in , , , ,

Πώς να Μην Σκληραίνουν οι Κάλτσες Κατά το Πλύσιμο

πλύσιμο καλτσών
πλύσιμο καλτσών

Ακόμη και οι πιο βρώμικες κάλτσες πρέπει να βγαίνουν απαλές από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Οι σκληρές κάλτσες με κρούστα εμφανίζονται όταν είτε το χώμα δεν αφαιρείται εντελώς κατά το πλύσιμο είτε όταν το σκληρό νερό προκαλεί συσσώρευση στις ίνες του υφάσματος.

Οι σκληρές κάλτσες δεν φοριούνται ευχάριστα, ειδικά αν διατηρούν τη βρωμιά και τη μυρωδιά μετά το πλύσιμο. Το να καθαρίσετε τις κάλτσες και να αποτρέψετε τυχόν υπολείμματα σκληρού νερού διασφαλίζει ότι οι κάλτσες σας θα παραμείνουν μαλακές και άνετες μετά από το πλύσιμο. Πώς να Καθαρίσετε Πολύ Βρώμικες Λευκές Κάλτσες

Πώς να Μην Σκληραίνουν οι Κάλτσες Κατά το Πλύσιμο

Ξεδιπλώστε τις κάλτσες πριν τις τοποθετήσετε στο πλυντήριο. Οι διπλωμένες και τυλιγμένες κάλτσες δεν μπορούν να καθαριστούν εντελώς κατά το πλύσιμο, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια σκληρή υφή.

Τοποθετήστε τις κάλτσες στο πλυντήριο, προσέχοντας να μην γεμίσετε το κάδο υπερβολικά με πολλά ρούχα καθώς δεν θα μπορούν να πλυθούν σωστά.

Επιλέξτε κανονικό κύκλο πλύσης. Χρησιμοποιήστε ζεστό ή καυτό νερό.

Προσθέστε το απορρυπαντικό και 1/4 φλιτζάνι μαγειρική σόδα απευθείας στον κάδο αφού γεμίσει νερό. Η σόδα βοηθά στη διάσπαση οποιουδήποτε χώματος που θα μπορούσε να προκαλέσει σκλήρυνση στις κάλτσες και τα ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανοίξτε το πλυντήριο πριν από τον τελικό κύκλο ξεβγάλματος. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι απλό λευκό ξύδι. Το ξύδι εξασφαλίζει ότι όλα τα απορρυπαντικά και τυχόν υπολείμματα σκληρού νερού απομακρύνονται από τις κάλτσες.

Τοποθετήστε τις φρεσκοπλυμένες κάλτσες στο στεγνωτήριο. Προσθέστε ένα φύλλο στεγνωτήριου για να μην γίνουν οι κάλτσες σκληρές. Ή κρεμάστε τις σε σχοινί και στεγνώστε τα στον αέρα, αν προτιμάτε, αν και δεν θα γίνουν τόσο μαλακές με αυτήν τη μέθοδο στεγνώματος.

πηγή φωτό / inthewash

Δειτε επίσης Γιατί το Πλυντήριο Κλέβει τις Κάλτσες σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη για ρούχα

10 Λάθη που Μπορούν να Καταστρέψουν τα Ρούχα

Σούπερ 10 Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές που θα σας Εξοικονομήσουν Πολύ Χρόνο και Χρήμα

Σούπερ 10 Σπιτικά Κόλπα για Νοικοκυρές που θα σας Εξοικονομήσουν Πολύ Χρόνο και Χρήμα