Αν έχετε άμεση ανάγκη ώριμες και μαλακές μπανάνες για τις συνταγές σας αυτό το έξυπνο κόλπο μαγειρικής θα σας λύσει τα χέρια. 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στρώσετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί και να προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις μπανάνες στο ταψί και στο φούρνο για 10 λεπτά, πριν τις αναποδογυρίσετε για να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά. Οι μπανάνες πρέπει να έχουν σκούρο καφέ ή ακόμα και μαύρο χρώμα όταν τελειώσει το ψήσιμο.
Το ψήσιμο των μπανανών καραμελώνει τα σάκχαρα, καθιστώντας τις εξαιρετικά γλυκές, μαλακές και έτοιμες για πολτοποίηση.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα