in , , , ,

Σούπερ 10 Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές που θα σας Εξοικονομήσουν Πολύ Χρόνο και Χρήμα

Σούπερ 10 Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές που θα σας Εξοικονομήσουν Πολύ Χρόνο και Χρήμα
Σούπερ 10 Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές που θα σας Εξοικονομήσουν Πολύ Χρόνο και Χρήμα

Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές: Οι πειρατισμοί στο σπίτι δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκοι, γι’ αυτό υπάρχουν μερικά κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. 8 Έξυπνα Σπιτικά Κόλπα που θα κάνουν παιχνιδάκι την κάθε μέρα σας!

Κλείστε τα φούτερ με φερμουάρ.

Κλείστε τα φούτερ με φερμουάρ πριν τα βάλετε στο στεγνωτήριο. Επιπλέον, μην χρησιμοποιείτε υψηλές θερμοκρασίες κατά το στέγνωμα γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση του υφάσματος και τα φερμουάρ μπορεί να καταστραφούν.

Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές: Χρησιμοποιήστε μάλλινες μπάλες στεγνωτηρίου αντί για ακριβά φύλλα στεγνωτηρίου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι μάλλινες μπάλες στεγνωτηρίου κάνουν τα ρούχα πιο αφράτα και μαλακά. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και μπορούν να αντέξουν έως και 1.000 φορτία, γεγονός που τις καθιστά πολύ καλύτερες από τα φύλλα στεγνωτηρίου. Δεν υπάρχουν τοξικά χημικά και αρώματα εάν είστε αλλεργικοί ή ευαίσθητοι σε αυτά, αλλά μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο εάν θέλετε να προσθέσετε άρωμα στα ρούχα σας.

Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές: Καθαρίστε σωστά την κεφαλή του ντους.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν η ροή του ντους σας φαίνεται να είναι πιο αδύναμη από πριν, μπορεί να έχετε σκληρό νερό: σε αυτήν την περίπτωση, τα άλατα μπλοκάρουν την κεφαλή και το ακροφύσιο του ντους. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα εμποτισμένη σε λευκό ξύδι για να την τρίψετε. Μετά από αυτό, σκουπίστε το και ανοίξτε το νερό στο μέγιστο για να αφαιρέσετε τα άλατα που φράζουν.

Απολυμάνετε τα παπούτσια σας αν μυρίζουν.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν τα παπούτσια σας έχουν μια δυσάρεστη μυρωδιά, μπορείτε να δοκιμάσετε να ψεκάσετε ένα απολυμαντικό μέσα στο παπούτσι για να εξαλείψετε τα βακτήρια που προκαλούν τη μυρωδιά. Το αποσμητικό μπορεί επίσης να λειτουργήσει, αλλά θα κρύψει τη μυρωδιά, δεν θα εξαλείψει την αιτία.

Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου για να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά παπούτσια.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ορισμένα αθλητικά παπούτσια δεν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ρούχων: ισχύει για τα Converse και είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις οδηγίες φροντίδας για τα δικά σας. Αν συμβαίνει αυτό, η απαλλαγή από τους λεκέδες μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά η βύθιση μιας μαλακής βούρτσας σε υπεροξείδιο του υδρογόνου και το τρίψιμο θα βοηθήσουν. Και αν έχετε δερμάτινα παπούτσια, η μαγειρική σόδα θα σας φανεί χρήσιμη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 13 Μοναδικά Σπιτικά Κόλπα που Μπορούν να Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη και θα σας κάνουν να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

Να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με γυψοσανίδες εάν έχετε δάπεδα από σκληρό ξύλο.

© Depositphotos.com

Εάν έχετε δάπεδα από σκληρό ξύλο στο σπίτι σας και σκοπεύετε να δουλέψετε με γυψοσανίδες, προσέξτε πολύ να μην πέσει η σκόνη από γυψοσανίδες στο πάτωμα γιατί μπορεί να χαράξει το φινίρισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικό για να καλύψετε το πάτωμα.

Μη χρησιμοποιείτε βρεγμένα γάντια φούρνου.

© Pixabay.com

Το νερό μεταφέρει τη θερμότητα πιο γρήγορα από το στεγνό ύφασμα. Επομένως, εάν βρέξετε ποτέ ένα γάντι φούρνου, μην το χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε οτιδήποτε από το φούρνο γιατί μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα.

Χρησιμοποιήστε ένα φακό για να βρείτε μικρά θραύσματα γυαλιού εάν σπάσετε κάτι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν καθαρίζετε σπασμένο γυαλί από το πάτωμα, είναι καλή ιδέα να χαμηλώσετε τα φώτα και να κρατήσετε έναν φακό παράλληλα με το πάτωμα: θα κάνει ορατά τα μικρά θραύσματα που μπορεί να μην βλέπετε.

Ανακινήστε τις πετσέτες πριν τις βάλετε στο στεγνωτήριο.

© Depositphotos.com

Ανακινήστε τις πετσέτες σας αφού τις πλύνετε. Θα στεγνώσουν καλύτερα και θα είναι πιο αφράτες. Επίσης, μην σιδερώνετε τις πετσέτες, αυτό τις κάνει να απορροφούν υγρασία χειρότερα.

Ελέγχετε τακτικά για μούχλα σε σημεία που συνήθως δεν πηγαίνετε.

© Depositphotos.com

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε για μούχλα σε σημεία του σπιτιού που δεν επισκέπτεστε τακτικά γιατί μπορεί να αναπτυχθεί μόνο από την υγρασία στον αέρα και σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εάν εντοπίσατε, μην προσπαθήσετε να την καθαρίσετε με τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τη σκόνη: η μούχλα θα επανέλθει πολύ γρήγορα.

Δείτε επίσης 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο καλτσών

Πώς να Μην Σκληραίνουν οι Κάλτσες Κατά το Πλύσιμο

DIY φαναράκια εξωτερικού χώρου,DIY κατασκευές,για τον κήπο,διακοσμητικά κήπου,βάζα

Φτιάξε Φαναράκια Εξωτερικού Χώρου εύκολα και φθηνά