in , ,

8 Εύκολοι Τρόποι για να Φροντίσετε το Σωμα σας Χωρίς να Ξοδεύετε Χρήματα

φροντίδα σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
8 Εύκολοι Τρόποι για να Φροντίσετε το Σωμα σας Χωρίς να Ξοδεύετε Χρήματα

Μερικές φορές, αισθανόμαστε ότι πρέπει να ξοδέψουμε μια περιουσία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας για να φροντίσουμε πραγματικά το σώμα μας. Στην πραγματικότητα, το να ζούμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής δεν χρειάζεται να βασιζόμαστε μόνο στα πράγματα που μπορούμε να καταναλώσουμε, καθώς υπάρχουν πολλές φθηνές εναλλακτικές λύσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε με μια δόση δημιουργικότητας και αποφασιστικότητας. Σπυράκια στο σώμα: 10 Συμβουλές για να Απαλλαγείτε από την Ακμή του Σώματος

Ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι.

© Depositphotos.com

Υπάρχουν μερικές απλές και εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι:

  • Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω και κοιτάξτε προς το ταβάνι.
  • Σπρώξτε την κάτω γνάθο σας μέχρι να νιώσετε ένα τέντωμα κάτω από το πηγούνι σας.
  • Κρατήστε το για 10 δευτερόλεπτα.
  • Χαλαρώστε.
  • Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω και κοιτάξτε το ταβάνι.
  • Κλίση προς τα δεξιά.
  • Σύρετε την κάτω γνάθο σας προς τα εμπρός.
  • Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα.
  • Χαλαρώστε.
  • Επαναλάβετε την ίδια κίνηση, με το κεφάλι σας γυρισμένο προς τα αριστερά.

Φτιάξτε scrub σώματος με κατακάθια καφέ.

© Depositphotos.com

Μετά από ένα ωραίο και ζεστό φλιτζάνι καφέ, μπορείτε να αναμειξτε τα κατακάθια του καφέ με μερικά άλλα συστατικά που έχετε στο σπίτι σας για να φτιάξετε ένα απολεπιστικό σώματος ανέξοδα. Θα χρειαστείτε:

  • 2 κουταλιές της σούπας κατακάθια καφέ
  • 1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ανακατέψτε τα όλα καλά και αποθηκεύστε τα σε ένα γυάλινο βάζο και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε απολέπιση προσώπου και σώματος κατά τη διάρκεια του ντους. Αυτό το μείγμα έχει πολλά οφέλη, όπως τη μείωση της κυτταρίτιδας, την πρόληψη της γήρανσης και τη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Φτιάξτε όργανα γυμναστικής με πράγματα που έχετε στο σπίτι σας.

© Depositphotos.com, © AlLes / Pixabay.com

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολύ φανταχτερό εξοπλισμό για να αρχίσετε να γυμνάζεστε και να είστε υγιείς. Μια ανέξοδη λύση είναι να γίνετε δημιουργικοί και να αυτοσχεδιάζετε με τα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπουκάλια νερού γεμάτα με άμμο ως αλτήρες ή άλλα βαριά αντικείμενα, βασικά οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί η φαντασία σας.

Κάντε ασκήσεις από βίντεο στο διαδίκτυο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το διαδίκτυο είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε όλα τα είδη, και στις περισσότερες περιπτώσεις, δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε ποιες ασκήσεις ταιριάζουν καλύτερα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, τον τρόπο ζωής σας και την ατζέντα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μην το κάνετε!: Τέλος το καθημερινό μπάνιο – Οι σοβαροί κίνδυνοι για το σώμα και τι λένε οι δερματολόγοι

Αφαιρέστε τις τρίχες του σώματος στο σπίτι με κερί ζάχαρης.

© RavenaJuly / Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε επαγγελματική αποτρίχωση κάθε φορά και θέλετε μια καλύτερη εναλλακτική από τις λεπίδες ξυραφιών, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε το δικό σας κερί ζάχαρης, το οποίο χρειάζεται μόνο λίγα συστατικά και μπορεί να γίνει στο σπίτι, χωρίς επιπλέον. κόστος. Θα χρειαστείτε:

  • 2 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι

Λιώστε τα όλα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ανακατέψτε τα μόλις αρχίσει να βράζει για να αναμειχθούν όλα. Συνεχίστε το βράσιμο μέχρι να πάρει ένα καραμελωμένο χρώμα, όπως το μέλι. Μόλις είναι έτοιμο, ρίξτε το σε ένα δοχείο και αφήστε το να κρυώσει. Μπορείτε να ξαναζεστάνετε το μείγμα και να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Πριν από την αποτρίχωση, υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε: καθαρίστε το δέρμα, κάντε μια απαλή απολέπιση για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, εφαρμόστε πούδρα για να αφαιρέσετε τυχόν υπερβολική υγρασία και λίγο λάδι, ώστε οι τρίχες να κολλήσουν εύκολα. Το κερί πρέπει πάντα να εφαρμόζεται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών και να τραβιέται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει δοκιμή για να δείτε αν δεν είναι πολύ ζεστό πριν την εφαρμογή, ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές.

Ξεκινήστε να χορεύετε.

© Africa Studio / Shutterstock.com

Ο χορός είναι ένας καλός τρόπος για να βάλετε το σώμα σας να δουλέψει και να κάψετε μερικές θερμίδες. Έχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση της κατάστασης της καρδιάς και των πνευμόνων, η αύξηση της μυϊκής δύναμης, η αερόβια φυσική κατάσταση, η διαχείριση βάρους, η στάση του σώματος και ακόμη και η παροχή καλύτερων κοινωνικών δεξιοτήτων. Μπορείτε να χορέψετε ενώ κάνετε κάποιες άλλες δραστηριότητες, όπως δουλειές αν είστε μόνοι στο σπίτι. Απλώς βάλτε την πιο συναρπαστική μουσική που μπορείτε να σκεφτείτε και απελευθερώστε τη χορεύτρια μέσα σας.

Τα οφέλη από τα παγάκια.

© Depositphotos.com

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορειτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια κατά τη διάρκεια της ρουτίνας ομορφιάς σας: για να μειώσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, απλά πρέπει να πιέσετε απαλά ένα στο δέρμα σας για 10-15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να συρρικνώσετε ένα σπυράκι με την ίδια τεχνική, καθώς το κρύο μειώνει τη φλεγμονή συστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Εκτός αυτού, το τρίψιμο του πάγου στο πρόσωπό σας βελτιώνει την κυκλοφορία και έχει ως αποτέλεσμα μια υγιή λάμψη.

Πλένετε συχνά τα κλινοσκεπάσματα.

© sruilk / Shutterstock.com

Τα σεντόνια, ειδικά οι μαξιλαροθήκες, έρχονται συνεχώς σε επαφή με το δέρμα μας καθώς κοιμόμαστε. Αυτά τα μέρη μπορούν να συγκρατήσουν βρωμιά, λάδια και βακτήρια από το σώμα, τα μαλλιά και το περιβάλλον, δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για την ακμή. Πλένοντάς τα συχνά, όπως καθημερινά, όταν πρόκειται για μαξιλαροθήκες, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι το δέρμα σας είναι πάντα σε επαφή με κάτι που δεν θα βλάψει το πρόσωπο ή το σώμα σας.

Δείτε επίσης Πώς να Επαναφέρετε το Σώμα σας Μετά την Εγκυμοσύνη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καταπολέμηση υπνηλίας,κόλπα για την υπνηλία,συμβουλές για την υπνηλία,χρήσιμα,

15 Απλά Κόλπα για να Καταπολεμήσετε την Υπνηλία

DIY διακοσμητικό τοίχου,διακοσμητικό τοίχου με λουλούδια,DIY κατασκευές,διακόσμηση,

DIY Κρεμαστό Διακοσμητικό Τοίχου με Λουλούδια