in , , , ,

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Σκυλοτροφή ως Λίπασμα

σκυλοτροφή ως λίπασμα,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα
Πώς να Χρησιμοποιήσετε Σκυλοτροφή ως Λίπασμα

Χρησιμοποιήστε σκυλοτροφή που έχει λήξει ή δεν χρησιμοποιείται ως λίπασμα για να βελτιώσετε την ποιότητα του εδάφους του κήπου σας και να το κάνετε πιο γόνιμο. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την ανάπτυξη των φυτών. Για να πολλαπλασιάσετε τα αποτελέσματα αυτού του εναλλακτικού λιπάσματος, μπορείτε να προσθέσετε πηλούχα άμμο γάτας και πέλλετ αλφάλφα. 8 DIY Λιπάσματα για Τριανταφυλλιές Κατευθείαν από την Κουζίνα σας

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Σκυλοτροφή ως Λίπασμα

Πώς αυτά τα συστατικά βοηθούν το χώμα:

Σκυλοτροφή: Άζωτο, φώσφορος, κάλιο και ασβέστιο απελευθερώνονται στο έδαφος όταν η σκυλοτροφή διασπάται. Η αποσύνθεσή της παρέχει το γεύμα σε έντομα φιλικά προς το έδαφος και σε ορισμένους άλλους ωφέλιμους μύκητες και βακτήρια.

Πηλούχα άμμο γάτας: Η πλούσια σε κάλιο άργιλος απελευθερώνεται από την αμμο γάτας, η οποία είναι αποτελεσματική για το αμμώδες έδαφος που στραγγίζει πολύ γρήγορα, ξεπλένοντας όλα τα βασικά θρεπτικά συστατικά. Η προσθήκη της βελτιώνει την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας του εδάφους.

Πέλλετ αλφάλφα: Τα ιχνοστοιχεία και τα μακροθρεπτικά συστατικά είναι επίσης σημαντικά όταν πρόκειται για υγιή ανάπτυξη των φυτών. Επιπλέον, ενισχύει το έδαφος με άζωτο, ωφέλιμα βακτήρια και οργανική ύλη.

Δείτε ακόμη Πώς το Νερό Καρύδας Είναι το Καλύτερο Βιολογικό Λίπασμα για τα Φυτά

Υλικά:

Ξηρά σκυλοτροφή
Πηλούχα άμμο γάτας
Πέλλετ αλφάλφα (μηδική)
Φτυάρι
Κουτιά από χαρτόνι (πεπλατυσμένα)

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλέξτε μια τοποθεσία φύτευσης για να βελτιώσετε το έδαφος. Η τοποθεσία πρέπει να είναι σε πλήρη ηλιοφάνεια και να έχει μέγεθος περίπου 1,8 επί 1,8 μέτρα.

Προετοιμάστε ένα στρώμα χρησιμοποιώντας ξηρή σκυλοτροφή 12 κιλών, άμμο γάτας 9 κιλών και 11 κιλά πέλλετ αλφάλφα.

Χρησιμοποιήστε προσεκτικά το φτυάρι για να γυρίσετε τα συστατικά στο χώμα. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι τα συστατικά να ενσωματωθούν καλά σε μεγάλο βάθος.

Ποτίστε βαθιά το σημείο φύτευσης. Αλλά αφήστε το χώμα να μουλιάσει στο νερό για να μην τρέξει.

Χρησιμοποιήστε πεπλατυσμένα κουτιά από χαρτόνι για να καλύψετε την περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι τα κουτιά από χαρτόνι επικαλύπτουν το ένα το άλλο σε ένα περιθώριο 15 εκατοστών. Αυτό γίνεται για να αποθαρρύνει εντελώς την ανάπτυξη των ζιζανίων.

Ποτίστε το χαρτόνι χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο μέχρι να αρχίσει να κρεμάει. Καλύψτε με υπόστρωμα από άχυρο πάχους περίπου 10 έως 15 εκατοστών.

Ποτίστε την περιοχή εβδομαδιαία και βαθιά και συνεχίστε να το κάνετε αυτό για περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Η σκυλοτροφή θα αποσυντεθεί με τον καιρό και θα ενισχύσει το έδαφος, καθιστώντας το κατάλληλο και γόνιμο για φύτευση.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 ΣΠΙΤΙΚΑ Λιπάσματα για ΦΥΤΑ Εσωτερικού Χώρου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κατασκευές με τσιμέντο,diy διακοσμητικά,τσιμέντο

5 Εύκολες Κατασκευές με Τσιμέντο που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!

οφέλη διαβάσματος,διάβασμα και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

7 Πράγματα που Βελτιώνει το Διάβασμα