in , , , ,

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κοιμάστε Χωρίς Μαξιλάρι

ύπνος χωρίς μαξιλάρι,οφέλη ύπνου χωρίς μαξιλάρι,οφέλη στο δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα
Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κοιμάστε Χωρίς Μαξιλάρι

Η επιλογή του ύπνου χωρίς μαξιλάρι μπορεί να φαίνεται άβολο στην αρχή, αλλά μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ομορφιά με πολλούς τρόπους. Και δεν θα εξαφανιστεί μόνο ο πόνος στην πλάτη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ξυπνήσετε με πιο καθαρό και νεότερο δέρμα. 10 Καθημερινές Συνήθεις που Καταστρέφουν Κρυφά το Δέρμα

Μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες.

brightside

Δεν είναι μόνο η έλλειψη ύπνου που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι. -Οπως αποδεικνύεται, η μαξιλαροθήκη μπορεί επίσης να σας γερνά επίσης. Οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι και παρόλο είναι απαλές, αυτό το υλικό προκαλεί τριβή στο δέρμα, προκαλώντας ξηρότητα. Το ξηρο δέρμα είναι πιο επιρρεπές σε λεπτές γραμμές και η ξηρότητα καθιστά όλες τις υπάρχουσες ρυτίδες πιο ορατές. Ο ύπνος χωρίς μαξιλάρι θα ωφελήσει το δέρμα μακροπρόθεσμα.

Το δέρμα σας θα φαίνεται πιο απαλό.

© Shutterstock.com

Οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες τραβούν από το δέρμα την υγρασία και τη λιπαρότητα που χρειάζεται για να παραμείνει νεανικό και απαλό. Έτσι, μπορεί να προκαλέσει απολέπιση στο δέρμα κάνοντας το λιγότερο υγιές με την πάροδο του χρόνου.

Μπορεί να αποτρέψει τον ερεθισμό του δέρματος.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Εάν έχετε ευαίσθητο, επιρρεπές στην ακμή δέρμα, ο ύπνος με βαμβακερή μαξιλαροθήκη μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Το βαμβάκι είναι πολύ τραχύ στο δέρμα και η τριβή μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα, επιδεινώνοντας τις υπάρχουσες δερματικές παθήσεις. Επειδή το μαξιλάρι μπορεί εύκολα να γίνει έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια, ο ύπνος με το πρόσωπο πάνω του μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερους ερεθισμούς.

Δείτε ακόμη 9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

Θα βοηθήσει το δέρμα να ανανεωθεί πιο γρήγορα.

© Depositphotos.com

Όταν κοιμάστε, ολόκληρο το σώμα μπαίνει σε λειτουργία ανανέωσης και το ίδιο συμβαίνει με το δέρμα. Το μαξιλάρι συσσωρεύει λιπαρότητα και υπολείμματα μακιγιάζ από το πρόσωπο κάθε νύχτα οπότε ο ύπνος με το πρόσωπο στραμμένο σε αυτό μπορεί να προκαλέσει δερματικά προβλήματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μπορεί να κάνει λαμπερό το δέρμα.

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Ο ύπνος σε ένα μαλακό μαξιλάρι μπορεί να μειώσει τη ροή του αίματος στο κεφάλι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στον αυχένα, πονοκεφάλους και μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται ξηρό και θαμπό. Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως αποχρωματισμό και εξανθήματα.

Θα έχετε λιγότερες “ρυτίδες ύπνου”.

© Shutterstock.com

Εάν έχετε ξυπνήσει ποτέ με ενοχλητικές ρυτίδες ύπνου στο πρόσωπό σας, το μαξιλάρι μπορεί να φταίει. Όταν στριφογυρίζετε τον ύπνο σας, η βαμβακερή μαξιλαροθήκη προκαλεί πτυχώσεις στο δέρμα. Και παρόλο που θα εξαφανιστούν σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επανάληψή τους ενδέχεται τελικά να οδηγήσουν σε μόνιμες ρυτίδες. Η επιλογή του ύπνου χωρίς μαξιλάρι μπορεί να δώσει στο δέρμα μια πιο υγιή εμφάνιση και να το διατηρήσει απαλό και ελαστικό.

Δείτε επίσης 6 Παράγοντες που Προσθέτουν Ρυτίδες στο Δέρμα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

100 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Κουζίνας

100 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Κουζίνας

ιδανική θερμοκρασία δωματίου,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας

Ποια Είναι η Ιδανική Θερμοκρασία Δωματίου για 7 Καταστάσεις