in , , ,

DIY Κρεμαστό Διακοσμητικό Τοίχου με Λουλούδια

DIY διακοσμητικό τοίχου,διακοσμητικό τοίχου με λουλούδια,DIY κατασκευές,διακόσμηση,
DIY Κρεμαστό Διακοσμητικό Τοίχου με Λουλούδια

Αυτό το DIY κρεμαστό τοίχου με λουλούδια θα προσθέσει άμεσα και οικονομικά διακόσμηση, υφή και χρώμα στο καθιστικό στην είσοδο ή σε οποιαδήποτε άλλο δωμάτιο. Τόσο τα αληθινά όσο και τα τεχνητά λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Και δεν χρειάζεται να σταματήσετε στη boho διακόσμηση του σπιτιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση γάμου ως ένα όμορφο φλοράλ σκηνικό πίσω από το γαμήλιο πάρτι, ή να το κάνετε DIY σκηνικό λουλουδιών για ένα θάλαμο φωτογραφιών. DIY Διακοσμητικό Τοίχου με Αστερισμούς

DIY Κρεμαστό Διακοσμητικό Τοίχου με Λουλούδια

Θα χρειαστείτε

18 ματσάκια ψεύτικα λουλούδια (περίπου τρία μάτσα για κάθε γιρλάντα λουλουδιών) με πράσινο
Ψαλίδι
Βελόνα ραψίματος
Σπάγκος, πετονιά ή νήμα κεντήματος
Πιστόλι κόλλας
Ένα κλαδί μήκους 70 έως 90 εκατοστών

Με το ψαλίδι κόψτε κάθε άνθος από το κοτσάνι. Εάν χρησιμοποιείτε ψεύτικα λουλούδια, ίσως μπορείτε απλά να τραβήξετε κάθε άνθος από το κοτσάνια. Αφήστε τα κοτσάνια εάν χρησιμοποιείτε ευαίσθητα λουλούδια ή σχεδιάζετε να κρεμάσετε τα κοτσάνια εκτός από τα άνθη.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα λουλούδια, επιλέξτε αυτά που ξηραίνονται όμορφα, όπως τριαντάφυλλα, γαρίφαλα, λεβάντα, κωνοφόρα και γυψοφίλη. Μπορείτε να τα κρεμάσετε με σπάγκο όπως και τα τεχνητά λουλούδια.

Περάστε στη βελόνα λεπτό σπάγκο, πετονιά ή νήμα κεντήματος. Σπρώξτε τη βελόνα μέσα από το κέντρο του ψεύτικου λουλουδιού και τραβήξτε τον σπάγκο μέσα. Αφήστε 30 εκατοστά σπάγκου στη μια άκρη, ώστε να έχετε αρκετό σπάγκο για να δέσετε στο κλαδί όταν κρεμάτε τη γιρλάντα. Αφού περαστεί κάθε άνθος πάνω στο σπάγκο, δέστε έναν κόμπο κάτω από το άνθος για να μην γλιστρήσει κάτω από τον σπάγκο όταν κρεμαστεί η γιρλάντα στον τοίχο. Συνεχίστε να περνάτε με κλωστή τα άνθη και να δένετε κόμπους έως ότου η γιρλάντα σας έχει το επιθυμητό μήκος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον και ποικιλία στις γιρλάντες λουλουδιών σας είναι να στερεώσετε τα άνθη και τα κοτσάνια στον σπάγκο. Δέστε τον σπάγκο στο άκρο του κοτσανιού, αφήνοντας περίπου 30 εκατοστά σπάγκου, ώστε να μπορείτε να στερεώσετε τη γιρλάντα στο κλαδί αργότερα. Τοποθετήστε τα κοτσάνια με τον τρόπο που θα θέλατε να κρεμαστούν και δέστε το σπάγκο στο επόμενο κοτσάνι, συνεχίζοντας μέχρι η γιρλάντα σας να αποκτήσει το επιθυμητό μήκος.

Δείτε ακόμη Ώρα για DIY! Διακοσμητικό Τοίχου σε 30 Λεπτά από πλαστικό πατάκι

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι κόλλας για να στερεώσετε τα λουλούδια στον σπάγκο. Και δεν χρειάζεται να υπάρχει ακαταστασία. Απλώς χρησιμοποιήστε λίγο παλιό χαρτόνι για να δημιουργήσετε μια επιφάνεια κόλλησης όταν στερεώνετε τα λουλούδια σας στον σπάγκο με κόλλα. Αναποδογυρίστε κάθε ανθός, βάλτε μια-δυο κουκκίδες ζεστής κόλλας στο κάτω μέρος του και τυλίξτε τον σπάγκο γύρω από την κόλλα. Για άλλη μια φορά, φροντίστε να αφήσετε περίπου 30 εκατοστά στην κορυφή του σπάγκου. Κρατήστε τον σπάγκο στη θέση του πάνω στη ζεστή κόλλα μέχρι να ασφαλίσει. Συνεχίστε να στερεώνετε τη γραμμή των λουλουδιών μέχρι να κολληθούν όλα στον σπάγκο.

Αφού δημιουργήσετε αρκετές γιρλάντες λουλουδιών, είστε έτοιμοι να δέσετε κάθε μία από αυτές στο κλαδί. Αρχικά, απλώστε τις έτοιμες γιρλάντες στο πάτωμα για να καθορίσετε ποια διάταξη φαίνεται καλύτερα. Όταν έχετε τη σωστή σειρά και τη σωστή απόσταση μεταξύ τους, μπορείτε να δέσετε κάθε γιρλάντα στο κλαδί.

Δέστε ένα μήκος σπάγκου σε κάθε άκρη του κλαδιού για να το κρεμάσετε στο τοίχο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 25 Ιδέες για Κρεμαστή Διακόσμηση Τοίχου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

8 Εύκολοι Τρόποι για να Φροντίσετε το Σωμα σας Χωρίς να Ξοδεύετε Χρήματα

βιομηχανική διακόσμηση τραπεζαρίας,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση,

33 Ιδέες Βιομηχανικής Διακόσμησης Τραπεζαρίας