in , , ,

Ποια Είναι η Ιδανική Θερμοκρασία Δωματίου για 7 Καταστάσεις

ιδανική θερμοκρασία δωματίου,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας
Ποια Είναι η Ιδανική Θερμοκρασία Δωματίου για 7 Καταστάσεις

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες προτιμούν υψηλότερες θερμοκρασίες δωματίου από τους άνδρες. Ωστόσο, είναι καλύτερα να έχετε κατά νου την ιδανική θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο, ανάλογα με τη δραστηριότητα που εμείς ή τα μέλη της οικογένειάς μας συμμετέχουμε. 10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

Η ιδανική θερμοκρασία για ύπνο

Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για να λειτουργεί σωστά το σώμα και η θερμοκρασία δωματίου παίζει σημαντικό ρόλο. Η θερμότητα του σώματος μειώνεται ενώ κοιμόμαστε και γι’ αυτό, η ιδανική θερμοκρασία του υπνοδωματίου πρέπει να είναι μεταξύ 15ºC και 19ºC.

Η ιδανική θερμοκρασία για άσκηση

Ο εγκέφαλος αγαπά την άσκηση. Σας βοηθά να είστε πιο προσεκτικοί, ξύπνιοι και εστιασμένοι. Η προτιμώμενη θερμοκρασία άσκησης ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αποδίδουν και αισθάνονται καλύτερα όταν ασκούνται σε εσωτερικούς χώρους σε μέτρια θερμοκρασία περίπου 20ºC έως 22ºC.

Η ιδανική θερμοκρασία για μελέτη

Η παραγωγικότητα είναι σημαντική και οι καλές δεξιότητες μελέτης μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση, την ευχέρεια, καθώς και την αυτοεκτίμηση. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι και νυσταγμένοι και γι’ αυτό συνιστάται να διατηρείτε το δωμάτιο μεταξύ 21ºC και 25ºC ενώ μελετάτε και για να είστε παραγωγικοί.

Δείτε ακόμη Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα

Η ιδανική θερμοκρασία για μωρά

Επειδή τα μωρά δεν μπορούν να μας πουν πώς αισθάνονται, είναι ζωτικής σημασίας να βεβαιωθούμε ότι βρίσκονται σε μια άνετη θερμοκρασία – όχι πολύ ζεστά ή πολύ κρύα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το δωμάτιο μεταξύ 20 ° C και 22 ° C.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η ιδανική θερμοκρασία για κατοικίδια

Η ιδανική θερμοκρασία για τα κατοικίδια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως φυλή, μέγεθος και υγεία. Τα μικρότερα κατοικίδια τείνουν να κρυώνουν γρηγορότερα, ενώ τα μεγαλύτερα μπορούν να παραμένουν ζεστά για περισσότερο. Πριν φύγετε από το σπίτι, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι κατάλληλη για τα κατοικίδια ζώα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μην ρυθμίζετε τη θερμοκρασία μεγαλύτερη από 26ºC έως 27ºC. Όσο για το χειμώνα, η θερμοκρασία 20ºC έως 22ºC είναι καλή.

Η ιδανική θερμοκρασία δωματίου για εργασία

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει περίπου 90.000 ώρες στη δουλειά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το 2015, μια έρευνα αποκάλυψε ότι το 42% των εργαζομένων στα γραφεία δήλωσαν ότι το περιβάλλον τους ήταν πολύ ζεστό το καλοκαίρι και το άλλο 56% είπε ότι τα γραφεία τους ήταν πολύ κρύα το χειμώνα. Η βέλτιστη θερμοκρασία φαίνεται να είναι 24ºC τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, οπότε προσέξτε τον θερμοστάτη γραφείου.

Η ιδανική θερμοκρασία για ηλικιωμένους

Για τους ηλικιωμένους, οι ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να είναι προβληματικές. Επειδή μπορεί να έχουν πρόβλημα στη ρύθμιση της θερμότητας του σώματός τους, το να περνάνε πολύ χρόνο σε ένα δωμάτιο που είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ψυχοσωματική τους κατάσταση. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε τη θερμοκρασία, μεταξύ 20ºC και 23ºC.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ύπνος χωρίς μαξιλάρι,οφέλη ύπνου χωρίς μαξιλάρι,οφέλη στο δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα σας εάν Κοιμάστε Χωρίς Μαξιλάρι

μοντέρνα κεφαλάρια,ιδέες για κεφαλάρια,διακόσμηση κρεβατιού,ιδέες διακόσμησης κρεβατιού

30 Μοντέρνα Κεφαλάρια για να Ανανεώσετε το Κρεβάτι σας