in , , ,

BACK TO SCHOOL: 8 Χρήσιμα Κόλπα για την Επιστροφή στο Σχολείο που Κάθε Γονέας Πρέπει να Γνωρίζει

επιστροφή στο σχολείο,κόλπα για το σχολείο,συμβουλές για το σχολείο,για το παιδί,μαζί με το παιδί,κόλπα,
8 Χρήσιμα Κόλπα για την Επιστροφή στο Σχολείο που Κάθε Γονέας Πρέπει να Γνωρίζει

Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να είναι μια αγχωτική περίοδος όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και να οργανωθείτε, από την αγορά νέων ρούχων μέχρι το να ετοιμάζετε γεύματα για το παιδί σας, καθημερινά. Αλλά μην ανησυχείτε – τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολα αν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο να τα κάνετε. Νοσταλγία: Επτά κόλπα που μάθαμε στο σχολείο και είναι χρήσιμα ακόμη και σήμερα! (photos)

Περιμένετε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του σχολείου για να αγοράσετε καινούργια ρούχα.

© ROMSVETNIK / Shuttershock.com

Οι τάσεις στα ρούχα αλλάζουν συχνά, οπότε δώστε στο παιδί σας μια εβδομάδα να κοιτάξει τι φοράνε οι συμμαθητές του στο σχολείο και μόνο τότε πηγαίνετε να αγοράσετε καινούργια ρούχα. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να αγοράσετε ρούχα που γρήγορα θα φαίνονται «ντεμοντέ» στο παιδί σας και δεν θα θέλει να τα φορέσει καθόλου στο σχολείο.

Μην ξεχάσετε να βάλετε ένα κιτ περιόδου στην τσάντα της κόρης σας.

© Katerina Holmes / Pexels

Ένα κιτ περιόδου περιλαμβάνει σερβιέτες και εσώρουχα. Η συσκευασία του μπορεί να είναι εξίσου απαραίτητη με τη συσκευασία ενός κουτιού μεσημεριανού γεύματος και θα βοηθήσει το παιδί σας από άβολες καταστάσεις.

Κολλήστε τα καπάκια των μαρκαδόρων μεταξύ τους.

brightside

Για να αποτρέψετε το παιδί σας να χάνει συνεχώς μαρκαδόρους, κολλήστε όλα τα καπάκια μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί θα πρέπει να βγάλει μόνο τους μαρκαδόρους που χρειάζεται και μετά να τους ξαναβάλει όταν τελειώσει.

Κόψτε ένα αυτοκόλλητο στα 2 και βάλτε το στα παπούτσια του παιδιού σας στην προσχολική ηλικία.

© N_Belonogov / Shuttershock.com, © Belle Hung / Shuttershock.com

Εάν το παιδί σας είναι αρκετά μικρό ώστε να μπερδεύει τα παπούτσια, υπάρχει μια απλή λύση. Βρείτε ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με κινούμενο σχέδιο χαρακτήρα. Κόψτε το στη μέση και βάλτε το δεξί μισό του αυτοκόλλητου στο δεξί παπούτσι και το αριστερό στο άλλο παπούτσι. Πείτε στο παιδί σας ότι πρέπει να βεβαιωθεί ότι η εικόνα ταιριάζει πριν φορέσει τα παπούτσια.

Δείτε ακόμα 7 Σημάδια στο Παιδί σας που Δεν Πρέπει να Αμελήσετε για να Αποφύγετε Ψυχικές Διαταραχές

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να μην είναι καλή ιδέα το παιδί σας να φοράει ρούχα με πούλιες στο σχολείο.

© Sister Time with Sydney and Addie / YouTube, © Mykhailenko Uliana / Shuttershock.com

Τα μπλουζάκια με πούλιες που αλλάζουν περνώντας τα χέρια σας πάνω-κάτω μπορεί να φαίνονται όμορφα και σίγουρα τα μικρότερα παιδιά θα τα λατρέψουν. Ωστόσο, το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα περισσότερα παιδιά θα θέλουν να προσπαθήσουν να παίξουν με τις πούλιες στο μπλουζάκι του παιδιού σας με συνέπεια πολλά χέρια να αγγίξουν τα ρούχα του παιδιού σας.

Εξασκηθείτε με το παιδί σας να τρώει εντός του χρονικού ορίου πριν από την έναρξη του σχολείου.

brightside

Τα περισσότερα σχολικά γεύματα διαρκούν από 20 έως 30 λεπτά, επομένως διδάξτε στο παιδί σας να τρώει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο και ενημερώστε τους για το όριο. Θα βοηθήσει στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής του και το παιδί σας δεν θα έχει το πρόβλημα να μην φάει επειδή του τελείωσε ο χρόνος.

Όταν το παιδί σας επιστρέψει από το σχολείο, μην το ρωτήσετε, “Πώς ήταν η μέρα σου;”

brightside

Όταν τίθεται μια τόσο ευρεία ερώτηση, ένα παιδί είναι πιθανό να δώσει μια αόριστη απάντηση ή να πει ότι δεν έχει πραγματικά τίποτα ενδιαφέρον να μοιραστεί. Αντίθετα, κάντε του μια συγκεκριμένη ερώτηση και δώστε του επιλογές. Θα ενεργοποιήσει τη μνήμη του και θα αρχίσει να σας λέει τι πραγματικά συνέβη.

Μην ξεχνάτε να εστιάσετε στα θετικά όταν μιλάτε στο παιδί σας για την επιστροφή στο σχολείο.

brightside

Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να είναι μια αγχωτική περίοδος για το παιδί σας, γι’ αυτό υποστηρίξτε το κατά τη διάρκεια της. Πείτε τους για τα πράγματα που θα απολαύσουν, όπως θα ξαναδούν τους φίλους τους, θα δείξουν το νέο τους κούρεμα ή ρούχα.

Δείτε επίσης 8 Συμβουλές για να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από Κακόβουλες Ενέργειες και Απαγωγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY διακοσμητικά πιάτα,διακοσμητικά πιάτα όστρακα,διακοσμητικά πιάτα με ντεκουπάζ,DIY διακοσμητικά,decoupage,DIY κατασκευές,

DIY Διακοσμητικά Πιάτα με Ντεκουπάζ από Όστρακα

38 Ιδέες Ξύλινων Διαδρόμων για τον Κήπο

38 Ιδέες Ξύλινων Διαδρόμων για τον Κήπο