τα καρύδια περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φωτίζουν το δέρμα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η κατανάλωση καρυδιών θρέφει το έντερο και προάγει τα υγιή βακτήρια, τα οποία είναι απίστευτα σημαντικά για την πέψη και τη γενική υγεία. Αυτό, με τη σειρά του, θα βελτιώσει το δέρμα από μέσα προς τα έξω, κάνοντάς το φυσικά σφριγηλό και λαμπερό.

Φροντίζουν το τριχωτό της κεφαλής.

© Shutterstock.com

Η προσθήκη καρυδιών στα γεύματά σας θα ωφελήσει επίσης το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Τα αντιοξειδωτικά και τα υγιή λιπαρά οξέα στα καρύδια μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση των τριχοθυλακίων, κάνοντας τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και πιο ογκώδη. Η κατανάλωση καρυδιών μπορεί να καταπολεμήσει την πιτυρίδα και τον κνησμό.

Δείτε επίσης Τι Μπορεί να Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Νηστεύετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

34 Ιδέες για Φθινοπωρινά Στεφάνια Εξώπορτας

34 Ιδέες για Φθινοπωρινά Στεφάνια Εξώπορτας

Καλύτερα από Botox: Η Φυσική Μάσκα Προσώπου που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

Καλύτερα από Botox: Η Φυσική Μάσκα Προσώπου που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!